1' De wedstrijd is van start gegaan.
9' In de minuut 9, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
9' Inworp Wuhan Three Towns FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
10' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wuhan.
10' In de minuut 10, Pohang krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri in Wuhan.
11' Inworp op de eigen helft voor Pohang.
12' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent Pohang een inworp toe op de helft van Wuhan Three Towns FC.
13' In de minuut 13, In Wuhan Sports Center Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
13' Pohang krijgt van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
14' In de minuut 14, Doeltrap voor Wuhan Three Towns FC in Wuhan Sports Center Stadium.
15' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pohang in Wuhan.
16' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Abdulla Ali Al-Marri een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wuhan.
17' In de minuut 17, Inworp voor Pohang op de helft van Wuhan Three Towns FC.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Wuhan Three Towns FC mag een doeltrap nemen.
18' Pohang krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri op de helft van Wuhan Three Towns FC.
20' In de minuut 20, Inworp voor Wuhan Three Towns FC in Wuhan Sports Center Stadium op de eigen helft.
21' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft een inworp aan Pohang op de eigen helft in Wuhan Sports Center Stadium.
21' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent Pohang een inworp toe op de helft van Wuhan Three Towns FC.
22' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Pohang een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Wuhan Three Towns FC.
23' De uitploeg krijgt een doeltrap in Wuhan.
24' In de minuut 24, Inworp voor Pohang ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wuhan.
24' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wuhan.
25' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Wuhan Sports Center Stadium.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Wuhan Three Towns FC een doeltrap.
28' Pohang krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri op de helft van Wuhan Three Towns FC.
28' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Wuhan Three Towns FC een doeltrap.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Pohang een vrije trap op de eigen helft.
30' Doeltrap voor Wuhan Three Towns FC in Wuhan Sports Center Stadium.
30' Een doelpoging van Jun-ho Kim (Pohang) mist scherpte.
30' In de minuut 30, De bal is over de achterlijn geweest. Wuhan Three Towns FC mag een doeltrap nemen.
31' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Wuhan Three Towns FC in Wuhan.
32' In Wuhan Sports Center Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
33' In de minuut 33, Vrije trap voor Wuhan Three Towns FC op de helft van Pohang.
34' Yan Dinghao neemt de door scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri gegeven hoekschop voor Wuhan Three Towns FC in Wuhan.
35' Wuhan Three Towns FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Xie Pengfei in Wuhan Sports Center Stadium.
35' In de minuut 35, Doelpoging Wuhan Three Towns FC! Het schot van Yan Dinghao gaat niet tussen de palen.
35' De uitploeg krijgt een doeltrap in Wuhan.
36' Inworp op de eigen helft voor Pohang.
37' In de minuut 37, Inworp Pohang. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
37' Inworp voor Wuhan Three Towns FC in de buurt van het vijandige doel in Wuhan Sports Center Stadium.
38' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft een inworp aan Pohang op de eigen helft in Wuhan Sports Center Stadium.
38' In de minuut 38, Inworp voor Pohang in Wuhan Sports Center Stadium op de eigen helft.
38' In Wuhan krijgt Pohang op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' Inworp voor Pohang op de helft van Wuhan Three Towns FC.
40' In de minuut 40, Inworp Wuhan Three Towns FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wuhan.
41' Vrije trap in Wuhan Sports Center Stadium. Op de helft van Wuhan Three Towns FC mag Pohang een vrije trap nemen.
41' In de minuut 41, Inworp op de eigen helft voor Wuhan Three Towns FC.
42' De bal is over de achterlijn geweest. Wuhan Three Towns FC mag een doeltrap nemen.
43' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wuhan Sports Center Stadium.
45' In de minuut 45, Hoekschop voor Wuhan Three Towns FC in Wuhan Sports Center Stadium. Yan Dinghao neemt deze vanaf links.
45' De scherpte ontbreekt bij Jiang Zhipeng (Wuhan Three Towns FC). Zijn poging mist doel.
45' Doeltrap voor Pohang in Wuhan Sports Center Stadium.
45' In de minuut 45, Inworp voor Wuhan Three Towns FC op de helft van Pohang.
45' + 1 De vierde official geeft 2 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Wuhan Sports Center Stadium.
45' + 2 Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent een vrije trap toe aan Pohang, te nemen op de helft van Wuhan Three Towns FC.
45' + 3 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Wuhan Three Towns FC in Wuhan.
45' De eerste helft op Wuhan Sports Center Stadium zit erop.
46' We zijn begonnen aan de tweede helft in Wuhan, waar de wedstrijd wordt geleid door Abdulla Ali Al-Marri.
46' In de minuut 46, Bij Pohang komt Yunsang Hong er in. Hij vervangt Hyeon-je Kang.
46' Arbiter Abdulla Ali Al-Marri kent een vrije trap toe aan Wuhan Three Towns FC op de eigen helft.
47' Vrije trap in Wuhan Sports Center Stadium. Op de helft van Wuhan Three Towns FC mag Pohang een vrije trap nemen.
48' In de minuut 48, Vanaf rechts mag Jun-ho Kim een hoekschop nemen voor Pohang in Wuhan Sports Center Stadium.
48' Inworp voor Wuhan Three Towns FC in Wuhan Sports Center Stadium op de eigen helft.
49' Eigen doelpunt! Gyu-baeg Lee werkt de bal achter de eigen doelman en brengt de stand zo op 1-0.
51' In de minuut 51, Wuhan Three Towns FC moet opletten als Pohang van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
52' In Wuhan Sports Center Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' Inworp voor Pohang ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wuhan.
55' In de minuut 55, Pohang heeft Gyu-baeg Lee gewisseld. Hyeon-woong Choi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gi Dong Kim.
55' Wissel in Wuhan: Kwang-hoon Shin vervangt Jun-ho Kim bij Pohang.
56' Davidson (Wuhan Three Towns FC) krijgt geel.
57' In de minuut 57, Han Chan-hee neemt de door scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri gegeven hoekschop voor Pohang in Wuhan.
57' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Pohang een vrije trap op de eigen helft.
58' Liu Yiming (Wuhan Three Towns FC) krijgt een eerste gele kaart.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft een inworp aan Wuhan Three Towns FC op de eigen helft in Wuhan Sports Center Stadium.
59' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Inworp Wuhan Three Towns FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft een gele kaart aan Sang-min Sim (Pohang).
62' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri toont Zhang Xiaobin (Wuhan Three Towns FC) de gele kaart.
66' In de minuut 66, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Abdulla Ali Al-Marri een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wuhan.
67' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Wuhan.
67' Buitenspel Pohang. Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri fluit de uitploeg terug in Wuhan Sports Center Stadium.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent Wuhan Three Towns FC een inworp toe op de helft van Pohang.
68' Pohang krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri op de helft van Wuhan Three Towns FC.
69' Trainer Gi Dong Kim (Pohang) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Yoon Jae-woon door Jae-hun Cho.
70' In de minuut 70, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri.
70' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Wuhan Three Towns FC een doeltrap.
72' In de minuut 72, De bal is over de achterlijn geweest. Wuhan Three Towns FC mag een doeltrap nemen.
73' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Wuhan.
75' In Wuhan krijgt Wuhan Three Towns FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75' In de minuut 75, Pohang krijgt van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77' Vanaf rechts mag Han Chan-hee een hoekschop nemen voor Pohang in Wuhan Sports Center Stadium.
77' De stand is weer in evenwicht (1-1) na een kopgoal van Ho-Jae Lee (Pohang).
78' In de minuut 78, De thuisploeg vervangt Yan Dinghao door Liuyu Duan.
80' Inworp voor Wuhan Three Towns FC in Wuhan Sports Center Stadium op de eigen helft.
80' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wuhan Sports Center Stadium.
81' In de minuut 81, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Ji-su Park (Wuhan Three Towns FC).
82' Voor Ji-su Park is de wedstrijd voorbij. Ren Hang vervangt de aangeslagen speler bij Wuhan Three Towns FC.
82' De wedstrijd gaat weer verder.
82' In de minuut 82, Inworp op de eigen helft voor Pohang.
82' Inworp op de eigen helft voor Wuhan Three Towns FC.
83' Inworp voor Pohang in Wuhan Sports Center Stadium op de eigen helft.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent een vrije trap toe aan Wuhan Three Towns FC, te nemen op de helft van Pohang.
84' De scherpte ontbreekt bij Davidson (Wuhan Three Towns FC). Zijn poging mist doel in Wuhan.
84' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Pohang een doeltrap.
85' In de minuut 85, Park Hyeong-woo vervangt In-sung Kim bij de uitploeg.
86' Arbiter Abdulla Ali Al-Marri kent een vrije trap toe aan Wuhan Three Towns FC op de eigen helft.
86' In Wuhan krijgt Wuhan Three Towns FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87' In de minuut 87, Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft een inworp aan Pohang op de eigen helft in Wuhan Sports Center Stadium.
87' In Wuhan Sports Center Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Wuhan Sports Center Stadium.
90' + 1 Nog 6 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Wuhan Three Towns FC krijgt van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 1 Wuhan Three Towns FC gebruikt de 3 wissel. Qianglong Tao vervangt Liu Yiming.
90' + 2 Een doelpoging van Qianglong Tao (Wuhan Three Towns FC) in Wuhan mist scherpte.
90' + 2 De uitploeg krijgt een doeltrap in Wuhan.