1' We zijn begonnen. Pasto heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Yeison Guzman. Het staat 0-1 in Estadio Departamental Libertad.
3' Pasto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna op de helft van Tolima.
3' Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna geeft een inworp aan Tolima op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
4' In de minuut 4, Inworp op de eigen helft voor Tolima.
4' Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna kent Tolima een inworp toe op de helft van Pasto.
5' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pasto in Pasto.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
7' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
7' Doelpoging Pasto! Het schot van Diego Chavez gaat niet tussen de palen.
7' In de minuut 7, De uitploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
8' Inworp voor Pasto op de helft van Tolima.
9' Vrije trap voor Pasto op de helft van Tolima.
10' In de minuut 10, De kopbal van Gustavo Britos (Pasto) mist het doel van de tegenstander.
10' De bal is over de achterlijn geweest. Tolima mag een doeltrap nemen.
12' Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna geeft Tolima een vrije trap op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Juan Pablo Alba Serna een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pasto.
14' Pasto schiet tussen de palen, maar Israel Alba ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Pasto.
14' In Estadio Departamental Libertad mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
15' In de minuut 15, In Estadio Departamental Libertad mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
18' Inworp Pasto. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna kent een vrije trap toe aan Pasto, te nemen op de helft van Tolima.
22' In de minuut 22, Vrije trap in Estadio Departamental Libertad. Op de helft van Pasto mag Tolima een vrije trap nemen.
23' Vergeefse doelpoging Brayan Gil (Tolima) in Estadio Departamental Libertad.
23' Vanaf rechts mag Yeison Guzman een hoekschop nemen voor Tolima in Estadio Departamental Libertad.
24' In de minuut 24, Kopbal richting doel! Julian Quinonez (Tolima) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Pasto.
24' Doeltrap voor Pasto in Estadio Departamental Libertad.
24' Inworp voor Tolima in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
24' In de minuut 24, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
26' Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna geeft een inworp aan Pasto op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
27' Inworp Pasto. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
28' In de minuut 28, Inworp voor Tolima in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
29' Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna geeft Pasto een doeltrap.
30' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Departamental Libertad.
31' Victor Mejia deed het voorbereidende werk.
32' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Departamental Libertad.
33' In de minuut 33, Pech voor Pasto in Pasto. Het schot van Israel Alba belandt tegen de paal.
33' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tolima in Pasto.
35' Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna kent Tolima een inworp toe op de helft van Pasto.
37' De scherpte ontbreekt bij Andres Amaya (Pasto). Zijn poging mist doel in Pasto.
37' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
38' In de minuut 38, Pasto krijgt van scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Inworp voor Pasto in de buurt van het vijandige doel in Estadio Departamental Libertad.
39' Inworp voor Pasto op de helft van Tolima.
39' In de minuut 39, In Pasto krijgt Tolima op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' Gele kaart. Cristian Arrieta (Pasto) gaat op de bon.
40' Cristian Trujillo (Tolima) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna kent een vrije trap toe aan Pasto, te nemen op de helft van Tolima.
41' Pasto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna op de helft van Tolima.
42' De thuisploeg incasseert geel op naam van Nicolas Gil Uribe.
42' In de minuut 42, Arbiter Juan Pablo Alba Serna kent een vrije trap toe aan Tolima op de eigen helft.
43' Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna geeft Pasto een doeltrap.
44' Andres Amaya raakt geblesseerd bij Pasto en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna fluit de wedstrijd weer op gang in Estadio Departamental Libertad.
45' Andres Amaya (Pasto) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Pasto.
45' + 2 2 minuten extra tijd in Pasto.
45' + 2 In de minuut 45, Camilo Ayala (Pasto) krijgt een eerste gele kaart.
45' + 3 Inworp op de eigen helft voor Pasto.
45' + 4 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' De tweede helft gaat van start in Pasto. Tolima mag aftrappen als scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna fluit.
46' Tolima brengt Alex Castro in de plaats van Kevin Perez.
46' In de minuut 46, Inworp voor Tolima op de helft van Pasto.
46' Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna geeft een inworp aan Pasto op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
47' Inworp op de eigen helft voor Tolima.
47' Alex Castro met de assist.
59' Gustavo Britos staat buitenspel. Pasto krijgt een vrije trap tegen.
48' Doelpunt! De thuisploeg maakt de gelijkmaker via Diego Chavez.
60' In de minuut 60, De scherpte ontbreekt bij Victor Mejia (Pasto). Zijn poging mist doel.
60' Doeltrap voor Tolima in Estadio Departamental Libertad.
61' In Estadio Departamental Libertad mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
62' In de minuut 62, Tolima mag een hoekschop nemen vanaf links via Yeison Guzman in Estadio Departamental Libertad.
62' Camilo Ayala legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 1-3!
64' Alex Castro mist het doel en scoort niet voor Tolima.
64' In de minuut 64, De bal is over de achterlijn geweest. Pasto mag een doeltrap nemen.
65' In Pasto wordt een kopbal van Camilo Ayala tegengehouden door de verdediging van Tolima.
66' Inworp voor Tolima in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
66' In de minuut 66, De thuisploeg wisselt Camilo Ayala voor Juan Diego Nieva Guzman.
66' De thuisploeg vervangt Gustavo Britos door Alvaro Melendez.
67' Pasto krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna in Pasto.
67' In de minuut 67, Buitenspelpositie Jeison Lucumi (Tolima).
68' Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna kent Pasto een inworp toe op de helft van Tolima.
69' Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna geeft Tolima een vrije trap op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Tolima heeft Cristian Trujillo gewisseld. Fabian Mosquera neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach David Gonzalez.
70' Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71' Pasto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna op de helft van Tolima.
72' In de minuut 72, Inworp Pasto. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73' De poging van Kevin Londono (Pasto) mist doel.
73' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tolima in Pasto.
74' In de minuut 74, Hoekschop voor Tolima in Estadio Departamental Libertad. Yeison Guzman neemt deze vanaf rechts.
75' Yeison Guzman neemt de door scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna gegeven hoekschop voor Tolima in Pasto.
75' Victor Mejia (Pasto) krijgt geel.
75' In de minuut 75, Tolima krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna in Pasto.
76' In Pasto krijgt Pasto op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76' Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna fluit voor buitenspel van Pasto.
77' In de minuut 77, Cesar Haydar (Tolima) krijgt geel van scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna in Estadio Departamental Libertad en moet oppassen.
78' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna aan de thuisploeg.
78' Junior Hernandez gaat in het boekje van de scheidsrechter.
78' In de minuut 78, Bij Pasto komt Jose Bernal er in. Hij vervangt Diego Chavez.