1' Estadio Malvinas Argentinas ziet toe hoe Italië de aftrap verricht als scheidsrechter Mohammed Khled Hoish fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' Inworp op de eigen helft voor Dominicaanse Republiek.
3' In de minuut 3, Gele kaart. Guillermo Ronaldo de Pena Rosario (Dominicaanse Republiek) gaat op de bon.
3' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish kent een vrije trap toe aan Italië, te nemen op de helft van Dominicaanse Republiek.
5' Inworp voor Dominicaanse Republiek in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Italië een vrije trap op de eigen helft.
6' Dominicaanse Republiek mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Italië in Mendoza.
7' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish kent Italië een inworp toe op de helft van Dominicaanse Republiek.
8' In de minuut 8, Vrije trap voor Italië op de helft van Dominicaanse Republiek.
8' Giuseppe Ambrosino schiet op doel maar scoort niet voor Italië.
9' Dominicaanse Republiek krijgt van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish op eigen helft een vrije trap toegewezen.
10' In de minuut 10, Italië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish op de helft van Dominicaanse Republiek.
11' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
12' Inworp voor Dominicaanse Republiek op de helft van Italië.
12' In de minuut 12, Inworp op de eigen helft voor Italië.
13' Hoekschop voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas. Simone Pafundi neemt deze vanaf links.
14' Vergeefse doelpoging Simone Pafundi (Italië).
15' In de minuut 15, Inworp voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
17' Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Italië mag Dominicaanse Republiek een vrije trap nemen.
17' Buitenspel Dominicaanse Republiek.
18' In de minuut 18, Vanaf rechts mag Simone Pafundi een hoekschop nemen voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas.
19' Italië mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Simone Pafundi in Estadio Malvinas Argentinas.
19' In de minuut 19, Giuseppe Ambrosino deed het voorbereidende werk.
21' Doeltrap voor Dominicaanse Republiek in Estadio Malvinas Argentinas.
22' Simone Pafundi neemt de door scheidsrechter Mohammed Khled Hoish gegeven hoekschop voor Italië in Mendoza.
23' In de minuut 23, Het spel ligt even stil in Mendoza. Guillermo Ronaldo de Pena Rosario (Dominicaanse Republiek) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
24' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish kent Dominicaanse Republiek een inworp toe op de helft van Italië.
25' De eerste wissel van Dominicaanse Republiek. Miguel Vasquez komt erin voor Guillermo Ronaldo de Pena Rosario in Estadio Malvinas Argentinas.
25' In de minuut 25, Een doelpoging van Giuseppe Ambrosino (Italië) in Mendoza mist scherpte.
25' De bal is over de achterlijn geweest. Dominicaanse Republiek mag een doeltrap nemen.
26' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft een inworp aan Dominicaanse Republiek op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Italië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Dominicaanse Republiek.
28' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
31' Daniele Ghilardi (Italië) krijgt een eerste gele kaart.
31' In de minuut 31, Yordy Alvarez Victor raakt geblesseerd bij Dominicaanse Republiek en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
33' Inworp voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
33' Yordy Alvarez Victor kan weer verder bij Dominicaanse Republiek.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Dominicaanse Republiek een doeltrap.
34' Arbiter Mohammed Khled Hoish kent een vrije trap toe aan Dominicaanse Republiek op de eigen helft.
35' Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Dominicaanse Republiek mag Italië een vrije trap nemen.
37' In de minuut 37, Italië krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish in Mendoza.
37' Inworp voor Italië op de helft van Dominicaanse Republiek.
39' Simone Pafundi (Italië) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Dominicaanse Republiek.
40' In de minuut 40, Vanaf links mag Simone Pafundi een hoekschop nemen voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas.
40' In Mendoza kopt Daniele Ghilardi (Italië) de bal, maar mist doel.
40' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Dominicaanse Republiek in Mendoza.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft een gele kaart aan Simone Pafundi (Italië).
42' In Mendoza krijgt Dominicaanse Republiek op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' Simone Pafundi neemt de door scheidsrechter Mohammed Khled Hoish gegeven hoekschop voor Italië in Mendoza.
44' In de minuut 44, De verdediging van Dominicaanse Republiek houdt de kopbal van Gabriele Guarino (Italië) tegen in Mendoza.
45' + 1 5 minuten extra tijd.
45' + 3 Arbiter Mohammed Khled Hoish kent een vrije trap toe aan Italië op de eigen helft.
45' + 4 In de minuut 45, In Mendoza krijgt Dominicaanse Republiek op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 5 Hoekschop voor Dominicaanse Republiek in Estadio Malvinas Argentinas. Alejandro Martin neemt deze vanaf links.
45' + 5 Inworp op de eigen helft voor Italië.
45' + 6 In de minuut 45, Inworp voor Dominicaanse Republiek in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish maakt een einde aan de eerste helft.
46' De tweede helft gaat van start in Mendoza. Dominicaanse Republiek mag aftrappen als scheidsrechter Mohammed Khled Hoish fluit.
46' In de minuut 46, Bij Italië komt Daniele Montevago er in. Hij vervangt Simone Pafundi.
46' Trainer Carmine Nunziata (Italië) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Matteo Prati door Luca Lipani.
46' Inworp op de eigen helft voor Italië.
46' In de minuut 46, Italië krijgt van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish op eigen helft een vrije trap toegewezen.
47' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Italië een vrije trap op de eigen helft.
47' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Dominicaanse Republiek een vrije trap op de eigen helft.
48' In de minuut 48, Een doelpoging van Daniele Montevago (Italië) mist scherpte.
48' De bal is over de achterlijn geweest. Dominicaanse Republiek mag een doeltrap nemen.
49' Italië krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish in Mendoza.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft een inworp aan Dominicaanse Republiek op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
50' Doelpunt! Giuseppe Ambrosino breidt de voorsprong uit. Italië leidt met 0-2.
51' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish fluit voor buitenspel van Italië.
54' In de minuut 54, Inworp voor Dominicaanse Republiek in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
54' Italië krijgt een schietkans via Daniele Montevago, maar scoort niet.
54' Arbiter Mohammed Khled Hoish kent een vrije trap toe aan Dominicaanse Republiek op de eigen helft.
55' In de minuut 55, Inworp op de eigen helft voor Italië.
56' Dominicaanse Republiek krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish op de helft van Italië.
58' In Estadio Malvinas Argentinas ziet Cesare Casadei (Italië) zijn kopbal op doel gered worden door Dominicaanse Republiek.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish kent Italië een inworp toe op de helft van Dominicaanse Republiek.
60' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft een inworp aan Dominicaanse Republiek op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
61' Italië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish op de helft van Dominicaanse Republiek.
66' In de minuut 66, Tommaso Baldanzi (Italië) bevindt zich in buitenspelpositie.
67' Vrije trap voor Dominicaanse Republiek op de helft van Italië.
69' Dominicaanse Republiek mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Angel De Oca Genao in Estadio Malvinas Argentinas.
70' In de minuut 70, Inworp voor Italië op de helft van Dominicaanse Republiek.
70' Italië heeft Gabriele Guarino gewisseld. Alessandro Fontanarosa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Carmine Nunziata.
70' Italië brengt Duccio Degli Innocenti in de plaats van Giacomo Faticanti.
71' In de minuut 71, Israel Boatwright (Dominicaanse Republiek) krijgt geel van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish in Estadio Malvinas Argentinas en moet oppassen.
73' Dominicaanse Republiek krijgt van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74' Tommaso Baldanzi schiet op doel maar scoort niet voor Italië in Mendoza.
77' In de minuut 77, Italië krijgt een schietkans via Luca Lipani, maar scoort niet in Estadio Malvinas Argentinas.
78' Dominicaanse Republiek gebruikt de tweede wissel. Oliver Schmidhauser vervangt Jason Yambatis.
78' Wissel in Mendoza: Bryan Gabriel More Berroa vervangt Israel Boatwright bij Dominicaanse Republiek.
79' In de minuut 79, Dominicaanse Republiek mag een hoekschop nemen vanaf links via Angel De Oca Genao in Estadio Malvinas Argentinas.