1' Estadio Ciudad de La Plata ziet toe hoe Nigeria de aftrap verricht als scheidsrechter Serdar Gozubuyuk fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' Inworp voor Nigeria in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent een vrije trap toe aan Nigeria, te nemen op de helft van Brazil.
2' Inworp voor Nigeria in de buurt van het vijandige doel in Estadio Ciudad de La Plata.
3' In La Plata krijgt Brazil op de eigen helft een vrije trap te nemen.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Brazil een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nigeria.
4' Nigeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op de helft van Brazil.
4' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft een inworp aan Brazil op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
5' In de minuut 5, Inworp voor Brazil ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
5' Nigeria krijgt van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
6' Marcos Leonardo (Brazil) raakt geblesseerd in La Plata. Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk legt de wedstrijd even stil.
7' In de minuut 7, Marcos Leonardo kan weer verder bij Brazil.
8' Sunday Jude (Nigeria) schiet de bal op de paal in La Plata.
8' Arbiter Serdar Gozubuyuk kent een vrije trap toe aan Nigeria op de eigen helft.
10' In de minuut 10, De scherpte ontbreekt bij Savio (Brazil). Zijn poging mist doel.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nigeria in La Plata.
10' Brazil moet opletten als Nigeria van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
11' In de minuut 11, Hoekschop voor Nigeria in Estadio Ciudad de La Plata. Samson Lawal neemt deze vanaf links.
12' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent Nigeria een inworp toe op de helft van Brazil.
13' Inworp voor Nigeria op de helft van Brazil.
13' In de minuut 13, De bal is over de achterlijn geweest. Brazil mag een doeltrap nemen.
14' Inworp op de eigen helft voor Nigeria.
14' Marquinhos schiet op doel maar scoort niet voor Brazil in La Plata.
15' In de minuut 15, Brazil mag een hoekschop nemen vanaf links via Marquinhos in Estadio Ciudad de La Plata.
15' Marquinhos neemt de door scheidsrechter Serdar Gozubuyuk gegeven hoekschop voor Brazil in La Plata.
15' Kopbal richting doel! Jean Henrique Carneiro Pedroso (Brazil) krijgt de bal echter niet achter de doelman in La Plata.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Nigeria een doeltrap.
16' Inworp voor Brazil in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
17' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent Nigeria een inworp toe op de helft van Brazil.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Brazil een vrije trap op de eigen helft.
18' Inworp op de eigen helft voor Nigeria.
18' Vrije trap voor Brazil op de helft van Nigeria.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft een gele kaart aan Daniel Daga (Nigeria).
19' Het spel ligt even stil: Andrey Santos (Brazil) is geblesseerd.
20' Inworp voor Brazil in de buurt van het vijandige doel in Estadio Ciudad de La Plata.
20' In de minuut 20, In La Plata kan Andrey Santos (Brazil) weer verder.
21' Doeltrap voor Nigeria in Estadio Ciudad de La Plata.
22' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Brazil een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nigeria.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
23' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Nigeria een vrije trap op de eigen helft.
24' Inworp voor Brazil in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
24' In de minuut 24, Inworp op de eigen helft voor Brazil.
25' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
25' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent een vrije trap toe aan Brazil op een gevaarlijke plek voor Nigeria.
27' In de minuut 27, Estadio Ciudad de La Plata ziet hoe Marquinhos op doel schiet, maar niet scoort voor Brazil.
27' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nigeria in La Plata.
28' Estadio Ciudad de La Plata ziet de poging van Salim Fago Lawal smoren in de verdediging van Brazil.
29' In de minuut 29, Vanaf rechts mag Savio een hoekschop nemen voor Brazil in Estadio Ciudad de La Plata.
29' De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
30' Nigeria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk in La Plata.
30' In de minuut 30, Vergeefse doelpoging Sunday Jude (Nigeria).
31' Vergeefse doelpoging Salim Fago Lawal (Nigeria) in Estadio Ciudad de La Plata.
32' De poging van Marcos Leonardo (Brazil) mist doel.
32' In de minuut 32, Doeltrap voor Nigeria in Estadio Ciudad de La Plata.
33' Inworp voor Brazil op de helft van Nigeria.
34' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Nigeria een doeltrap.
34' In de minuut 34, Brazil krijgt van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
35' Savio (Brazil) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Nigeria in Estadio Ciudad de La Plata.
36' Inworp voor Brazil ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
37' In de minuut 37, Brazil krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op de helft van Nigeria.
37' De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
38' Nigeria mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
40' In de minuut 40, Een schot van Samson Lawal (Nigeria) wordt tegengehouden door de verdediging van Brazil in La Plata.
40' De verdediging van Brazil blokkeert een schot van Daniel Daga (Nigeria) in Estadio Ciudad de La Plata.
41' Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Brazil mag Nigeria een vrije trap nemen.
42' In de minuut 42, Nigeria mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Brazil in La Plata.
43' Marquinhos neemt de door scheidsrechter Serdar Gozubuyuk gegeven hoekschop voor Brazil in La Plata.
43' In de minuut 43, Het voorbereidende werk werd verricht door Marquinhos.
45' Nigeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op de helft van Brazil.
45' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Estadio Ciudad de La Plata.
45' + 1 In de minuut 45, Brazil moet opletten als Nigeria van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 1 De scherpte ontbreekt bij Savio (Brazil). Zijn poging mist doel in La Plata.
45' + 1 Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Nigeria een doeltrap.
45' + 2 De assist kwam van Savio.
45' + 3 Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk legt de wedstrijd even stil om Sunday Jude (Nigeria) aan een blessure te laten behandelen in La Plata.
45' + 5 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nigeria in La Plata.
45' + 5 Sunday Jude (Nigeria) doet weer mee in Estadio Ciudad de La Plata.
45' + 6 Doeltrap voor Brazil in Estadio Ciudad de La Plata.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Na de pauze trapt Brazil af voor de tweede helft.
46' Nigeria moet uitkijken als Brazil een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Ciudad de La Plata.
46' In de minuut 46, Abel Ogwuche (Nigeria) krijgt geel.
47' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Savio (Brazil) in Estadio Ciudad de La Plata.
49' Doelpoging Brazil! Het schot van Marcos Leonardo gaat niet tussen de palen in La Plata.
49' In de minuut 49, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nigeria in La Plata.
49' Savio (Brazil) is weer terug binnen de lijnen.
49' De verdediging van Nigeria blokkeert een schot van Marcos Leonardo (Brazil) in Estadio Ciudad de La Plata.
50' In de minuut 50, Vanaf rechts mag Savio een hoekschop nemen voor Brazil in Estadio Ciudad de La Plata.
50' Kans voor Brazil in Estadio Ciudad de La Plata! De kopbal van Jean Henrique Carneiro Pedroso mist het doel.
50' Doeltrap voor Nigeria in Estadio Ciudad de La Plata.
50' In de minuut 50, Inworp voor Nigeria in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
51' Arbiter Serdar Gozubuyuk kent een vrije trap toe aan Brazil op de eigen helft.
52' De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent Brazil een inworp toe op de helft van Nigeria.
54' Hoekschop voor Brazil in Estadio Ciudad de La Plata. Savio neemt deze vanaf rechts.
54' Inworp voor Brazil op de helft van Nigeria.
54' In de minuut 54, Brazil krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op de helft van Nigeria.
55' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Brazil een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nigeria.
57' In de minuut 57, Brazil krijgt een schietkans via Savio, maar scoort niet.
57' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent Brazil een inworp toe op de helft van Nigeria.
57' Nigeria brengt Rilwanu Sarki in de plaats van Salim Fago Lawal.
57' In de minuut 57, Trainer Ladan Isah Bosso (Nigeria) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Daniel Daga door Nnadi Tocukvu.
57' Nigeria gebruikt de derde wissel. Joshua John vervangt Victor Ehuwa Eletu.
58' Schot op doel van Guilherme Biro. Maar zonder doelpunt voor Brazil als gevolg.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Nigeria een doeltrap.
60' Inworp op de eigen helft voor Brazil.
62' Nigeria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk in La Plata.
62' In de minuut 62, Nigeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op de helft van Brazil.
64' Vrije trap voor Nigeria op de helft van Brazil.
64' In La Plata krijgt Brazil op de eigen helft een vrije trap te nemen.
65' In de minuut 65, Inworp voor Brazil op de helft van Nigeria.
66' Het spel ligt even stil in La Plata. Kaiki Bruno da Silva (Brazil) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
66' In Estadio Ciudad de La Plata ziet het publiek dat Kaiki Bruno da Silva (Brazil) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
68' Coach Ramon Menezes (Brazil) moet ingrijpen en brengt Giovane voor de geblesseerde Kaiki Bruno da Silva.
68' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent Brazil een inworp toe op de helft van Nigeria.
70' In de minuut 70, Brazil mag een hoekschop nemen vanaf links via Marquinhos in Estadio Ciudad de La Plata.
70' In La Plata krijgt Nigeria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70' Nigeria krijgt van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent Nigeria een inworp toe op de helft van Brazil.
72' Inworp voor Nigeria in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
72' Gele kaart. Arthur (Brazil) gaat op de bon.
73' In de minuut 73, Arbiter Serdar Gozubuyuk kent een vrije trap toe aan Nigeria op de eigen helft.
73' Nigeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op de helft van Brazil.
74' Nigeria krijgt een schietkans via Rilwanu Sarki, maar scoort niet in Estadio Ciudad de La Plata.
75' In de minuut 75, Hoekschop voor Nigeria in Estadio Ciudad de La Plata. Rilwanu Sarki neemt deze vanaf rechts.
75' Rilwanu Sarki neemt de door scheidsrechter Serdar Gozubuyuk gegeven hoekschop voor Nigeria in La Plata.
76' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Brazil een vrije trap op de eigen helft.
77' In de minuut 77, Bij Brazil komt Kevin er in. Hij vervangt Savio.
77' Brazil heeft Marquinhos gewisseld. Matheus Martins neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ramon Menezes.
78' Inworp voor Brazil op de helft van Nigeria.
79' In de minuut 79, Samson Lawal (Nigeria) krijgt een eerste gele kaart.