1' De eerste helft gaat van start in Asuncion. Cerro Porteno mag aftrappen.
14' In de minuut 14, Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong via Santiago Arzamendia.
32' Doelpunt in Asuncion! Fabrizio Peralta vergroot de voorsprong tot 2-0 voor Cerro Porteno.
34' Het voorbereidende werk werd verricht door Wilder Viera.
40' Scheidsrechter Carlos P. Benitez geeft een gele kaart aan Gaston Gil Romero (Club Guarani).
45' In de minuut 45, De eerste helft is voorbij.
46' Club Guarani mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Carlos P. Benitez fluit en we zijn begonnen.
46' Bij Club Guarani komt Luis Martinez er in. Hij vervangt Gaston Gil Romero.
46' In de minuut 46, De uitploeg wisselt Nestor Camacho voor Cesar Mino.
46' Club Guarani gebruikt de 3 wissel. Oscar Daniel Echeverria Aguilera vervangt Estivel Moreira.
' Enzo Gimenez (Cerro Porteno) staat momenteel niet op het veld, maar krijgt toch een gele kaart.
69' In de minuut 69, Cerro Porteno heeft Alfio Oviedo gewisseld. Diego ChurĂ­n neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Victor Bernay.
69' Wissel in Asuncion: Fabrizio Jesus Jara Ledesma vervangt Robert Piris bij Cerro Porteno.
71' De 4 wissel van Club Guarani. Felipe Salomoni komt erin voor Bernardo Benitez in General Pablo Rojas.
71' Federico Carrizo met de assist.
79' In de minuut 79, Tobias Portillo vervangt Federico Carrizo bij de thuisploeg.
82' Jean (Cerro Porteno) krijgt een eerste gele kaart.
84' De uitploeg vervangt Alexis Cantero door Cesar Ramirez.