1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Ind. Medellin mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, De bal is over de achterlijn geweest. Ind. Medellin mag een doeltrap nemen.
2' Jefferson Ramos neemt de door scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez gegeven hoekschop voor Pasto in Pasto.
2' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ind. Medellin in Pasto.
4' In de minuut 4, Doeltrap voor Ind. Medellin in Estadio Departamental Libertad.
5' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
5' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Departamental Libertad.
6' In de minuut 6, Inworp op de eigen helft voor Pasto.
7' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft Pasto een doeltrap.
7' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
8' In de minuut 8, Inworp voor Ind. Medellin in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
9' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft een inworp aan Pasto op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
10' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Departamental Libertad.
11' In de minuut 11, In Pasto krijgt Pasto op de eigen helft een vrije trap te nemen.
11' Doeltrap voor Pasto in Estadio Departamental Libertad.
12' Ind. Medellin moet opletten als Pasto van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
12' In de minuut 12, Doelpoging Pasto! Het schot van Christian Mafla gaat niet tussen de palen in Pasto.
12' Inworp Ind. Medellin. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' De bal is over de achterlijn geweest. Ind. Medellin mag een doeltrap nemen.
15' In de minuut 15, De uitploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
16' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ind. Medellin in Pasto.
16' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent Ind. Medellin een inworp toe op de helft van Pasto.
18' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft Ind. Medellin een doeltrap.
20' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent een vrije trap toe aan Pasto op een gevaarlijke plek voor Ind. Medellin.
23' In de minuut 23, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
23' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft Ind. Medellin een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pasto.
24' Inworp voor Pasto in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft Pasto een doeltrap.
27' Ind. Medellin mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Miguel Monsalve in Estadio Departamental Libertad.
28' Inworp voor Ind. Medellin ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pasto.
28' In de minuut 28, Edwar Lopez (Pasto) raakt geblesseerd in Pasto. Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez legt de wedstrijd even stil.
30' De onderbreking is afgelopen.
30' Inworp voor Pasto op de helft van Ind. Medellin.
30' In de minuut 30, Edwar Lopez (Pasto) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
31' Pasto krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez in Pasto.
31' Inworp voor Pasto in de buurt van het vijandige doel in Estadio Departamental Libertad.
32' In Estadio Departamental Libertad mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' Pasto krijgt van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' In de minuut 33, Pasto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez op de helft van Ind. Medellin.
33' Inworp voor Pasto in de buurt van het vijandige doel in Estadio Departamental Libertad.
34' Daniel Moreno mist het doel en scoort niet voor Pasto.
34' In de minuut 34, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ind. Medellin in Pasto.
34' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
35' Inworp voor Pasto op de helft van Ind. Medellin.
36' In de minuut 36, De bal is over de achterlijn geweest. Ind. Medellin mag een doeltrap nemen.
36' Doeltrap voor Ind. Medellin in Estadio Departamental Libertad.
37' De bal is over de achterlijn geweest. Ind. Medellin mag een doeltrap nemen.
38' In de minuut 38, Inworp Pasto. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' Vrije trap voor Pasto op de helft van Ind. Medellin.
38' Arbiter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent een vrije trap toe aan Ind. Medellin op de eigen helft.
40' In de minuut 40, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
40' In Estadio Departamental Libertad mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent Pasto een inworp toe op de helft van Ind. Medellin.
41' In de minuut 41, De poging van Darwin Lopez (Pasto) mist doel.
41' Doeltrap voor Ind. Medellin in Estadio Departamental Libertad.
42' Pasto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez op de helft van Ind. Medellin.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft Pasto een vrije trap op de eigen helft.
43' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
44' Pasto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez op de helft van Ind. Medellin.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent een vrije trap toe aan Pasto, te nemen op de helft van Ind. Medellin.
45' Daniel Torres (Ind. Medellin) krijgt geel.
45' + 1 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Hoekschop voor Pasto in Estadio Departamental Libertad. Daniel Moreno neemt deze vanaf rechts.
45' + 2 Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 2 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ind. Medellin in Pasto.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.