1' De wedstrijd gaat van start. Racing heeft afgetrapt.
1' Hoekschop voor Racing in Estadio Juan Domingo Peron. Juan Quintero neemt deze vanaf rechts.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Pablo Dovalo kent een vrije trap toe aan Tigre, te nemen op de helft van Racing.
3' Een speler van Tigre staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Pablo Dovalo teruggefloten.
4' Vergeefse doelpoging Agustin Almendra (Racing) in Estadio Juan Domingo Peron.
4' In de minuut 4, Goal in Buenos Aires! Agustin Almendra brengt Racing op een 1-0 voorsprong.
7' Inworp op de eigen helft voor Tigre.
8' In Estadio Juan Domingo Peron mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft een inworp aan Tigre op de eigen helft in Estadio Juan Domingo Peron.
10' Juan Quintero neemt de door scheidsrechter Pablo Dovalo gegeven hoekschop voor Racing in Buenos Aires.
10' In de minuut 10, Juan Quintero deed het voorbereidende werk.
11' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Juan Domingo Peron.
12' Doelpoging Tigre! Het schot van Brahian Aleman gaat niet tussen de palen.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft Racing een doeltrap.
13' Inworp voor Tigre op de helft van Racing.
15' Bij Racing bevindt Roger Martinez zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Pablo Dovalo.
16' In de minuut 16, De poging van Brahian Aleman (Tigre) mist doel.
16' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
17' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Juan Domingo Peron.
18' In de minuut 18, Inworp Racing. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
22' Scheidsrechter Pablo Dovalo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' De verdediging van Tigre blokkeert een schot van Santiago Solari (Racing) in Estadio Juan Domingo Peron.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft Racing een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Tigre.
25' Er wordt weer gevoetbald in Buenos Aires.
25' Scheidsrechter Pablo Dovalo legt de wedstrijd even stil om Roger Martinez (Racing) aan een blessure te laten behandelen in Buenos Aires.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Pablo Dovalo fluit de wedstrijd weer op gang in Estadio Juan Domingo Peron.
26' Inworp voor Racing in Estadio Juan Domingo Peron op de eigen helft.
26' Inworp Racing. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' In de minuut 26, Roger Martinez (Racing) is weer terug binnen de lijnen.
26' Inworp voor Tigre in Estadio Juan Domingo Peron op de eigen helft.
28' De onderbreking is afgelopen.
29' In de minuut 29, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Racing in Buenos Aires.
30' Adrian Martinez (Racing) bevindt zich in buitenspelpositie.
31' In de minuut 31, In Buenos Aires krijgt Tigre op de eigen helft een vrije trap te nemen.
32' Blas Armoa mist het doel en scoort niet voor Tigre.
32' Doeltrap voor Racing in Estadio Juan Domingo Peron.
33' In de minuut 33, Arbiter Pablo Dovalo kent een vrije trap toe aan Racing op de eigen helft.
35' Vrije trap in Estadio Juan Domingo Peron. Op de helft van Racing mag Tigre een vrije trap nemen.
36' Inworp op de eigen helft voor Tigre.
36' In de minuut 36, Een doelpoging van Brahian Aleman (Tigre) mist scherpte.
36' De bal is over de achterlijn geweest. Racing mag een doeltrap nemen.
37' Tobias Rubio (Racing) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
38' In de minuut 38, Tigre krijgt van scheidsrechter Pablo Dovalo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Racing moet opletten als Tigre van scheidsrechter Pablo Dovalo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
39' Tigre mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Brahian Aleman in Estadio Juan Domingo Peron.
39' In de minuut 39, De kopbal van Augusto Ezequiel Aguirre wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Racing.
40' Tigre krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Dovalo op de helft van Racing.
41' Scheidsrechter Pablo Dovalo kent Tigre een inworp toe op de helft van Racing.
41' In de minuut 41, Augusto Ezequiel Aguirre mist het doel en scoort niet voor Tigre in Estadio Juan Domingo Peron.
41' Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft Racing een doeltrap.
42' Vrije trap voor Tigre op de helft van Racing.
43' In de minuut 43, Buitenspelpositie Blas Armoa (Tigre).
44' Nog 4 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
44' Agustin Almendra schiet op doel maar scoort niet voor Racing in Buenos Aires.
45' In de minuut 45, Inworp voor Tigre op de helft van Racing.
45' Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft een inworp aan Racing op de eigen helft in Estadio Juan Domingo Peron.
45' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, De scherpte ontbreekt bij Santiago Solari (Racing). Zijn poging mist doel.
45' + 3 Racing krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pablo Dovalo in Buenos Aires.
45' + 3 Scheidsrechter Pablo Dovalo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Pablo Dovalo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 4 Tigre schiet tussen de palen, maar Brahian Aleman ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Buenos Aires.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Tigre.
46' Bij Tigre komt Ezequiel Forclaz er in. Hij vervangt Brahian Aleman.
46' Tigre brengt Matias Espindola in de plaats van Tomas Ezequiel Galvan.
46' In de minuut 46, Wissel in Buenos Aires: Flabian Londono vervangt Leandro Contin bij Tigre.
46' De 1 wissel van Racing. Maximiliano Salas komt erin voor Roger Martinez in Estadio Juan Domingo Peron.
46' De thuisploeg vervangt Gabriel Arias door Facundo Cambeses.
46' In de minuut 46, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
47' Racing krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Dovalo op de helft van Tigre.
48' Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft Racing een vrije trap op de eigen helft.
48' In de minuut 48, In Estadio Juan Domingo Peron mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
49' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Pablo Dovalo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
50' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
51' In de minuut 51, Estadio Juan Domingo Peron ziet hoe Santiago Solari op doel schiet, maar niet scoort voor Racing.
52' Inworp voor Racing ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Buenos Aires.
53' Schot op doel van Santiago Solari. Maar zonder doelpunt voor Racing als gevolg.
53' In de minuut 53, In Estadio Juan Domingo Peron mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
56' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
56' De uitploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
57' In de minuut 57, Inworp voor Racing op de helft van Tigre.
58' De verdediging van Tigre blokkeert een schot van Juan Quintero (Racing).
59' Tigre krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Dovalo op de helft van Racing.
60' In de minuut 60, Vrije trap in Estadio Juan Domingo Peron. Op de helft van Tigre mag Racing een vrije trap nemen.
60' Inworp voor Tigre in Estadio Juan Domingo Peron op de eigen helft.
61' Scheidsrechter Pablo Dovalo kent Racing een inworp toe op de helft van Tigre.
62' In de minuut 62, De bal is over de achterlijn geweest. Racing mag een doeltrap nemen.
63' Tigre krijgt van scheidsrechter Pablo Dovalo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
64' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
64' In de minuut 64, De thuisploeg wisselt Agustin Almendra voor Leonel Miranda.
64' Tigre gebruikt de 4 wissel. Gonzalo Maroni vervangt Blas Armoa.
65' Juan Cruz Esquivel vervangt Juan Sanchez Mino bij de uitploeg.
65' In de minuut 65, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Juan Domingo Peron.
68' Buitenspel Racing. Adrian Martinez wordt teruggefloten.
68' Scheidsrechter Pablo Dovalo kent Tigre een inworp toe op de helft van Racing.
69' In de minuut 69, Buitenspelpositie Tigre.
69' Trainer Gustavo Costas gebruikt zijn 4 wissel. Santiago Solari wordt door Gaston Martirena vervangen bij de thuisploeg.
70' In de minuut 70, Het voorbereidende werk werd verricht door Gaston Martirena.
72' Inworp op de eigen helft voor Tigre.
74' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
74' In de minuut 74, Doeltrap voor Racing in Estadio Juan Domingo Peron.
75' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Juan Domingo Peron.
75' In Buenos Aires krijgt Racing op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76' In de minuut 76, Racing brengt Jonathan Gomez in de plaats van Bruno Zuculini.
76' Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft een inworp aan Tigre op de eigen helft in Estadio Juan Domingo Peron.
77' Inworp Tigre. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77' In de minuut 77, Inworp voor Tigre op de helft van Racing.
78' Tigre mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Racing in Buenos Aires.
79' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Racing in Buenos Aires.
80' In de minuut 80, In Estadio Juan Domingo Peron mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80' Estadio Juan Domingo Peron ziet hoe Gonzalo Maroni op doel schiet, maar niet scoort voor Tigre.
80' Inworp voor Tigre in de buurt van het vijandige doel in Estadio Juan Domingo Peron.
81' In de minuut 81, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Tigre in de buurt van het doel van Racing.
81' Doelpoging Tigre! Het schot van Pablo Adorno gaat niet tussen de palen.
82' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
85' In de minuut 85, Racing krijgt een schietkans via Jonathan Gomez, maar scoort niet in Estadio Juan Domingo Peron.
85' Arbiter Pablo Dovalo kent een vrije trap toe aan Racing op de eigen helft.
86' Inworp voor Racing in Estadio Juan Domingo Peron op de eigen helft.
87' In de minuut 87, De wedstrijd is weer hervat.
87' Een schot van Gonzalo Maroni (Tigre) wordt tegengehouden door de verdediging van Racing in Buenos Aires.
88' De bal is over de achterlijn geweest. Tigre mag een doeltrap nemen.