1' De eerste helft gaat van start in La Plata. Italië mag aftrappen.
1' Inworp voor Italië op de helft van Uruguay.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Italië een inworp toe op de helft van Uruguay.
2' Arbiter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Uruguay op de eigen helft.
3' Uruguay krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Italië.
4' In de minuut 4, Doeltrap voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata.
4' Inworp op de eigen helft voor Italië.
5' Inworp voor Uruguay in de buurt van het vijandige doel in Estadio Ciudad de La Plata.
6' In de minuut 6, De poging van Alan Matturro (Uruguay) mist doel.
6' De bal is over de achterlijn geweest. Italië mag een doeltrap nemen.
6' Scheidsrechter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Italië, te nemen op de helft van Uruguay.
7' In de minuut 7, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Uruguay in La Plata.
7' Inworp voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
8' Italië moet opletten als Uruguay van scheidsrechter Glenn Nyberg een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
8' In de minuut 8, Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Italië mag Uruguay een vrije trap nemen.
9' Een doelpoging van Luciano Rodriguez (Uruguay) mist scherpte.
9' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Italië een doeltrap.
10' In de minuut 10, De scherpte ontbreekt bij Fabricio Diaz (Uruguay). Zijn poging mist doel.
10' Doeltrap voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata.
11' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
11' In de minuut 11, Inworp op de eigen helft voor Italië.
11' Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Italië een inworp toe op de helft van Uruguay.
12' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Uruguay een doeltrap.
12' In de minuut 12, Doelpoging Uruguay! Het schot van Fabricio Diaz gaat niet tussen de palen in La Plata.
12' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Italië in La Plata.
14' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Italië in de buurt van het doel van Uruguay.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Uruguay op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
16' Een speler van Uruguay staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Glenn Nyberg teruggefloten.
18' Een schot van Simone Pafundi (Italië) wordt geblokkeerd door een verdediger van Uruguay.
19' In de minuut 19, Italië krijgt een schietkans via Simone Pafundi, maar scoort niet in Estadio Ciudad de La Plata.
19' Inworp voor Italië op de helft van Uruguay.
19' Uruguay krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Italië.
19' In de minuut 19, Luciano Rodriguez schiet op doel maar scoort niet voor Uruguay in La Plata.
20' Uruguay krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Italië.
21' In La Plata krijgt Uruguay op de eigen helft een vrije trap te nemen.
22' In de minuut 22, Inworp voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
23' Hoekschop voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata. Fabricio Diaz neemt deze vanaf rechts.
23' De defensie van Italië voorkomt dat een kopbal van Anderson Duarte (Uruguay) in het doel belandt.
24' In de minuut 24, Uruguay krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg in La Plata.
24' Scheidsrechter Glenn Nyberg fluit voor buitenspel van Uruguay.
25' Inworp voor Italië op de helft van Uruguay.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Italië een inworp toe op de helft van Uruguay.
26' Vrije trap voor Uruguay op de helft van Italië.
27' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Italië een vrije trap op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Uruguay een inworp toe op de helft van Italië.
28' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Uruguay een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Italië.
28' Uruguay in buitenspelpositie.
30' In de minuut 30, De scherpte ontbreekt bij Franco Gonzalez (Uruguay). Zijn poging mist doel in La Plata.
30' De bal is over de achterlijn geweest. Italië mag een doeltrap nemen.
31' Inworp voor Uruguay ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
32' In de minuut 32, Anderson Duarte (Uruguay) staat buitenspel in La Plata, gezien door scheidsrechter Glenn Nyberg.
33' Vrije trap voor Uruguay op de helft van Italië.
33' Gele kaart. Gabriele Guarino (Italië) gaat op de bon.
34' In de minuut 34, Estadio Ciudad de La Plata ziet de poging van Fabricio Diaz smoren in de verdediging van Italië.
35' Fabricio Diaz neemt de door scheidsrechter Glenn Nyberg gegeven hoekschop voor Uruguay in La Plata.
35' Italië krijgt van scheidsrechter Glenn Nyberg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
35' In de minuut 35, Inworp op de eigen helft voor Uruguay.
36' Inworp voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
36' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Uruguay op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
37' In de minuut 37, De bal is over de achterlijn geweest. Italië mag een doeltrap nemen.
37' Uruguay krijgt van scheidsrechter Glenn Nyberg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Inworp voor Uruguay op de helft van Italië.
38' In de minuut 38, Uruguay krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Italië.
39' Inworp op de eigen helft voor Uruguay.
39' Arbiter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Uruguay op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Inworp voor Uruguay op de helft van Italië.
40' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Italië een doeltrap.
41' Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Italië mag Uruguay een vrije trap nemen.
42' In de minuut 42, Doeltrap voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata.
44' Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Uruguay een inworp toe op de helft van Italië.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Italië in La Plata.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Uruguay een vrije trap op de eigen helft.
45' + 1 In La Plata worden nog 3 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Italië mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Simone Pafundi in Estadio Ciudad de La Plata.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
45' + 3 Italië moet opletten als Uruguay van scheidsrechter Glenn Nyberg een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 3 Italië moet uitkijken als Uruguay een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Ciudad de La Plata.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
46' De tweede helft gaat van start in La Plata. Uruguay mag aftrappen als scheidsrechter Glenn Nyberg fluit.
46' De eerste wissel van Italië. Mattia Zanotti komt erin voor Giacomo Faticanti in Estadio Ciudad de La Plata.
46' In de minuut 46, Italië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Uruguay.
46' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Italië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Uruguay.
47' Giuseppe Ambrosino (Italië) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
47' In de minuut 47, Italië mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
49' Vanaf links mag Fabricio Diaz een hoekschop nemen voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata.
49' De verdediging van Italië blokkeert een schot van Juan Cruz De los Santos (Uruguay) in Estadio Ciudad de La Plata.
49' In de minuut 49, In La Plata krijgt Italië op de eigen helft een vrije trap te nemen.
50' Inworp voor Uruguay ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
51' Inworp voor Uruguay op de helft van Italië.
52' In de minuut 52, Uruguay mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Fabricio Diaz in Estadio Ciudad de La Plata.
53' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Italië in La Plata.
53' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Uruguay op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Uruguay een vrije trap op de eigen helft.
56' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Uruguay een doeltrap.
56' Wissel in La Plata: Daniele Montevago vervangt Giuseppe Ambrosino bij Italië.
56' In de minuut 56, Trainer Carmine Nunziata (Italië) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Simone Pafundi door Francesco Pio Esposito.
57' Hoekschop voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata. Fabricio Diaz neemt deze vanaf rechts.
57' In La Plata kopt Alan Matturro (Uruguay) de bal, maar mist doel.
57' In de minuut 57, De bal is over de achterlijn geweest. Italië mag een doeltrap nemen.
58' Scheidsrechter Glenn Nyberg legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Sebastiano Desplanches (Italië) in Estadio Ciudad de La Plata.
58' Anderson Duarte blesseert zich bij Uruguay, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Ciudad de La Plata.
60' In de minuut 60, Sebastiano Desplanches (Italië) doet weer mee in Estadio Ciudad de La Plata.
60' Anderson Duarte (Uruguay) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
61' Italië krijgt van scheidsrechter Glenn Nyberg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
61' In de minuut 61, Uruguay krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Italië.
62' Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Italië een inworp toe op de helft van Uruguay.
63' De eerste wissel van coach Marcelo Broli (Uruguay) is een noodgedwongen wijziging. Andres Ferrari vervangt de aangeslagen Anderson Duarte.
63' In de minuut 63, Inworp op de eigen helft voor Uruguay.
63' Doeltrap voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata.
64' Inworp voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
65' Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Uruguay een inworp toe op de helft van Italië.
66' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Uruguay op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
66' In de minuut 66, Inworp voor Uruguay in de buurt van het vijandige doel in Estadio Ciudad de La Plata.
67' De bal is over de achterlijn geweest. Italië mag een doeltrap nemen.
68' Vanaf rechts mag Fabricio Diaz een hoekschop nemen voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata.
69' In de minuut 69, Inworp voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
69' Inworp op de eigen helft voor Italië.
70' Arbiter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Uruguay op de eigen helft.
70' In de minuut 70, Uruguay krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Italië.
71' Schot op doel van Fabricio Diaz. Maar zonder doelpunt voor Uruguay als gevolg.
71' In La Plata krijgt Uruguay op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72' In de minuut 72, Tommaso Baldanzi neemt de door scheidsrechter Glenn Nyberg gegeven hoekschop voor Italië in La Plata.
73' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Daniele Montevago (Italië).
74' Inworp voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
74' In de minuut 74, Daniele Montevago (Italië) is weer terug binnen de lijnen.
75' Inworp voor Italië op de helft van Uruguay.
75' Scheidsrechter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Italië op een gevaarlijke plek voor Uruguay.
76' In de minuut 76, Uruguay moet opletten als Italië van scheidsrechter Glenn Nyberg een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
77' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Uruguay op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
77' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Uruguay een vrije trap op de eigen helft.
77' In de minuut 77, Arbiter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Italië op de eigen helft.
78' Doeltrap voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata.
78' Inworp op de eigen helft voor Uruguay.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Italië, te nemen op de helft van Uruguay.
79' De verdediging van Uruguay blokkeert een schot van Tommaso Baldanzi (Italië).
80' Italië krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg in La Plata.
80' In de minuut 80, Italië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Uruguay.
81' Bij Italië wordt Matteo Prati met rood van het veld gestuurd.
83' Matteo Prati (Italië) krijgt geel.
84' Vrije trap voor Italië op de helft van Uruguay.
84' In de minuut 84, Uruguay krijgt van scheidsrechter Glenn Nyberg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84' Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Italië mag Uruguay een vrije trap nemen.
86' Fabricio Diaz neemt de door scheidsrechter Glenn Nyberg gegeven hoekschop voor Uruguay in La Plata.
86' De assist kwam van Alan Matturro.
90' Italië heeft Samuel Giovane gewisseld. Niccolo Pisilli neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Carmine Nunziata.
90' Italië brengt Luca Lipani in de plaats van Tommaso Baldanzi.
90' Inworp op de eigen helft voor Uruguay.
90' Gele kaart in La Plata: Mattia Zanotti (Italië) gaat op de bon bij scheidsrechter Glenn Nyberg.
90' In La Plata krijgt Uruguay op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Alan Matturro (Uruguay).
90' + 1 De tweede wissel van Uruguay. Ignacio Sosa Ospital komt erin voor Juan Cruz De los Santos in Estadio Ciudad de La Plata.
90' + 1 Inworp voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
90' + 1 Scheidsrechter Glenn Nyberg laat nog 11 minuten doorspelen in La Plata.
90' + 2 Alan Matturro lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Uruguay.
90' + 3 Italië moet uitkijken als Uruguay een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Ciudad de La Plata.
90' + 3 Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Italië een vrije trap op de eigen helft.
90' + 4 Arbiter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Uruguay op de eigen helft.
90' + 5 Scheidsrechter Glenn Nyberg legt de wedstrijd even stil om Luciano Rodriguez (Uruguay) aan een blessure te laten behandelen in La Plata.
90' + 6 Coach Marcelo Broli voert noodgedwongen zijn derde wissel door. Luciano Rodriguez moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Santiago Homenchenko.
90' + 8 Scheidsrechter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Uruguay, te nemen op de helft van Italië.
90' + 8 Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
90' + 9 Scheidsrechter Glenn Nyberg fluit voor buitenspel van Uruguay.
90' + 12 Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een gele kaart aan Luca Lipani (Italië).
90' + 12 Scheidsrechter Glenn Nyberg toont Fabricio Diaz (Uruguay) de gele kaart.
90' + 12 Vanaf rechts mag Franco Gonzalez een hoekschop nemen voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata.
90' + 13 Italië krijgt van scheidsrechter Glenn Nyberg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' Einde wedstrijd! De einduitslag in La Plata is 1-0.
' + 3 Mateo Antoni Pavon (Uruguay) staat momenteel niet op het veld, maar krijgt toch een gele kaart.