1' De wedstrijd gaat van start. Denemarken Women heeft afgetrapt.
3' Een schot van Pernille Harder (Denemarken Women) wordt geblokkeerd door een verdediger van Haiti.
3' In de minuut 3, Katrine Veje neemt de door scheidsrechter Hyeon Jeong Oh gegeven hoekschop voor Denemarken Women in Perth.
6' Buitenspelpositie Denemarken Women.
3' Denemarken Women neemt een 0-1 voorsprong dankzij Simone Boye Sorensen.
7' Denemarken Women mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Katrine Veje in HBF Park.
8' In de minuut 8, Haiti krijgt van scheidsrechter Hyeon Jeong Oh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
11' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh kent Haiti een inworp toe op de helft van Denemarken Women.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Denemarken Women mag een doeltrap nemen.
13' In de minuut 13, Inworp voor Denemarken Women op de helft van Haiti.
14' Inworp voor Denemarken Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Perth.
16' Haiti krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hyeon Jeong Oh op de helft van Denemarken Women.
16' In de minuut 16, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Haiti in Perth.
18' De scherpte ontbreekt bij Karen Holmgaard (Denemarken Women). Zijn poging mist doel.
18' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft Haiti een doeltrap.
20' In de minuut 20, Doeltrap voor Haiti in HBF Park.
21' Denemarken Women mag het vanaf elf meter proberen.
21' Denemarken Women komt via een strafschop op een 0-1 voorsprong in Perth. Pernille Harder is de doelpuntenmaker.
24' In de minuut 24, Haiti in buitenspelpositie.
25' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft Haiti een doeltrap.
26' Denemarken Women moet opletten als Haiti van scheidsrechter Hyeon Jeong Oh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
28' In de minuut 28, Inworp voor Haiti in HBF Park op de eigen helft.
29' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft een inworp aan Haiti op de eigen helft in HBF Park.
29' HBF Park ziet hoe Nerilia Mondesir op doel schiet, maar niet scoort voor Haiti.
30' In de minuut 30, De bal is over de achterlijn geweest. Denemarken Women mag een doeltrap nemen.
30' Een schot van Nerilia Mondesir (Haiti) wordt tegengehouden door de verdediging van Denemarken Women in Perth.
31' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Denemarken Women in Perth.
32' In de minuut 32, Inworp op de eigen helft voor Haiti.
32' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Amalie Vangsgaard (Denemarken Women).
33' Vergeefse doelpoging Pernille Harder (Denemarken Women).
34' In de minuut 34, Een speler van Denemarken Women staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Hyeon Jeong Oh teruggefloten.
35' Amalie Vangsgaard kan weer verder bij Denemarken Women.
35' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh kent een vrije trap toe aan Denemarken Women op een gevaarlijke plek voor Haiti.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh kent Denemarken Women een inworp toe op de helft van Haiti.
37' Haiti krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hyeon Jeong Oh op de helft van Denemarken Women.
38' Inworp op de eigen helft voor Haiti.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh kent een vrije trap toe aan Haiti, te nemen op de helft van Denemarken Women.
39' Doeltrap voor Denemarken Women in HBF Park.
40' De bal is over de achterlijn geweest. Denemarken Women mag een doeltrap nemen.
41' In de minuut 41, Inworp voor Denemarken Women op de helft van Haiti.
42' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft een inworp aan Denemarken Women op de eigen helft in HBF Park.
42' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft Haiti een doeltrap.
43' In de minuut 43, Inworp voor Haiti in HBF Park op de eigen helft.
45' Buitenspel Denemarken Women.
45' Denemarken Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hyeon Jeong Oh op de helft van Haiti.
45' + 1 In de minuut 45, 5 minuten extra tijd.
45' + 2 Vanaf rechts mag Sherly Jeudy een hoekschop nemen voor Haiti in HBF Park.
45' + 2 Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft Haiti een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Denemarken Women.
45' + 4 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Haiti.
45' + 4 Inworp voor Haiti in HBF Park op de eigen helft.
45' + 4 Vrije trap voor Haiti op de helft van Denemarken Women.
45' + 7 In de minuut 45, Haiti krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hyeon Jeong Oh in Perth.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Begin van de tweede helft. Haiti verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, Inworp voor Haiti op de helft van Denemarken Women.
47' De scherpte ontbreekt bij Amalie Vangsgaard (Denemarken Women). Zijn poging mist doel in Perth.
47' Doeltrap voor Haiti in HBF Park.
48' In de minuut 48, Haiti in buitenspelpositie.
49' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft een inworp aan Denemarken Women op de eigen helft in HBF Park.
50' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Denemarken Women in Perth.
51' In de minuut 51, Inworp voor Denemarken Women in de buurt van het vijandige doel in HBF Park.
52' Denemarken Women moet opletten als Haiti van scheidsrechter Hyeon Jeong Oh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
54' Denemarken Women krijgt een schietkans via Rikke Madsen, maar scoort niet.
55' In de minuut 55, Inworp voor Denemarken Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Perth.
54' In de minuut 54, Bethina Petit Frere van Haiti is geblesseerd en het spel ligt even stil.
56' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft Haiti een vrije trap op de eigen helft.
56' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft een inworp aan Haiti op de eigen helft in HBF Park.
57' In de minuut 57, Inworp op de eigen helft voor Denemarken Women.
57' Doeltrap voor Denemarken Women in HBF Park.
58' Inworp voor Haiti in HBF Park op de eigen helft.
58' In de minuut 58, In Perth krijgt Haiti op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' Denemarken Women verdedigt een schot van Sherly Jeudy, waardoor Haiti niet tot scoren komt.
59' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh legt de wedstrijd even stil om Rikke Sevecke (Denemarken Women) aan een blessure te laten behandelen in Perth.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh kent Haiti een inworp toe op de helft van Denemarken Women.
62' Nerilia Mondesir neemt de door scheidsrechter Hyeon Jeong Oh gegeven hoekschop voor Haiti in Perth.
62' In Perth kan Rikke Sevecke (Denemarken Women) weer verder.
62' In de minuut 62, Inworp voor Denemarken Women in HBF Park op de eigen helft.
63' Denemarken Women brengt Mille Gejl Jensen in de plaats van Rikke Madsen.
63' Denemarken Women gebruikt de tweede wissel. Signe Bruun vervangt Nicoline Sorensen.
66' In de minuut 66, Vrije trap in HBF Park. Op de helft van Denemarken Women mag Haiti een vrije trap nemen.
66' Karen Holmgaard (Denemarken Women) krijgt geel van scheidsrechter Hyeon Jeong Oh in HBF Park en moet oppassen.
68' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh fluit voor buitenspel van Haiti.
67' Wissel in Perth: Maja Bay Ostergaard vervangt Janni Thomsen bij Denemarken Women.
68' In de minuut 68, De eerste wissel van Haiti. Roselord Borgella komt erin voor Dayana Pierre Louis in HBF Park.
69' Haiti mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Nerilia Mondesir in HBF Park.
69' Haiti krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hyeon Jeong Oh in Perth.
69' In de minuut 69, Een doelpoging van Dougenie Tabita Joseph (Haiti) mist scherpte.
69' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Denemarken Women in Perth.
70' Vrije trap in HBF Park. Op de helft van Denemarken Women mag Haiti een vrije trap nemen.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft Haiti een doeltrap.
72' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft Denemarken Women een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Haiti.
73' Inworp voor Haiti op de helft van Denemarken Women.
73' In de minuut 73, Inworp op de eigen helft voor Denemarken Women.
74' De verdediging van Denemarken Women blokkeert een schot van Roselord Borgella (Haiti).
75' Vanaf rechts mag Nerilia Mondesir een hoekschop nemen voor Haiti in HBF Park.
' In de minuut -1, 17897 toeschouwers zijn er vandaag in het stadion aanwezig.
75' Haiti mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
76' In HBF Park ziet Louis Batcheba (Haiti) zijn kopbal op doel gered worden door Denemarken Women.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh kent Haiti een inworp toe op de helft van Denemarken Women.
77' Buitenspelpositie Haiti.
78' Denemarken Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hyeon Jeong Oh op de helft van Haiti.
78' In de minuut 78, Inworp voor Denemarken Women in de buurt van het vijandige doel in HBF Park.
79' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Bethina Petit Frere (Haiti).
80' Denemarken Women gebruikt de vierde wissel. Sanne Troelsgaard vervangt Karen Holmgaard.
80' In de minuut 80, Denemarken Women brengt Josefine Hasbo in de plaats van Kathrine Moller Kuhl.
81' Bethina Petit Frere (Haiti) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Perth.
81' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft een inworp aan Denemarken Women op de eigen helft in HBF Park.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh kent Haiti een inworp toe op de helft van Denemarken Women.
83' Haiti mag een hoekschop nemen vanaf links via Sherly Jeudy in HBF Park.
87' Arbiter Hyeon Jeong Oh kent een vrije trap toe aan Haiti op de eigen helft.
88' In de minuut 88, Bethina Petit Frere (Haiti) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Ruthny Mathurin.
88' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh kent een vrije trap toe aan Haiti, te nemen op de helft van Denemarken Women.
88' Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft Denemarken Women een vrije trap op de eigen helft.
89' In de minuut 89, Denemarken Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hyeon Jeong Oh op de helft van Haiti.
89' Inworp op de eigen helft voor Haiti.
90' Inworp voor Haiti in HBF Park op de eigen helft.
90' Josefine Hasbo (Denemarken Women) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Haiti in HBF Park.
90' + 1 Katrine Veje neemt de door scheidsrechter Hyeon Jeong Oh gegeven hoekschop voor Denemarken Women in Perth.
90' + 1 We krijgen 11 minuten extra tijd.
90' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Haiti mag een doeltrap nemen.
90' + 2 Denemarken Women brengt Luna Gewitz in de plaats van Pernille Harder.
90' + 2 Denemarken Women schiet tussen de palen, maar Mille Gejl Jensen ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Perth.
90' + 3 Vanaf links mag Janni Thomsen een hoekschop nemen voor Denemarken Women in HBF Park.
90' + 4 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Denemarken Women in Perth.
90' + 4 Arbiter Hyeon Jeong Oh kent een vrije trap toe aan Haiti op de eigen helft.
90' + 5 Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft Denemarken Women een doeltrap.
90' + 6 Inworp voor Denemarken Women in de buurt van het vijandige doel in HBF Park.
90' + 7 Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft een inworp aan Haiti op de eigen helft in HBF Park.
90' + 7 Inworp voor Haiti in HBF Park op de eigen helft.
90' + 8 Denemarken Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hyeon Jeong Oh in Perth.
90' + 8 Inworp op de eigen helft voor Haiti.
90' + 9 Haiti moet opletten als Denemarken Women van scheidsrechter Hyeon Jeong Oh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 9 Scheidsrechter Hyeon Jeong Oh geeft een inworp aan Haiti op de eigen helft in HBF Park.