1' Scheidsrechter Jerome Brisard fluit voor het begin van de eerste helft. Oostenrijk trapt af in Brussel.
21' In de minuut 21, Goal! De uitploeg neemt een 0-1 voorsprong via Orel Mangala.
32' Eerste gele kaart voor Maximilian Wober (Oostenrijk) in Brussel.
45' De eerste helft is afgelopen in Brussel's Stade Roi Baudouin.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. België verzorgt de aftrap.
46' Oostenrijk brengt Philipp Mwene in de plaats van Maximilian Wober.
53' De uitploeg incasseert geel op naam van Stefan Posch.
60' In de minuut 60, De uitploeg wisselt Marko Arnautovic voor Marcel Sabitzer.
60' Wissel in Brussel: Florian Kainz vervangt Patrick Wimmer bij Oostenrijk.
61' In de minuut 61, De assist kwam van Dodi Lukebakio.
69' Gele kaart. Xaver Schlager (Oostenrijk) gaat op de bon.
69' Trainer Domenico Tedesco gebruikt zijn eerste wissel. Dodi Lukebakio wordt door Johan Bakayoko vervangen bij de thuisploeg.
76' In de minuut 76, België heeft Orel Mangala gewisseld. Aster Vranckx neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Domenico Tedesco.
76' Lois Openda vervangt Yannick Carrasco bij de thuisploeg.
84' De vierde wissel van België. Ameen Al-Dakhil komt erin voor Leander Dendoncker in Stade Roi Baudouin.
84' In de minuut 84, De thuisploeg vervangt Jeremy Doku door Mike Tresor Ndayishimiye.
87' Bij Oostenrijk komt Dejan Ljubicic er in. Hij vervangt Xaver Schlager.
87' Oostenrijk gebruikt de vijfde wissel. Karim Onisiwo vervangt Michael Gregoritsch.
90' + 1 Scheidsrechter Jerome Brisard geeft een gele kaart aan Alexander Schlager (Oostenrijk).
90' + 4 Romelu Lukaku (België) krijgt geel van scheidsrechter Jerome Brisard in Stade Roi Baudouin en moet oppassen.
90' Einde wedstrijd! De einduitslag in Brussel is 1-1.