1' Sydney Football Stadium ziet toe hoe Denemarken Women de aftrap verricht als scheidsrechter Tess Olofsson fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' Scheidsrechter Tess Olofsson geeft een inworp aan Denemarken Women op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
2' In de minuut 2, De bal is over de achterlijn geweest. Denemarken Women mag een doeltrap nemen.
3' Inworp op de eigen helft voor Engeland Women.
3' Inworp voor Denemarken Women in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Tess Olofsson kent Engeland Women een inworp toe op de helft van Denemarken Women.
5' Scheidsrechter Tess Olofsson geeft een inworp aan Denemarken Women op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
5' Engeland Women moet opletten als Denemarken Women van scheidsrechter Tess Olofsson een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
6' De voorzet kwam van Rachel Daly.
9' Engeland Women mag een hoekschop nemen vanaf links via Alex Greenwood in Sydney Football Stadium.
10' In de minuut 10, Engeland Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tess Olofsson in Sydney.
10' De scherpte ontbreekt bij Chloe Kelly (Engeland Women). Zijn poging mist doel in Sydney.
10' Scheidsrechter Tess Olofsson geeft Denemarken Women een doeltrap.
13' In de minuut 13, Vanaf links mag Alex Greenwood een hoekschop nemen voor Engeland Women in Sydney Football Stadium.
15' Engeland Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tess Olofsson op de helft van Denemarken Women.
15' Inworp voor Engeland Women op de helft van Denemarken Women.
16' In de minuut 16, In Sydney krijgt Denemarken Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
16' Arbiter Tess Olofsson kent een vrije trap toe aan Engeland Women op de eigen helft.
17' Inworp voor Engeland Women op de helft van Denemarken Women.
17' In de minuut 17, Inworp voor Engeland Women in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
18' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Denemarken Women in Sydney.
19' Scheidsrechter Tess Olofsson kent Denemarken Women een inworp toe op de helft van Engeland Women.
20' In de minuut 20, Inworp voor Engeland Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sydney.
21' Engeland Women schiet tussen de palen, maar Lauren James ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
21' Engeland Women schiet tussen de palen, maar Lauren James ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Sydney.
22' In de minuut 22, Ella Toone schiet op doel maar scoort niet voor Engeland Women.
23' Engeland Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tess Olofsson op de helft van Denemarken Women.
24' Doelpoging Denemarken Women! Het schot van Rikke Madsen gaat niet tussen de palen.
24' In de minuut 24, Doeltrap voor Engeland Women in Sydney Football Stadium.
25' Vrije trap in Sydney Football Stadium. Op de helft van Denemarken Women mag Engeland Women een vrije trap nemen.
25' Scheidsrechter Tess Olofsson geeft Engeland Women een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Denemarken Women.
26' In de minuut 26, De poging van Janni Thomsen (Denemarken Women) mist doel in Sydney Football Stadium.
26' Doeltrap voor Engeland Women in Sydney Football Stadium.
28' Vergeefse doelpoging Pernille Harder (Denemarken Women) in Sydney Football Stadium.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Tess Olofsson kent een vrije trap toe aan Engeland Women, te nemen op de helft van Denemarken Women.
30' Chloe Kelly neemt de door scheidsrechter Tess Olofsson gegeven hoekschop voor Engeland Women in Sydney.
31' De kopbal van Lucy Bronze (Engeland Women) mist het doel van de tegenstander.
31' In de minuut 31, De bal is over de achterlijn geweest. Denemarken Women mag een doeltrap nemen.
31' Vrije trap voor Denemarken Women op de helft van Engeland Women.
32' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Engeland Women in Sydney.
33' In de minuut 33, Inworp voor Engeland Women in de buurt van het vijandige doel in Sydney Football Stadium.
34' Scheidsrechter Tess Olofsson geeft Denemarken Women een doeltrap.
34' Engeland Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tess Olofsson op de helft van Denemarken Women.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Tess Olofsson legt de wedstrijd even stil om Keira Walsh (Engeland Women) aan een blessure te laten behandelen in Sydney.
38' Keira Walsh (Engeland Women) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Laura Coombs.
38' Denemarken Women krijgt van scheidsrechter Tess Olofsson op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' In de minuut 39, Inworp op de eigen helft voor Engeland Women.
40' Inworp voor Denemarken Women op de helft van Engeland Women.
40' Inworp voor Engeland Women in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Tess Olofsson geeft een inworp aan Engeland Women op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
41' Inworp op de eigen helft voor Engeland Women.
41' Pernille Harder mist het doel en scoort niet voor Denemarken Women in Sydney Football Stadium.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Tess Olofsson kent een vrije trap toe aan Engeland Women, te nemen op de helft van Denemarken Women.
43' Scheidsrechter Tess Olofsson kent Engeland Women een inworp toe op de helft van Denemarken Women.
45' Vrije trap voor Engeland Women op de helft van Denemarken Women.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Tess Olofsson geeft Engeland Women een vrije trap op de eigen helft.
45' + 1 4 minuten extra tijd in Sydney.
45' + 2 Inworp voor Engeland Women in de buurt van het vijandige doel in Sydney Football Stadium.
45' + 3 In de minuut 45, Engeland Women krijgt van scheidsrechter Tess Olofsson op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 4 Scheidsrechter Tess Olofsson geeft een inworp aan Denemarken Women op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
45' + 4 Engeland Women mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 5 In de minuut 45, Inworp voor Denemarken Women in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
45' De eerste helft zit erop in Sydney Football Stadium.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Engeland Women.
47' In de minuut 47, Engeland Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tess Olofsson in Sydney.
47' Engeland Women mag een hoekschop nemen vanaf links via Alex Greenwood in Sydney Football Stadium.
47' Doelpoging Engeland Women! Het schot van Ella Toone gaat niet tussen de palen in Sydney.
47' In de minuut 47, Doeltrap voor Denemarken Women in Sydney Football Stadium.
48' Arbiter Tess Olofsson kent een vrije trap toe aan Denemarken Women op de eigen helft.
49' Inworp op de eigen helft voor Denemarken Women.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Tess Olofsson geeft Denemarken Women een doeltrap.
51' Inworp voor Engeland Women in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Tess Olofsson kent Engeland Women een inworp toe op de helft van Denemarken Women.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Tess Olofsson geeft een inworp aan Denemarken Women op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
53' Vergeefse doelpoging Kathrine Moller Kuhl (Denemarken Women).
53' Denemarken Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tess Olofsson op de helft van Engeland Women.
54' In de minuut 54, Inworp op de eigen helft voor Engeland Women.
54' In Sydney krijgt Engeland Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
56' Vanaf links mag Alex Greenwood een hoekschop nemen voor Engeland Women in Sydney Football Stadium.
57' In de minuut 57, Chloe Kelly neemt de door scheidsrechter Tess Olofsson gegeven hoekschop voor Engeland Women in Sydney.
57' Engeland Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tess Olofsson in Sydney.
57' Lucy Bronze met de kopkans! Geen doelpunt voor Engeland Women in Sydney Football Stadium.
57' In de minuut 57, De bal is over de achterlijn geweest. Denemarken Women mag een doeltrap nemen.
58' Inworp op de eigen helft voor Denemarken Women.
58' Inworp voor Engeland Women op de helft van Denemarken Women.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Tess Olofsson geeft Denemarken Women een vrije trap op de eigen helft.
59' Inworp voor Engeland Women in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
60' Scheidsrechter Tess Olofsson geeft een inworp aan Denemarken Women op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Tess Olofsson kent Engeland Women een inworp toe op de helft van Denemarken Women.
61' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Denemarken Women in Sydney.
62' Denemarken Women krijgt van scheidsrechter Tess Olofsson op eigen helft een vrije trap toegewezen.
63' In de minuut 63, Engeland Women moet opletten als Denemarken Women van scheidsrechter Tess Olofsson een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
63' Inworp voor Denemarken Women op de helft van Engeland Women.
64' Engeland Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tess Olofsson op de helft van Denemarken Women.
64' In de minuut 64, Inworp op de eigen helft voor Denemarken Women.
64' Arbiter Tess Olofsson kent een vrije trap toe aan Denemarken Women op de eigen helft.
65' In Sydney krijgt Engeland Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
66' In de minuut 66, Janni Thomsen neemt de door scheidsrechter Tess Olofsson gegeven hoekschop voor Denemarken Women in Sydney.
67' Denemarken Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tess Olofsson op de helft van Engeland Women.
67' Inworp voor Denemarken Women op de helft van Engeland Women.
68' In de minuut 68, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Engeland Women in Sydney.
70' Inworp voor Engeland Women in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
71' De vierde wissel van Denemarken Women. Amalie Vangsgaard komt erin voor Josefine Hasbo in Sydney Football Stadium.
71' Wissel in Sydney: Amalie Vangsgaard vervangt Josefine Hasbo bij Denemarken Women.
71' In de minuut 71, Een doelpoging van Alessia Russo (Engeland Women) mist scherpte.
71' Scheidsrechter Tess Olofsson geeft Denemarken Women een doeltrap.
72' Scheidsrechter Tess Olofsson geeft een inworp aan Denemarken Women op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
74' In de minuut 74, Denemarken Women mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Katrine Veje in Sydney Football Stadium.
74' De bal is over de achterlijn geweest. Engeland Women mag een doeltrap nemen.
75' Scheidsrechter Tess Olofsson geeft Engeland Women een vrije trap op de eigen helft.
75' In de minuut 75, Doeltrap voor Denemarken Women in Sydney Football Stadium.
76' Denemarken Women gebruikt de tweede wissel. Nicoline Sorensen vervangt Rikke Madsen.
76' Denemarken Women brengt Frederikke Thogersen in de plaats van Stine Pedersen.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Tess Olofsson geeft een inworp aan Denemarken Women op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
76' De tweede wissel van Engeland Women. Lauren Hemp komt erin voor Ella Toone in Sydney Football Stadium.
77' Engeland Women brengt Bethany England in de plaats van Alessia Russo.
79' In de minuut 79, Inworp voor Engeland Women in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
80' Scheidsrechter Tess Olofsson kent Engeland Women een inworp toe op de helft van Denemarken Women.
80' Het spel ligt even stil in Sydney. Janni Thomsen (Denemarken Women) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
81' In de minuut 81, Inworp op de eigen helft voor Denemarken Women.
81' Janni Thomsen kan weer verder bij Denemarken Women.
82' Een doelpoging van Bethany England (Engeland Women) in Sydney mist scherpte.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Tess Olofsson geeft Denemarken Women een doeltrap.
83' De bal is over de achterlijn geweest. Denemarken Women mag een doeltrap nemen.
86' Lucy Bronze mist het doel en scoort niet voor Engeland Women in Sydney Football Stadium.
86' In de minuut 86, Doeltrap voor Denemarken Women in Sydney Football Stadium.
87' Wissel in Sydney: Sanne Troelsgaard vervangt Karen Holmgaard bij Denemarken Women.
87' De paal voorkomt een doelpunt voor Denemarken Women na een kopbal van Amalie Vangsgaard in Sydney.
87' In de minuut 87, Denemarken Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tess Olofsson op de helft van Engeland Women.
88' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Engeland Women in Sydney.
89' Scheidsrechter Tess Olofsson kent Denemarken Women een inworp toe op de helft van Engeland Women.
90' Scheidsrechter Tess Olofsson geeft Engeland Women een doeltrap.
90' Inworp op de eigen helft voor Engeland Women.
90' + 1 In Sydney worden nog 4 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Inworp voor Denemarken Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sydney.
90' + 2 Sydney Football Stadium ziet hoe Katrine Veje op doel schiet, maar niet scoort voor Denemarken Women.
90' + 2 Doeltrap voor Denemarken Women in Sydney Football Stadium.
90' + 3 Inworp voor Engeland Women in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
90' + 4 Vrije trap in Sydney Football Stadium. Op de helft van Denemarken Women mag Engeland Women een vrije trap nemen.
90' + 5 Inworp voor Engeland Women op de helft van Denemarken Women.
90' De wedstrijd in Sydney is beƫindigd met het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tess Olofsson. Uitslag: 1-0.