1' We zijn begonnen. Israel heeft afgetrapt.
1' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez kent Colombia een inworp toe op de helft van Israel.
5' In de minuut 5, Inworp voor Colombia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
6' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
6' Inworp op de eigen helft voor Colombia.
6' In de minuut 6, Inworp voor Colombia in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
7' Inworp op de eigen helft voor Colombia.
7' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
8' In de minuut 8, Schot op doel van Dor David Turgeman. Maar zonder doelpunt voor Israel als gevolg.
9' Inworp voor Colombia in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
11' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez toont Gustavo Puerta (Colombia) de gele kaart.
11' In de minuut 11, Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Colombia mag Israel een vrije trap nemen.
12' Inworp op de eigen helft voor Colombia.
13' Inworp voor Colombia in de buurt van het vijandige doel in Estadio Ciudad de La Plata.
15' In de minuut 15, Colombia mag een hoekschop nemen vanaf links via Gustavo Puerta in Estadio Ciudad de La Plata.
18' De scherpte ontbreekt bij Anan Khalaili (Israel). Zijn poging mist doel in La Plata.
18' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Colombia een doeltrap.
20' In de minuut 20, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in La Plata.
22' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez legt de wedstrijd even stil om Luis Marquinez (Colombia) aan een blessure te laten behandelen in La Plata.
23' Hoekschop voor Colombia in Estadio Ciudad de La Plata. Gustavo Puerta neemt deze vanaf rechts.
23' In de minuut 23, Colombia is weer compleet nu Luis Marquinez weer terug het veld in mag.
23' Colombia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez in La Plata.
23' Een schot van Jhojan Torres (Colombia) wordt tegengehouden door de verdediging van Israel in La Plata.
23' In de minuut 23, Colombia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez op de helft van Israel.
24' Colombia krijgt een schietkans via Miguel Monsalve, maar scoort niet.
25' De bal is over de achterlijn geweest. Colombia mag een doeltrap nemen.
26' In de minuut 26, Inworp voor Israel op de helft van Colombia.
27' Inworp voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
27' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Israel een vrije trap op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
29' Inworp voor Colombia op de helft van Israel.
30' Inworp op de eigen helft voor Israel.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
31' Ariel Lugassi neemt de door scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez gegeven hoekschop voor Israel in La Plata.
32' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez kent Israel een inworp toe op de helft van Colombia.
33' In de minuut 33, Yaser Asprilla (Colombia) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Israel.
33' Israel moet opletten als Colombia van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
33' Inworp voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez kent een vrije trap toe aan Colombia, te nemen op de helft van Israel.
37' Doeltrap voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata.
40' Tay Abed mist het doel en scoort niet voor Israel.
40' In de minuut 40, Doeltrap voor Colombia in Estadio Ciudad de La Plata.
40' Israel krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez op de helft van Colombia.
40' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Israel een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Colombia.
41' In de minuut 41, Tay Abed schiet op doel maar scoort niet voor Israel.
42' Vanaf rechts mag Ariel Lugassi een hoekschop nemen voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata.
42' Inworp op de eigen helft voor Israel.
45' In de minuut 45, Inworp voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
45' Vrije trap voor Israel op de helft van Colombia.
45' Doelpoging Colombia! Het schot van Edier Ocampo Vidal gaat niet tussen de palen in La Plata.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Israel een doeltrap.
45' + 1 3 minuten extra tijd.
45' + 2 Estadio Ciudad de La Plata ziet de poging van Oscar Cortes smoren in de verdediging van Israel.
45' + 3 In de minuut 45, Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Colombia mag Israel een vrije trap nemen.
45' De eerste helft is voorbij.
46' Begin van de tweede helft. Colombia verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
47' Vrije trap voor Colombia op de helft van Israel.
47' Colombia krijgt een schietkans via Gustavo Puerta, maar scoort niet in Estadio Ciudad de La Plata.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Colombia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Israel.
49' In La Plata krijgt Israel op de eigen helft een vrije trap te nemen.
50' Arbiter Juan Gabriel Calderon Perez kent een vrije trap toe aan Israel op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez kent Colombia een inworp toe op de helft van Israel.
52' Israel krijgt van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
52' Inworp voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
54' Inworp op de eigen helft voor Israel.
55' De bal gaat op de stip in Estadio Ciudad de La Plata. Penalty voor Israel.
57' In de minuut 57, Colombia gebruikt de eerste wissel. Alexis Castillo Manyoma vervangt Miguel Monsalve.
57' Dor David Turgeman zet de strafschop om in een doelpunt en bezorgt Israel een 1-0 voorsprong.
59' Inworp voor Colombia op de helft van Israel.
59' In de minuut 59, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in La Plata.
60' Colombia mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Israel in La Plata.
60' Vergeefse doelpoging Yaser Asprilla (Colombia) in Estadio Ciudad de La Plata.
62' In de minuut 62, Colombia moet opletten als Israel van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
63' Eerste gele kaart voor El Yam Kancepolsky (Israel) in La Plata.
64' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez kent een vrije trap toe aan Colombia, te nemen op de helft van Israel.
65' In de minuut 65, Estadio Ciudad de La Plata ziet hoe Ariel Lugassi op doel schiet, maar niet scoort voor Israel.
65' Vergeefse doelpoging Dor David Turgeman (Israel).
65' In La Plata krijgt Israel op de eigen helft een vrije trap te nemen.
65' In de minuut 65, Gele kaart. Jorge Leguin Cabezas Hurtado (Colombia) gaat op de bon.
66' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Tomer Zarfati (Israel).
68' De eerste wissel van Israel. Ran Benjamin komt erin voor Anan Khalaili in Estadio Ciudad de La Plata.
68' In de minuut 68, Tomer Zarfati (Israel) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
69' Schot op doel van Andres Salazar Osorio. Maar zonder doelpunt voor Colombia als gevolg.
69' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
69' In de minuut 69, Colombia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez op de helft van Israel.
73' Penalty! Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Colombia een strafschop in La Plata.
74' Doelpunt! Een benutte strafschop van Oscar Cortes betekent de 1-1 gelijkmaker voor Colombia! Het kan in La Plata nog alle kanten op.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Colombia een vrije trap op de eigen helft.
76' De poging van Yaser Asprilla (Colombia) mist doel in Estadio Ciudad de La Plata.
76' De bal is over de achterlijn geweest. Israel mag een doeltrap nemen.
76' In de minuut 76, Israel krijgt van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.