1' We zijn begonnen. Petrolul P. Heeft afgetrapt.
5' In de minuut 5, Juan Bauza (U Craiova) krijgt geel.
12' Scheidsrechter Catalin Sorin Popa toont Gabriel Carlos Compagnucci (U Craiova) een gele kaart en dat heeft gevolgen. Gabriel Carlos Compagnucci is geschorst voor de volgende wedstrijd.
45' De eerste helft op Stadionul Ion Oblemenco zit erop.
46' In de minuut 46, U Craiova mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Catalin Sorin Popa fluit en we zijn begonnen.
60' Trainer Giovanni Costantino (U Craiova) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Alexandru Blidar door Vladislav Blanuta.
60' Trainer Giovanni Costantino gebruikt zijn 2 wissel. Andrea Padula wordt door Mascarenhas vervangen bij de thuisploeg.
61' In de minuut 61, Aurelian Ionut Chitu (U Craiova) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
71' De 3 wissel van U Craiova. William Baeten komt erin voor Sekou Sidibe in Stadionul Ion Oblemenco.
78' In de minuut 78, Het voorbereidende werk werd verricht door Mascarenhas.
81' Petrolul P. Heeft Guilherme Garutti gewisseld. Mihai Alexandru Roman neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Florin Parvu.
81' Wissel in Craiova: Denis Razvan Radu vervangt Alexandru Musi bij Petrolul P..
81' In de minuut 81, Wissel in Craiova: Billel Omrani vervangt Lucian Mihai Dumitriu bij Petrolul P..
88' Billel Omrani (Petrolul P.) krijgt geel van scheidsrechter Catalin Sorin Popa in Stadionul Ion Oblemenco en moet oppassen.
88' De thuisploeg wisselt Juan Bauza voor Constantin Dragos Albu.
90' Doelpunt in Craiova! Vladislav Blanuta vergroot de voorsprong tot 2-0 voor U Craiova.