1' Scheidsrechter Glenn Nyberg fluit voor het begin van de eerste helft. Nigeria trapt af in San Juan.
1' Argentina krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Nigeria.
3' In de minuut 3, Nigeria krijgt van scheidsrechter Glenn Nyberg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
3' Vanaf links mag Abel Ogwuche een hoekschop nemen voor Nigeria in Estadio San Juan del Bicentenario.
4' Inworp op de eigen helft voor Argentina.
4' In de minuut 4, Een schot van Brian Nicolas Aguirre (Argentina) wordt geblokkeerd door een verdediger van Nigeria.
4' Inworp voor Nigeria in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
5' Inworp voor Nigeria op de helft van Argentina.
6' In de minuut 6, Salim Fago Lawal neemt de door scheidsrechter Glenn Nyberg gegeven hoekschop voor Nigeria in San Juan.
6' Doeltrap voor Argentina in Estadio San Juan del Bicentenario.
7' Argentina mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Argentina een inworp toe op de helft van Nigeria.
7' De scherpte ontbreekt bij Luka Romero (Argentina). Zijn poging mist doel.
7' De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
8' In de minuut 8, De verdediging van Nigeria blokkeert een schot van Brian Nicolas Aguirre (Argentina).
9' Vrije trap voor Nigeria op de helft van Argentina.
9' Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Nigeria een inworp toe op de helft van Argentina.
9' In de minuut 9, Nigeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Argentina.
9' Inworp voor Nigeria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Juan.
10' Een doelpoging van Ibrahim Beji Muhammad (Nigeria) in San Juan mist scherpte.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Argentina een doeltrap.
10' De scherpte ontbreekt bij Valentin Barco (Argentina). Zijn poging mist doel in San Juan.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nigeria in San Juan.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Argentina op een gevaarlijke plek voor Nigeria.
12' De verdediging van Nigeria blokkeert een schot van Brian Nicolas Aguirre (Argentina) in Estadio San Juan del Bicentenario.
12' Inworp voor Argentina in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
12' In de minuut 12, Inworp voor Argentina op de helft van Nigeria.
13' Doelpoging Argentina! Het schot van Valentin Carboni gaat niet tussen de palen in San Juan.
13' Doeltrap voor Nigeria in Estadio San Juan del Bicentenario.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
14' Scheidsrechter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Argentina, te nemen op de helft van Nigeria.
14' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Nigeria een vrije trap op de eigen helft.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
18' Inworp op de eigen helft voor Argentina.
18' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nigeria in San Juan.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Nigeria een inworp toe op de helft van Argentina.
19' Het spel ligt even stil in San Juan. Ibrahim Beji Muhammad (Nigeria) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
20' Nigeria is weer compleet nu Ibrahim Beji Muhammad weer terug het veld in mag.
20' In de minuut 20, Inworp voor Argentina in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
21' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Argentina een doeltrap.
22' Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Argentina mag Nigeria een vrije trap nemen.
22' In de minuut 22, Een speler van Nigeria staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Glenn Nyberg teruggefloten.
23' Inworp voor Nigeria op de helft van Argentina.
23' Inworp op de eigen helft voor Argentina.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Argentina op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
24' Arbiter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Argentina op de eigen helft.
25' Scheidsrechter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Argentina, te nemen op de helft van Nigeria.
25' In de minuut 25, Inworp voor Nigeria in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
26' Hoekschop voor Argentina in Estadio San Juan del Bicentenario. Luka Romero neemt deze vanaf rechts.
27' Argentina krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg in San Juan.
27' In de minuut 27, In Estadio San Juan del Bicentenario ziet Federico Redondo Solari (Argentina) zijn kopbal op doel gered worden door Nigeria.
28' In San Juan krijgt Nigeria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
29' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Nigeria een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Argentina.
30' In de minuut 30, Nigeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Argentina.
30' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Federico Redondo Solari (Argentina).
30' Federico Redondo Solari (Argentina) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
30' In de minuut 30, Argentina moet opletten als Nigeria van scheidsrechter Glenn Nyberg een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
31' Inworp voor Nigeria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Juan.
32' Nigeria mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Salim Fago Lawal in Estadio San Juan del Bicentenario.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
32' Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Argentina een inworp toe op de helft van Nigeria.
33' De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
34' In de minuut 34, Nigeria moet opletten als Argentina van scheidsrechter Glenn Nyberg een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' Inworp op de eigen helft voor Nigeria.
35' Nigeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Argentina.
36' In de minuut 36, Nigeria krijgt van scheidsrechter Glenn Nyberg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
36' Inworp voor Argentina in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
37' In San Juan krijgt Argentina op de eigen helft een vrije trap te nemen.
38' In de minuut 38, Poging met het hoofd van Alejo Veliz (Argentina), maar hij mist het doel.
38' De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
39' Scheidsrechter Glenn Nyberg fluit voor buitenspel van Nigeria.
40' In de minuut 40, Vrije trap voor Argentina op de helft van Nigeria.
41' Brian Nicolas Aguirre neemt de door scheidsrechter Glenn Nyberg gegeven hoekschop voor Argentina in San Juan.
41' Achterin bij Nigeria wordt de kopbal van Alejo Veliz (Argentina) tegengehouden.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
43' Hoekschop voor Argentina in Estadio San Juan del Bicentenario. Valentin Barco neemt deze vanaf rechts.
43' Alejo Veliz schiet op doel maar scoort niet voor Argentina.
44' In de minuut 44, Nigeria verdedigt een schot van Valentin Carboni, waardoor Argentina niet tot scoren komt.
44' Argentina krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg in San Juan.
45' Inworp voor Argentina op de helft van Nigeria.
45' In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Argentina.
45' + 1 We krijgen 3 minuten extra tijd.
45' + 1 Federico Redondo Solari (Argentina) krijgt een eerste gele kaart.
45' + 3 In de minuut 45, Sunday Jude blesseert zich bij Nigeria, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio San Juan del Bicentenario.
45' + 3 Inworp voor Argentina op de helft van Nigeria.
45' + 3 Sunday Jude (Nigeria) doet weer mee in Estadio San Juan del Bicentenario.
45' + 4 In de minuut 45, Doeltrap voor Nigeria in Estadio San Juan del Bicentenario.
45' + 4 Inworp voor Argentina in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
45' + 5 Argentina krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Nigeria.
45' + 5 In de minuut 45, Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Argentina een inworp toe op de helft van Nigeria.
45' Scheidsrechter Glenn Nyberg maakt een einde aan de eerste helft.
46' Argentina trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' In de minuut 46, Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Nigeria mag Argentina een vrije trap nemen.
49' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Argentina op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
49' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Argentina een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nigeria.
50' In de minuut 50, Inworp op de eigen helft voor Nigeria.
50' Inworp voor Nigeria op de helft van Argentina.
50' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Argentina een vrije trap op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Valentin Barco schiet op doel maar scoort niet voor Argentina in San Juan.
51' Argentina mag een hoekschop nemen vanaf links via Brian Nicolas Aguirre in Estadio San Juan del Bicentenario.
51' Brian Nicolas Aguirre (Argentina) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Nigeria.
53' In de minuut 53, Valentin Carboni raakt geblesseerd bij Argentina en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
54' Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Nigeria mag Argentina een vrije trap nemen.
54' Valentin Carboni (Argentina) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in San Juan.
55' In de minuut 55, Vergeefse doelpoging Sunday Jude (Nigeria).
56' Een schot van Luka Romero (Argentina) smoort in de verdediging van Nigeria.
56' Inworp voor Nigeria in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
57' In de minuut 57, Nigeria gebruikt de eerste wissel. Rilwanu Sarki vervangt Sunday Jude.
57' Nigeria brengt Umeh Emmanuel in de plaats van Salim Fago Lawal.
58' Vanaf rechts mag Rilwanu Sarki een hoekschop nemen voor Nigeria in Estadio San Juan del Bicentenario.
58' In de minuut 58, Abel Ogwuche (Nigeria) treft de lat!
58' Nigeria in buitenspelpositie.
59' Inworp op de eigen helft voor Nigeria.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Nigeria een inworp toe op de helft van Argentina.
59' Inworp voor Argentina in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
60' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Argentina op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
60' In de minuut 60, Nigeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Argentina.
60' Nigeria mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Rilwanu Sarki in Estadio San Juan del Bicentenario.
60' De poging van Benjamin Fredrick (Nigeria) mist doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Argentina een doeltrap.
61' Umeh Emmanuel deed het voorbereidende werk.
63' In de minuut 63, Alejo Veliz (Argentina) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Nigeria.
63' Argentina krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg in San Juan.
63' Doelpoging Nigeria! Het schot van Umeh Emmanuel gaat niet tussen de palen.
63' In de minuut 63, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Argentina in San Juan.
64' Argentina krijgt een schietkans via Valentin Carboni, maar scoort niet.
65' Valentin Barco neemt de door scheidsrechter Glenn Nyberg gegeven hoekschop voor Argentina in San Juan.
65' In de minuut 65, In San Juan kopt Alejo Veliz (Argentina) de bal, maar mist doel.
65' De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
65' Bij Argentina komt Juan Carlos Gauto er in. Hij vervangt Brian Nicolas Aguirre.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Argentina een doeltrap.
67' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
67' Doeltrap voor Nigeria in Estadio San Juan del Bicentenario.
68' In de minuut 68, Inworp op de eigen helft voor Nigeria.
70' Vrije trap voor Nigeria op de helft van Argentina.
70' Scheidsrechter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Argentina, te nemen op de helft van Nigeria.
71' In de minuut 71, Inworp voor Argentina in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
72' Valentin Carboni mist het doel en scoort niet voor Argentina in Estadio San Juan del Bicentenario.
72' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nigeria in San Juan.
72' In de minuut 72, Nigeria schiet tussen de palen, maar Umeh Emmanuel ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
73' De poging van Luka Romero (Argentina) mist doel.
73' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Nigeria een doeltrap.
73' In de minuut 73, Inworp voor Argentina in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
74' Valentin Carboni (Argentina) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
74' De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
75' In de minuut 75, Trainer Javier Mascherano (Argentina) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Valentin Carboni door Gino Infantino.
75' Bij Argentina komt Ignacio Maestro Puch er in. Hij vervangt Tomas Agustin Aviles.
76' Een schot van Gino Infantino (Argentina) wordt geblokkeerd door een verdediger van Nigeria.
77' In de minuut 77, Inworp voor Nigeria op de helft van Argentina.
77' Nigeria schiet tussen de palen, maar Samson Lawal ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in San Juan.
78' De derde wissel van Nigeria. Victor Ehuwa Eletu komt erin voor Ibrahim Beji Muhammad in Estadio San Juan del Bicentenario.
78' In de minuut 78, Buitenspelpositie Nigeria.
79' Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
80' Doeltrap voor Nigeria in Estadio San Juan del Bicentenario.
80' In de minuut 80, Buitenspel Nigeria.
81' Een doelpoging van Alejo Veliz (Argentina) mist scherpte.
81' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nigeria in San Juan.
82' In de minuut 82, Vanaf links mag Valentin Barco een hoekschop nemen voor Argentina in Estadio San Juan del Bicentenario.
83' Arbiter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Nigeria op de eigen helft.
83' Inworp op de eigen helft voor Argentina.
84' In de minuut 84, Pech voor Argentina in San Juan. Het schot van Luka Romero belandt tegen de paal.
84' Hoekschop voor Argentina in Estadio San Juan del Bicentenario. Juan Carlos Gauto neemt deze vanaf links.
84' Een doelpoging van Ignacio Maestro Puch (Argentina) in San Juan mist scherpte.
84' In de minuut 84, Doeltrap voor Nigeria in Estadio San Juan del Bicentenario.
85' De verdediging van Nigeria blokkeert een schot van Gino Infantino (Argentina).
86' Inworp voor Nigeria in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
87' In de minuut 87, Inworp voor Argentina in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
88' Valentin Barco neemt de door scheidsrechter Glenn Nyberg gegeven hoekschop voor Argentina in San Juan.
88' Alejo Veliz mist een kopkans voor Argentina.
88' In de minuut 88, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nigeria in San Juan.
90' Scheidsrechter Glenn Nyberg legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Daniel Daga (Nigeria) in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 1 De vierde official geeft 8 minuten extra speeltijd aan voor Tweede helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 1 In Estadio San Juan del Bicentenario ziet het publiek dat Daniel Daga (Nigeria) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
90' + 1 De assist kwam van Victor Ehuwa Eletu.
90' + 3 Gino Infantino (Argentina) krijgt geel.
90' + 3 Arbiter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Nigeria op de eigen helft.
90' + 5 Nigeria gebruikt de vierde wissel. Joshua John vervangt Nnadi Tocukvu.
90' + 5 Nigeria brengt Kehinde Ibrahim in de plaats van Samson Lawal.
90' + 5 Inworp op de eigen helft voor Argentina.
90' + 5 Poging met het hoofd van Alejo Veliz. Maar geen doelpunt voor Argentina.
90' + 5 Nigeria krijgt van scheidsrechter Glenn Nyberg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 6 Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Argentina een vrije trap op de eigen helft.
90' + 8 Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Argentina mag Nigeria een vrije trap nemen.
90' + 8 Diego Gomez (Argentina) krijgt geel van scheidsrechter Glenn Nyberg in Estadio San Juan del Bicentenario en moet oppassen.
90' + 8 Rilwanu Sarki van Nigeria is geblesseerd en het spel ligt even stil.
90' + 10 De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
90' + 10 De scherpte ontbreekt bij Juan Carlos Gauto (Argentina). Zijn poging mist doel in San Juan.
90' + 10 Rilwanu Sarki lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Nigeria.
90' + 10 Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Argentina op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 11 Nigeria moet opletten als Argentina van scheidsrechter Glenn Nyberg een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 11 Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Nigeria een doeltrap.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 0-2.