1' Italië heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Nigeria een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Italië.
1' In de minuut 1, Vergeefse doelpoging Salim Fago Lawal (Nigeria).
3' Italië krijgt van scheidsrechter Piero Maza Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
5' In de minuut 5, Doelpoging Italië! Het schot van Tommaso Baldanzi gaat niet tussen de palen.
5' De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
8' Italië krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez.
8' In de minuut 8, De poging van Simone Pafundi (Italië) mist doel.
8' Doeltrap voor Nigeria in Estadio Malvinas Argentinas.
9' Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent Nigeria een inworp toe op de helft van Italië.
9' In de minuut 9, Een doelpoging van Daniel Daga (Nigeria) mist scherpte.
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Italië in Mendoza.
11' Inworp voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Inworp voor Nigeria op de helft van Italië.
13' Arbiter Piero Maza Gomez kent een vrije trap toe aan Nigeria op de eigen helft.
13' In Mendoza krijgt Nigeria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
15' In de minuut 15, Nigeria mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Sunday Jude in Estadio Malvinas Argentinas.
15' Poging met het hoofd van Salim Fago Lawal (Nigeria), maar hij mist het doel.
15' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Italië een doeltrap.
16' In de minuut 16, Nigeria krijgt een schietkans via Victor Ehuwa Eletu, maar scoort niet.
17' Italië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez op de helft van Nigeria.
17' Inworp voor Nigeria op de helft van Italië.
18' In de minuut 18, Inworp voor Nigeria in de buurt van het vijandige doel in Estadio Malvinas Argentinas.
19' Nigeria verdedigt een schot van Giuseppe Ambrosino, waardoor Italië niet tot scoren komt.
19' Schot op doel van Cesare Casadei. Maar zonder doelpunt voor Italië als gevolg.
19' In de minuut 19, Hoekschop voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas. Simone Pafundi neemt deze vanaf rechts.
20' Inworp voor Italië ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mendoza.
21' Nigeria moet opletten als Italië van scheidsrechter Piero Maza Gomez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
21' In de minuut 21, De poging met het hoofd van Cesare Casadei (Italië) belandt op de lat!
21' Matteo Prati (Italië) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Nigeria.
22' Nigeria moet opletten als Italië van scheidsrechter Piero Maza Gomez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
22' In de minuut 22, Inworp op de eigen helft voor Nigeria.
22' Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent Nigeria een inworp toe op de helft van Italië.
23' Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent Nigeria een inworp toe op de helft van Italië.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Italië een doeltrap.
24' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Italië een vrije trap op de eigen helft.
25' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
26' In de minuut 26, In Mendoza krijgt Nigeria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
27' De scherpte ontbreekt bij Daniel Bameyi (Nigeria). Zijn poging mist doel.
27' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Italië in Mendoza.
28' In de minuut 28, De poging van Sunday Jude (Nigeria) mist doel in Estadio Malvinas Argentinas.
28' Doeltrap voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas.
29' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
31' In de minuut 31, Vanaf links mag Samson Lawal een hoekschop nemen voor Nigeria in Estadio Malvinas Argentinas.
31' Solomon Agbalaka (Nigeria) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
31' De bal is over de achterlijn geweest. Italië mag een doeltrap nemen.
31' In de minuut 31, Nigeria schiet tussen de palen, maar Salim Fago Lawal ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
32' Samson Lawal neemt de door scheidsrechter Piero Maza Gomez gegeven hoekschop voor Nigeria in Mendoza.
32' Inworp voor Nigeria op de helft van Italië.
33' In de minuut 33, Italië krijgt van scheidsrechter Piero Maza Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' Doelpoging Italië! Het schot van Simone Pafundi gaat niet tussen de palen in Mendoza.
33' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Nigeria een doeltrap.
34' In de minuut 34, Inworp op de eigen helft voor Italië.
34' Italië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez op de helft van Nigeria.
35' Inworp voor Nigeria in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Arbiter Piero Maza Gomez kent een vrije trap toe aan Nigeria op de eigen helft.
39' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
40' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Italië in Mendoza.
40' In de minuut 40, Nigeria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez in Mendoza.
41' Nigeria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez in Mendoza.
41' Inworp op de eigen helft voor Italië.
41' In de minuut 41, Inworp voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
42' Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Nigeria mag Italië een vrije trap nemen.
42' Eerste gele kaart voor Benjamin Fredrick (Nigeria) in Mendoza.
43' In de minuut 43, Inworp voor Nigeria op de helft van Italië.
44' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Italië een vrije trap op de eigen helft.
44' Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent Italië een inworp toe op de helft van Nigeria.
45' In de minuut 45, Inworp voor Nigeria in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
45' + 1 In Mendoza worden nog 4 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Italië mag een doeltrap nemen.
45' + 4 In de minuut 45, Tommaso Baldanzi schiet op doel maar scoort niet voor Italië.
45' + 4 Vanaf rechts mag Simone Pafundi een hoekschop nemen voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas.
45' + 4 Simone Pafundi neemt de door scheidsrechter Piero Maza Gomez gegeven hoekschop voor Italië in Mendoza.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Italië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nigeria.
45' + 5 Vrije trap voor Italië op de helft van Nigeria.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. Nigeria verzorgt de aftrap.
46' De eerste wissel van Nigeria. Umeh Emmanuel komt erin voor Ibrahim Beji Muhammad in Estadio Malvinas Argentinas.
46' Nigeria heeft Samson Lawal gewisseld. Nnadi Tocukvu neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ladan Isah Bosso.
46' In de minuut 46, Giuseppe Ambrosino (Italië) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Nigeria in Estadio Malvinas Argentinas.
46' Arbiter Piero Maza Gomez kent een vrije trap toe aan Nigeria op de eigen helft.
47' Doeltrap voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas.
49' In de minuut 49, Hoekschop voor Nigeria in Estadio Malvinas Argentinas. Nnadi Tocukvu neemt deze vanaf rechts.
49' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Italië een vrije trap op de eigen helft.
49' Sebastiano Desplanches blesseert zich bij Italië, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Malvinas Argentinas.
50' In de minuut 50, Het spel ligt even stil in Mendoza. Solomon Agbalaka (Nigeria) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
51' Wissel in Mendoza: Riccardo Turricchia vervangt Samuel Giovane bij Italië.
52' Solomon Agbalaka lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Nigeria.
52' In de minuut 52, Italië is weer compleet nu Sebastiano Desplanches weer terug het veld van Estadio Malvinas Argentinas in mag.
52' Nigeria mag een hoekschop nemen vanaf links via Sunday Jude in Estadio Malvinas Argentinas.
53' In Mendoza krijgt Italië op de eigen helft een vrije trap te nemen.
54' In de minuut 54, Nigeria krijgt een schietkans via Abel Ogwuche, maar scoort niet.
55' Nigeria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez in Mendoza.
55' Estadio Malvinas Argentinas ziet de poging van Sunday Jude smoren in de verdediging van Italië.
58' In de minuut 58, Hoekschop voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas. Simone Pafundi neemt deze vanaf rechts.
58' Simone Pafundi neemt de door scheidsrechter Piero Maza Gomez gegeven hoekschop voor Italië in Mendoza.
59' Inworp op de eigen helft voor Italië.
59' In de minuut 59, Italië brengt Francesco Pio Esposito in de plaats van Giacomo Faticanti.
59' Bij Italië komt Luca Lipani er in. Hij vervangt Giuseppe Ambrosino.
60' Italië gebruikt de vierde wissel. Daniele Montevago vervangt Simone Pafundi.
60' In de minuut 60, Nigeria krijgt van scheidsrechter Piero Maza Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
61' Nigeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez op de helft van Italië.
61' Salim Fago Lawal zet Nigeria op voorsprong met een kopbal. 0-1!
61' In de minuut 61, De voorzet kwam van Umeh Emmanuel.
63' Trainer Ladan Isah Bosso (Nigeria) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Salim Fago Lawal door Rilwanu Sarki.
63' De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent een vrije trap toe aan Nigeria, te nemen op de helft van Italië.
65' Victor Ehuwa Eletu (Nigeria) raakt geblesseerd in Mendoza. Scheidsrechter Piero Maza Gomez legt de wedstrijd even stil.
67' Italië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez op de helft van Nigeria.
67' In de minuut 67, Blessure voor Victor Ehuwa Eletu (Nigeria). Joshua John komt voor hem het veld in.
68' Italië mag een hoekschop nemen vanaf links via Tommaso Baldanzi in Estadio Malvinas Argentinas.
68' Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent een vrije trap toe aan Nigeria, te nemen op de helft van Italië.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
70' Vanaf links mag Tommaso Baldanzi een hoekschop nemen voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas.
70' Kopbal richting doel! Gabriele Guarino (Italië) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Mendoza.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Nigeria een doeltrap.
71' Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent Italië een inworp toe op de helft van Nigeria.
72' Inworp voor Italië op de helft van Nigeria.
72' In de minuut 72, Een schot van Tommaso Baldanzi (Italië) wordt geblokkeerd door een verdediger van Nigeria.
72' Vergeefse doelpoging Solomon Agbalaka (Nigeria) in Estadio Malvinas Argentinas.
73' Doeltrap voor Nigeria in Estadio Malvinas Argentinas.
73' In de minuut 73, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Italië in Mendoza.
73' In Mendoza krijgt Italië op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73' Nigeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez op de helft van Italië.
74' In de minuut 74, Inworp voor Italië ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mendoza.
74' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
75' Inworp voor Nigeria in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
75' In de minuut 75, Inworp op de eigen helft voor Nigeria.
76' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Nigeria een vrije trap op de eigen helft.
77' Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent Nigeria een inworp toe op de helft van Italië.
77' In de minuut 77, Inworp voor Italië in de buurt van het vijandige doel in Estadio Malvinas Argentinas.
79' Inworp op de eigen helft voor Italië.
80' Vrije trap voor Italië op de helft van Nigeria.
80' In de minuut 80, Tommaso Baldanzi mist het doel en scoort niet voor Italië.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nigeria in Mendoza.
83' Een schot van Luca Lipani (Italië) wordt tegengehouden door de verdediging van Nigeria in Mendoza.
83' In de minuut 83, Tommaso Baldanzi neemt de door scheidsrechter Piero Maza Gomez gegeven hoekschop voor Italië in Mendoza.
84' Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
85' Italië mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Nigeria in Mendoza.
85' In de minuut 85, Italië mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tommaso Baldanzi in Estadio Malvinas Argentinas.
85' De verdediging van Nigeria blokkeert een schot van Daniele Montevago (Italië) in Estadio Malvinas Argentinas.
87' Bij Italië komt Niccolo Pisilli er in. Hij vervangt Matteo Prati.
88' In de minuut 88, Inworp voor Nigeria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mendoza.
89' Doeltrap voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas.
89' Inworp voor Italië in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
90' Inworp voor Italië op de helft van Nigeria.
90' Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent Nigeria een inworp toe op de helft van Italië.
90' + 1 Nigeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez op de helft van Italië.
90' + 1 8 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft Nigeria een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Italië.
90' + 2 Inworp op de eigen helft voor Italië.
90' + 2 Inworp voor Italië op de helft van Nigeria.
90' + 4 Nigeria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez in Mendoza.
90' + 4 Nigeria moet opletten als Italië van scheidsrechter Piero Maza Gomez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 4 Daniele Montevago (Italië) ziet zijn kopbal niet in het doel van Nigeria belanden.
90' + 5 Het voorbereidende werk werd verricht door Chijoke Aniagboso.
90' + 6 Scheidsrechter Piero Maza Gomez kent Italië een inworp toe op de helft van Nigeria.
90' + 6 Italië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Piero Maza Gomez op de helft van Nigeria.
90' + 6 Francesco Pio Esposito mist een kopkans voor Italië.
90' + 6 De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
90' + 7 Inworp voor Italië op de helft van Nigeria.
90' + 7 Italië krijgt van scheidsrechter Piero Maza Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 7 Scheidsrechter Piero Maza Gomez geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
90' + 8 Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Nigeria mag Italië een vrije trap nemen.
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 0-2.