1' Scheidsrechter Marco Guida fluit voor het begin van de eerste helft. Oostenrijk trapt af in Wenen.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Marco Guida geeft een gele kaart aan Stefan Posch (Oostenrijk).
45' De eerste helft zit erop in Ernst Happel Stadion.
46' De tweede helft gaat van start in Wenen. Zweden mag aftrappen als scheidsrechter Marco Guida fluit.
47' In de minuut 47, Zweden heeft Albin Ekdal gewisseld. Jesper Karlstrom neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jan Andersson.
47' De eerste wissel van Oostenrijk. Maximilian Wober komt erin voor Stefan Posch in Ernst Happel Stadion.
47' Marko Arnautovic vervangt Chukwubuike Adamu bij de thuisploeg.
59' In de minuut 59, Wissel in Wenen: Marcel Sabitzer vervangt Patrick Wimmer bij Oostenrijk.
71' Trainer Ralf Rangnick gebruikt zijn vierde wissel. Xaver Schlager wordt door Florian Grillitsch vervangen bij de thuisploeg.
76' De uitploeg vervangt Alexander Isak door Viktor Gyokeres.
76' In de minuut 76, Trainer Jan Andersson (Zweden) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Emil Forsberg door Jesper Karlsson.
81' De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Christoph Baumgartner. 1-0!
87' Zweden brengt Viktor Claesson in de plaats van Mattias Svanberg.
87' In de minuut 87, De vijfde wissel van Zweden. Anthony Elanga komt erin voor Dejan Kulusevski in Ernst Happel Stadion.
89' De thuisploeg loopt uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong door een doelpunt met het hoofd van Christoph Baumgartner.
90' + 1 Bij Oostenrijk komt Dejan Ljubicic er in. Hij vervangt Christoph Baumgartner.