1' Shandong Luneng trapt af wanneer scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi in Jinan Olympic Sports Center voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Inworp voor Shandong Luneng op de helft van Incheon.
2' Incheon moet opletten als Shandong Luneng van scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
3' Inworp voor Shandong Luneng in Jinan Olympic Sports Center op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi geeft een inworp aan Shandong Luneng op de eigen helft in Jinan Olympic Sports Center.
5' Scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi geeft Incheon een doeltrap.
6' Scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Shandong Luneng krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi op de helft van Incheon.
11' Scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi kent Incheon een inworp toe op de helft van Shandong Luneng.
12' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Jinan.
13' In de minuut 13, Vrije trap in Jinan Olympic Sports Center. Op de helft van Shandong Luneng mag Incheon een vrije trap nemen.
14' Incheon krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi in Jinan.
17' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Jinan.
19' In de minuut 19, Inworp voor Shandong Luneng ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Jinan.
19' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
20' Inworp Incheon. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' In de minuut 20, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Jinan.
21' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Incheon in Jinan.
22' Vrije trap voor Shandong Luneng op de helft van Incheon.
23' In de minuut 23, Doeltrap voor Incheon in Jinan Olympic Sports Center.
24' Arbiter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi kent een vrije trap toe aan Incheon op de eigen helft.
24' Inworp op de eigen helft voor Incheon.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi kent een vrije trap toe aan Incheon, te nemen op de helft van Shandong Luneng.
26' In Jinan Olympic Sports Center mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Incheon mag een doeltrap nemen.
27' In de minuut 27, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Shandong Luneng in Jinan.
28' Inworp Shandong Luneng. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
29' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Jinan.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
30' In Jinan krijgt Shandong Luneng op de eigen helft een vrije trap te nemen.
31' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi aan de uitploeg.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi geeft Shandong Luneng een doeltrap.
34' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Jinan Olympic Sports Center.
35' Scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi geeft Incheon een vrije trap op de eigen helft.
40' In de minuut 40, De bal is over de achterlijn geweest. Shandong Luneng mag een doeltrap nemen.
41' Shandong Luneng krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi op de helft van Incheon.
43' Incheon krijgt van scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Jinan.
45' Scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi laat nog 1 minuten doorspelen in Jinan.
45' De eerste helft zit erop in Jinan Olympic Sports Center.
46' In de minuut 46, Na de pauze trapt Incheon af voor de tweede helft.
46' Wissel in Jinan: Hernandes Rodrigues da Silva vervangt Stefan Mugosa bij Incheon.
46' Hailong Li vervangt Xiang Ji bij de thuisploeg.
46' In de minuut 46, Shandong Luneng heeft Wenneng Xie gewisseld. Binbin Liu neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Kang Hee Choi.
46' Shandong Luneng brengt Cryzan in de plaats van Zheng Zheng.
47' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jinan Olympic Sports Center.
48' In de minuut 48, Een doelpoging van Bo-seob Kim (Incheon) mist scherpte.
48' Doeltrap voor Shandong Luneng in Jinan Olympic Sports Center.
49' De bal is over de achterlijn geweest. Shandong Luneng mag een doeltrap nemen.
50' In de minuut 50, Li Yuanyi gaat in het boekje van de scheidsrechter.
50' Arbiter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi kent een vrije trap toe aan Incheon op de eigen helft.
51' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Jinan.