1' De eerste helft is begonnen. Al Hazm trapt af.
1' In de minuut 1, Inworp op de eigen helft voor Al Hilal .
1' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
2' Inworp voor Al Hazm op de helft van Al Hilal .
3' In de minuut 3, Arbiter Fabio Maresca kent een vrije trap toe aan Al Hilal op de eigen helft.
4' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Fabio Maresca aan de uitploeg.
6' Ruben Neves schiet op doel maar scoort niet voor Al Hilal .
6' In de minuut 6, Buitenspel van de thuisploeg.
7' Vergeefse doelpoging Ruben Neves (Al Hilal ).
8' Al Hilal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Maresca op de helft van Al Hazm.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Fabio Maresca kent Al Hilal een inworp toe op de helft van Al Hazm.
9' Een doelpoging van Ruben Neves (Al Hilal ) mist scherpte.
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Hazm in Ar Rass.
10' In de minuut 10, Vanaf links mag Malcom een hoekschop nemen voor Al Hilal .
10' In Al Hazem Club Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Al Hilal mag een doeltrap nemen.
13' In de minuut 13, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Al Hazem Club Stadium.
14' Doelpunt! Aleksandar Mitrovic bezorgt Al Hilal een 0-1 voorsprong.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Fabio Maresca geeft een inworp aan Al Hazm op de eigen helft in Al Hazem Club Stadium.
16' De poging van Malcom (Al Hilal ) mist doel in Al Hazem Club Stadium.
16' Scheidsrechter Fabio Maresca geeft Al Hazm een doeltrap.
17' In de minuut 17, In Ar Rass krijgt Al Hilal op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' Doeltrap voor Al Hazm in Al Hazem Club Stadium.
18' Inworp Al Hazm. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Fabio Maresca kent een vrije trap toe aan Al Hazm, te nemen op de helft van Al Hilal .
19' Al Hilal mag een hoekschop nemen vanaf links via Malcom in Al Hazem Club Stadium.
20' Scheidsrechter Fabio Maresca geeft Al Hazm een vrije trap op de eigen helft.
21' In de minuut 21, De kopbal van Malcom (Al Hilal ) mist het doel van de tegenstander.
21' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ar Rass.
22' Toze (Al Hazm) krijgt geel van scheidsrechter Fabio Maresca in Al Hazem Club Stadium en moet oppassen.
23' In de minuut 23, Malcom (Al Hilal ) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
23' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ar Rass.
24' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Hazm in Ar Rass.
25' In de minuut 25, Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Fabio Maresca.
26' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ar Rass.
26' Doeltrap voor Al Hazm in Al Hazem Club Stadium.
27' In de minuut 27, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Al Hazem Club Stadium.
28' Scheidsrechter Fabio Maresca kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Buitenspel Al Hazm.
30' In de minuut 30, Al Hazm krijgt van scheidsrechter Fabio Maresca op eigen helft een vrije trap toegewezen.
31' Vrije trap voor Al Hilal op de helft van Al Hazm.
31' De lat voorkomt een doelpunt voor Al Hilal na een kopbal van Aleksandar Mitrovic.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Fabio Maresca kent Al Hilal een inworp toe op de helft van Al Hazm.
32' Ruben Neves deed het voorbereidende werk.
34' In de minuut 34, Al Hazm krijgt van scheidsrechter Fabio Maresca op eigen helft een vrije trap toegewezen.
34' Inworp voor Al Hazm in Al Hazem Club Stadium op de eigen helft.
35' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Al Hazm in de buurt van het doel van Al Hilal .
36' In de minuut 36, Al Hazm krijgt een schietkans via Toze, maar scoort niet.
40' Buitenspel Al Hilal . Scheidsrechter Fabio Maresca fluit de uitploeg terug in Al Hazem Club Stadium.
43' Doelpunt! Mohammed Al-Qahtani breidt de voorsprong uit. Al Hilal leidt met 0-3.
45' In de minuut 45, Schot op doel van Mohammed Al-Qahtani. Maar zonder doelpunt voor Al Hilal als gevolg.
45' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Al Hazm mag een doeltrap nemen.
45' + 1 De vierde official geeft 2 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Al Hazem Club Stadium.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Fabio Maresca maakt een einde aan de eerste helft.