1' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi fluit voor het begin van de eerste helft. Colombia trapt af in San Juan.
1' Inworp voor Colombia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Juan.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Italië een doeltrap.
1' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
2' Italië moet opletten als Colombia van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
3' In de minuut 3, Gustavo Puerta neemt de door scheidsrechter Salman Ahmad Falahi gegeven hoekschop voor Colombia in San Juan.
3' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Italië in San Juan.
4' Colombia mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Gustavo Puerta in Estadio San Juan del Bicentenario.
4' In de minuut 4, Inworp voor Colombia in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
5' Giuseppe Ambrosino schiet op doel maar scoort niet voor Italië in San Juan.
5' In de minuut 5, Inworp voor Italië in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
6' Francesco Pio Esposito mist het doel en scoort niet voor Italië.
6' De bal is over de achterlijn geweest. Colombia mag een doeltrap nemen.
6' In de minuut 6, Colombia krijgt van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
7' In San Juan krijgt Colombia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
9' Hoekschop voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario. Tommaso Baldanzi neemt deze vanaf links.
9' In de minuut 9, Italië komt op voorsprong in San Juan door een kopbal van Cesare Casadei. 0-1!
9' De assist kwam van Tommaso Baldanzi.
11' Inworp op de eigen helft voor Colombia.
11' In de minuut 11, Arbiter Salman Ahmad Falahi kent een vrije trap toe aan Colombia op de eigen helft.
11' Inworp voor Colombia in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
12' Italië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op de helft van Colombia.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent Colombia een inworp toe op de helft van Italië.
13' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
13' Inworp voor Colombia in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Een schot van Oscar Cortes (Colombia) wordt tegengehouden door de verdediging van Italië in San Juan.
14' Colombia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi in San Juan.
14' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Colombia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Italië.
15' In de minuut 15, Inworp voor Colombia op de helft van Italië.
15' Inworp voor Colombia op de helft van Italië.
15' Colombia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op de helft van Italië.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent Italië een inworp toe op de helft van Colombia.
16' Inworp voor Italië op de helft van Colombia.
16' Inworp op de eigen helft voor Colombia.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Italië een vrije trap op de eigen helft.
18' Doeltrap voor Colombia in Estadio San Juan del Bicentenario.
19' Italië moet opletten als Colombia van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
19' In de minuut 19, Inworp voor Colombia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Juan.
20' De poging van Alexis Castillo Manyoma (Colombia) mist doel.
20' De bal is over de achterlijn geweest. Italië mag een doeltrap nemen.
20' In de minuut 20, Italië krijgt van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
21' Vrije trap voor Italië op de helft van Colombia.
22' Vanaf rechts mag Tommaso Baldanzi een hoekschop nemen voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario.
22' In de minuut 22, Gabriele Guarino met de kopkans! Geen doelpunt voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario.
22' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Colombia een doeltrap.
23' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
23' In de minuut 23, Colombia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op de helft van Italië.
23' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent Colombia een inworp toe op de helft van Italië.
23' In San Juan krijgt Italië op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' In de minuut 24, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Colombia in San Juan.
24' Arbiter Salman Ahmad Falahi kent een vrije trap toe aan Colombia op de eigen helft.
25' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Colombia een vrije trap op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Doelpoging Colombia! Het schot van Tomas Angel gaat niet tussen de palen.
26' Doeltrap voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario.
27' Inworp op de eigen helft voor Colombia.
28' In de minuut 28, Inworp voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
28' Inworp op de eigen helft voor Italië.
29' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Italië in de buurt van het doel van Colombia.
29' In de minuut 29, Samuel Giovane van Italië is geblesseerd en het spel ligt even stil.
30' In San Juan kan Samuel Giovane (Italië) weer verder.
31' Italië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op de helft van Colombia.
31' In de minuut 31, De bal is over de achterlijn geweest. Colombia mag een doeltrap nemen.
31' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Italië een vrije trap op de eigen helft.
32' Gustavo Puerta neemt de door scheidsrechter Salman Ahmad Falahi gegeven hoekschop voor Colombia in San Juan.
33' In de minuut 33, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Italië in San Juan.
33' Colombia krijgt een schietkans via Tomas Angel, maar scoort niet in Estadio San Juan del Bicentenario.
34' Colombia mag een hoekschop nemen vanaf links via Gustavo Puerta in Estadio San Juan del Bicentenario.
35' In de minuut 35, Italië moet opletten als Colombia van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' Inworp voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
36' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent Italië een inworp toe op de helft van Colombia.
36' In de minuut 36, Italië schiet tussen de palen, maar Tommaso Baldanzi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in San Juan.
36' Inworp voor Colombia op de helft van Italië.
37' Yaser Asprilla (Colombia) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Italië in Estadio San Juan del Bicentenario.
37' In de minuut 37, Inworp voor Colombia in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
38' De voorzet kwam van Cesare Casadei.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
40' Inworp voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
40' Arbiter Salman Ahmad Falahi kent een vrije trap toe aan Colombia op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Inworp voor Italië op de helft van Colombia.
42' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent een vrije trap toe aan Italië, te nemen op de helft van Colombia.
43' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Colombia een doeltrap.
43' In de minuut 43, Colombia krijgt van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Italië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Colombia.
44' Inworp op de eigen helft voor Colombia.
44' In de minuut 44, In San Juan krijgt Colombia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
45' Italië krijgt van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent Italië een inworp toe op de helft van Colombia.
45' + 1 In San Juan krijgt Colombia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
45' De eerste helft zit erop.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Italië trapt af.
46' In de minuut 46, Trainer Hector Cardenas (Colombia) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Edier Ocampo Vidal door Devan Tanton.
46' Colombia gebruikt de tweede wissel. Daniel Luna vervangt Alexis Castillo Manyoma.
46' Giuseppe Ambrosino schiet op doel maar scoort niet voor Italië.
46' In de minuut 46, Arbiter Salman Ahmad Falahi kent een vrije trap toe aan Colombia op de eigen helft.
46' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
46' In de minuut 46, Tommaso Baldanzi deed het voorbereidende werk.
48' Een schot van Daniel Luna (Colombia) wordt geblokkeerd door een verdediger van Italië.
49' Estadio San Juan del Bicentenario ziet de poging van Oscar Cortes smoren in de verdediging van Italië.
49' Daniel Luna met de assist.
51' Inworp op de eigen helft voor Colombia.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Italië een vrije trap op de eigen helft.
52' Vanaf rechts mag Tommaso Baldanzi een hoekschop nemen voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario.
52' Italië mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Colombia in San Juan.
53' In de minuut 53, Colombia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op de helft van Italië.
53' Cesare Casadei (Italië) schiet de bal op de lat.
53' De verdediging van Colombia blokkeert een schot van Samuel Giovane (Italië) in Estadio San Juan del Bicentenario.
54' In de minuut 54, Een doelpoging van Giuseppe Ambrosino (Italië) mist scherpte.
54' Doeltrap voor Colombia in Estadio San Juan del Bicentenario.
55' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent Colombia een inworp toe op de helft van Italië.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
57' Inworp op de eigen helft voor Italië.
58' Vergeefse doelpoging Tomas Angel (Colombia).
59' In de minuut 59, Samuel Giovane raakt geblesseerd bij Italië en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
60' Colombia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi in San Juan.
60' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Italië in San Juan.
60' In de minuut 60, De eerste wissel van coach Carmine Nunziata (Italië) is een noodgedwongen wijziging. Luca Lipani vervangt de aangeslagen Samuel Giovane.
61' Inworp voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
62' Vergeefse doelpoging Yaser Asprilla (Colombia) in Estadio San Juan del Bicentenario.
63' In de minuut 63, Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Colombia mag Italië een vrije trap nemen.
63' Kevin Mantilla (Colombia) krijgt geel van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi in Estadio San Juan del Bicentenario en moet oppassen.
64' De scherpte ontbreekt bij Cesare Casadei (Italië). Zijn poging mist doel.
64' In de minuut 64, Doeltrap voor Colombia in Estadio San Juan del Bicentenario.
65' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent een vrije trap toe aan Colombia, te nemen op de helft van Italië.
66' Vrije trap voor Colombia op de helft van Italië.
67' In de minuut 67, Inworp voor Colombia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Juan.
67' Hoekschop voor Colombia in Estadio San Juan del Bicentenario. Gustavo Puerta neemt deze vanaf links.
68' Colombia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op de helft van Italië.
68' In de minuut 68, Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Colombia mag Italië een vrije trap nemen.
68' Inworp op de eigen helft voor Colombia.
69' Bij Italië komt Daniele Montevago er in. Hij vervangt Giuseppe Ambrosino.
69' In de minuut 69, Colombia brengt Jorge Leguin Cabezas Hurtado in de plaats van Jhojan Torres.
69' Inworp voor Italië op de helft van Colombia.
70' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
71' In de minuut 71, In San Juan krijgt Colombia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Italië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Colombia.
72' Colombia moet uitkijken als Italië een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio San Juan del Bicentenario.
74' In de minuut 74, Colombia moet opletten als Italië van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74' De poging van Matteo Prati (Italië) mist doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
74' De bal is over de achterlijn geweest. Colombia mag een doeltrap nemen.
76' In de minuut 76, Arbiter Salman Ahmad Falahi kent een vrije trap toe aan Italië op de eigen helft.
76' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi legt de wedstrijd even stil om Sebastiano Desplanches (Italië) aan een blessure te laten behandelen in San Juan.
77' Jorge Leguin Cabezas Hurtado (Colombia) krijgt een eerste gele kaart.
78' In de minuut 78, In Estadio San Juan del Bicentenario ziet het publiek dat Sebastiano Desplanches (Italië) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
78' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent Colombia een inworp toe op de helft van Italië.
79' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Italië een doeltrap.
80' In de minuut 80, Estadio San Juan del Bicentenario ziet hoe Andres Salazar Osorio op doel schiet, maar niet scoort voor Colombia.
80' Inworp voor Colombia in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
82' Italië krijgt van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi toont Gustavo Puerta (Colombia) de gele kaart.
83' Cesare Casadei (Italië) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
84' Colombia brengt Juan Castilla in de plaats van Tomas Angel.
84' In de minuut 84, Doelpoging Italië! Het schot van Daniele Montevago gaat niet tussen de palen.
84' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Colombia in San Juan.
84' Colombia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op de helft van Italië.
85' In de minuut 85, Gele kaart. Daniele Montevago (Italië) gaat op de bon.
85' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Colombia een vrije trap op de eigen helft.
86' Vanaf links mag Tommaso Baldanzi een hoekschop nemen voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario.
86' In de minuut 86, Daniele Montevago (Italië) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
87' Tommaso Baldanzi neemt de door scheidsrechter Salman Ahmad Falahi gegeven hoekschop voor Italië in San Juan.
88' In San Juan kopt Daniele Montevago (Italië) de bal, maar mist doel.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Colombia een doeltrap.
88' Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' Inworp voor Colombia in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
90' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Tommaso Baldanzi (Italië).
90' Tommaso Baldanzi (Italië) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in San Juan.
90' + 1 10 minuten extra tijd.
90' + 1 Arbiter Salman Ahmad Falahi kent een vrije trap toe aan Italië op de eigen helft.
90' + 1 Matteo Prati (Italië) krijgt geel.
90' + 2 De verdediging van Colombia blokkeert een schot van Daniele Montevago (Italië) in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 2 Inworp voor Italië ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Juan.
90' + 2 De vijfde wissel van Colombia. Miguel Monsalve komt erin voor Oscar Cortes in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 2 Inworp voor Italië in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 2 Colombia krijgt van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 3 Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een gele kaart aan Andres Salazar Osorio (Colombia).
90' + 4 Schot op doel van Jorge Leguin Cabezas Hurtado. Maar zonder doelpunt voor Colombia als gevolg.
90' + 5 Estadio San Juan del Bicentenario ziet hoe Yaser Asprilla op doel schiet, maar niet scoort voor Colombia.
90' + 6 Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent een vrije trap toe aan Italië, te nemen op de helft van Colombia.
90' + 6 Deze wissel was niet voorzien. Carmine Nunziata moet de aangeslagen Tommaso Baldanzi vervangen. Duccio Degli Innocenti komt voor hem in de plaats. Dit is de derde wissel voor Italië.
90' + 6 Bij Italië komt Alessandro Fontanarosa er in. Hij vervangt Francesco Pio Esposito.
90' + 7 Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Colombia een vrije trap op de eigen helft.
90' + 7 Gele kaart. Duccio Degli Innocenti (Italië) gaat op de bon.
90' + 8 Doeltrap voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 9 De scherpte ontbreekt bij Daniele Montevago (Italië). Zijn poging mist doel in San Juan.
90' + 9 De bal is over de achterlijn geweest. Colombia mag een doeltrap nemen.
90' + 9 Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Italië mag Colombia een vrije trap nemen.
90' + 10 Inworp op de eigen helft voor Colombia.
90' + 10 Inworp voor Italië op de helft van Colombia.
90' + 12 Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent Colombia een inworp toe op de helft van Italië.
90' Einde wedstrijd! De einduitslag in San Juan is 1-3.