1' Morocco heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' Inworp op de eigen helft voor Colombia.
2' In de minuut 2, Ibtissam Jraidi schiet op doel maar scoort niet voor Morocco in Perth.
2' Ghizlane Chebbak neemt de door scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi gegeven hoekschop voor Morocco in Perth.
2' Morocco schiet tussen de palen, maar Ghizlane Chebbak ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Perth.
2' In de minuut 2, Morocco mag een hoekschop nemen vanaf links via Ghizlane Chebbak in HBF Park.
4' Morocco moet opletten als Colombia van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
7' Inworp voor Colombia op de helft van Morocco.
7' In de minuut 7, In Perth krijgt Morocco op de eigen helft een vrije trap te nemen.
8' Arbiter Maria Sole Ferrieri Caputi kent een vrije trap toe aan Colombia op de eigen helft.
9' Inworp voor Morocco in de buurt van het vijandige doel in HBF Park.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in HBF Park.
10' Morocco krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Colombia.
10' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Colombia een inworp toe op de helft van Morocco.
11' In de minuut 11, Mayra Ramirez mist het doel en scoort niet voor Colombia in HBF Park.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Morocco mag een doeltrap nemen.
12' Nesryne El Chad (Morocco) raakt geblesseerd in Perth. Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi legt de wedstrijd even stil.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Morocco een inworp toe op de helft van Colombia.
12' Inworp voor Colombia in HBF Park op de eigen helft.
13' Morocco is weer compleet nu Nesryne El Chad weer terug het veld van HBF Park in mag.
13' In de minuut 13, Achterin bij Colombia wordt de kopbal van Ibtissam Jraidi (Morocco) tegengehouden.
14' Inworp voor Morocco in HBF Park op de eigen helft.
15' Morocco krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Colombia.
16' In de minuut 16, Inworp op de eigen helft voor Colombia.
16' Morocco moet uitkijken als Colombia een gevaarlijke vrij trap mag nemen in HBF Park.
18' Doelpoging Colombia! Het schot van Catalina Usme gaat niet tussen de palen in Perth.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Morocco een doeltrap.
19' Doeltrap voor Colombia in HBF Park.
20' Inworp voor Colombia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Perth.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Morocco op de eigen helft in HBF Park.
21' Vrije trap in HBF Park. Op de helft van Morocco mag Colombia een vrije trap nemen.
24' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in HBF Park.
25' In de minuut 25, Een schot van Mayra Ramirez (Colombia) wordt tegengehouden door de verdediging van Morocco in Perth.
25' Inworp voor Colombia op de helft van Morocco.
26' Colombia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Morocco.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Colombia een inworp toe op de helft van Morocco.
28' Inworp voor Colombia in HBF Park op de eigen helft.
30' Inworp voor Morocco op de helft van Colombia.
30' In de minuut 30, Inworp op de eigen helft voor Colombia.
30' Morocco krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Colombia.
31' De poging van Anissa Lahmari (Morocco) mist doel.
31' In de minuut 31, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Colombia in Perth.
32' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in HBF Park.
33' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent een vrije trap toe aan Morocco, te nemen op de helft van Colombia.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Colombia een doeltrap.
35' Inworp voor Colombia in HBF Park op de eigen helft.
36' Inworp voor Colombia op de helft van Morocco.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Colombia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Morocco.
37' Inworp op de eigen helft voor Morocco.
38' Inworp voor Morocco ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Perth.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in HBF Park.
39' Morocco krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi in Perth.
40' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Elodie Nakkach (Morocco).
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Colombia een vrije trap op de eigen helft.
42' Elodie Nakkach (Morocco) is weer terug binnen de lijnen.
42' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Colombia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Morocco.
43' In de minuut 43, Inworp voor Morocco in HBF Park op de eigen helft.
44' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Morocco een inworp toe op de helft van Colombia.
44' Leicy Santos met de kopkans! Geen doelpunt voor Colombia in HBF Park.
44' In de minuut 44, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Morocco in Perth.
45' Morocco moet opletten als Colombia van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' Inworp voor Colombia in de buurt van het vijandige doel in HBF Park.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Colombia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Morocco.
45' + 1 2 minuten extra tijd in Perth.
45' + 1 Leicy Santos (Colombia) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Morocco in HBF Park.
45' + 2 In de minuut 45, De bal gaat op de stip in HBF Park. Penalty voor Morocco.
45' + 4 Ghizlane Chebbak (Morocco) faalt vanaf de penaltystip.
45' + 4 In de minuut 45, Het voorbereidende werk werd verricht door Sakina Ouzraoui Diki.
45' De eerste helft op HBF Park zit erop.
46' Maria Sole Ferrieri Caputi geeft het fluitsignaal in HBF Park. Colombia mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Mayra Ramirez (Colombia) in HBF Park.
48' Inworp voor Colombia op de helft van Morocco.
48' Een speler van Colombia staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi teruggefloten.
49' In de minuut 49, Vanaf rechts mag Fatima Tagnaout een hoekschop nemen voor Morocco in HBF Park.
50' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Colombia een inworp toe op de helft van Morocco.
50' Inworp voor Morocco in HBF Park op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Vrije trap voor Morocco op de helft van Colombia.
51' Gele kaart in Perth. Manuela Vanegas is er volgende wedstrijd niet bij voor Colombia.
52' De bal is over de achterlijn geweest. Morocco mag een doeltrap nemen.
52' In de minuut 52, Mayra Ramirez lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Colombia.
55' Vrije trap in HBF Park. Op de helft van Morocco mag Colombia een vrije trap nemen.
56' Colombia krijgt van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
58' In de minuut 58, Inworp voor Morocco ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Perth.
58' Inworp op de eigen helft voor Colombia.
58' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in HBF Park.
59' In de minuut 59, Colombia krijgt een schietkans via Daniela Montoya, maar scoort niet.
59' Een doelpoging van Lorena Bedoya Durango (Colombia) in Perth mist scherpte.
59' Doeltrap voor Morocco in HBF Park.
60' In de minuut 60, Colombia gebruikt de eerste wissel. Diana Ospina vervangt Daniela Montoya.
61' Inworp voor Morocco in HBF Park op de eigen helft.
63' HBF Park ziet hoe Mayra Ramirez op doel schiet, maar niet scoort voor Colombia.
63' In de minuut 63, Catalina Usme neemt de door scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi gegeven hoekschop voor Colombia in Perth.
64' Vanaf links mag Leicy Santos een hoekschop nemen voor Colombia in HBF Park.
64' Inworp op de eigen helft voor Morocco.
64' In de minuut 64, Het spel ligt even stil in Perth. Khadija Er-Rmichi (Morocco) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
65' Khadija Er-Rmichi (Morocco) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
68' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Morocco op de eigen helft in HBF Park.
68' In de minuut 68, Colombia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Morocco.
69' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Morocco een doeltrap.
70' Morocco moet opletten als Colombia van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
70' In de minuut 70, Linda Caicedo van Colombia is geblesseerd en het spel ligt even stil.
70' Inworp voor Morocco in HBF Park op de eigen helft.
71' Wissel in Perth: Salma Amani vervangt Anissa Lahmari bij Morocco.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent een vrije trap toe aan Colombia, te nemen op de helft van Morocco.
72' Colombia is weer compleet nu Linda Caicedo weer terug het veld in mag.
72' De verdediging van Morocco houdt de kopbal van Daniela Alexandra Arias Rojas (Colombia) tegen in Perth.
73' Linda Caicedo (Colombia) bevindt zich in buitenspelpositie.
73' Vergeefse doelpoging Linda Caicedo (Colombia).
73' In de minuut 73, Linda Caicedo (Colombia) bevindt zich in buitenspelpositie.
74' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Morocco op de eigen helft in HBF Park.
74' Inworp op de eigen helft voor Morocco.
75' In de minuut 75, Morocco krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Colombia.
77' Schot op doel van Linda Caicedo. Maar zonder doelpunt voor Colombia als gevolg.
78' Colombia mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Leicy Santos in HBF Park.
78' In de minuut 78, Pech voor Colombia in Perth. Het schot van Mayra Ramirez belandt tegen de paal.
78' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Morocco in Perth.
79' Inworp voor Morocco in HBF Park op de eigen helft.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Morocco een inworp toe op de helft van Colombia.
81' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in HBF Park.
83' De bal is over de achterlijn geweest. Morocco mag een doeltrap nemen.
83' In de minuut 83, Vergeefse doelpoging Fatima Tagnaout (Morocco) in HBF Park.
83' Inworp op de eigen helft voor Morocco.
84' De verdediging van Colombia blokkeert een schot van Ghizlane Chebbak (Morocco) in HBF Park.
86' In de minuut 86, De tweede wissel van Morocco. Rosella Ayane komt erin voor Ibtissam Jraidi in HBF Park.
87' De tweede wissel van Colombia. Ivonne Chacon komt erin voor Lorena Bedoya Durango in HBF Park.
87' Inworp voor Morocco in de buurt van het vijandige doel in HBF Park.
88' In de minuut 88, Colombia krijgt van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88' Inworp voor Morocco op de helft van Colombia.
89' Colombia moet opletten als Morocco van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
89' In de minuut 89, Doeltrap voor Colombia in HBF Park.
90' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Morocco een inworp toe op de helft van Colombia.
90' + 1 Rosella Ayane schiet op doel maar scoort niet voor Morocco.
90' + 1 We krijgen 9 minuten extra tijd.
90' + 1 Buitenspelpositie Morocco.
90' + 1 Colombia brengt Marcela Restrepo in de plaats van Caroline Arias.
90' + 2 Inworp voor Colombia op de helft van Morocco.
90' + 2 Doeltrap voor Morocco in HBF Park.
90' + 3 Inworp op de eigen helft voor Colombia.
90' + 5 Colombia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Morocco.
90' + 6 Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Morocco een vrije trap op de eigen helft.
90' + 6 Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Morocco een inworp toe op de helft van Colombia.
90' + 6 Inworp voor Colombia in HBF Park op de eigen helft.
90' + 7 Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in HBF Park.
90' + 8 In Perth krijgt Morocco op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 9 Het spel ligt even stil: Khadija Er-Rmichi (Morocco) is geblesseerd.