1' Honduras heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, Vrije trap voor Honduras op de helft van Korea Republic.
2' Inworp voor Korea Republic op de helft van Honduras.
3' Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
3' In de minuut 3, Honduras krijgt van scheidsrechter Abongile Tom op eigen helft een vrije trap toegewezen.
4' Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Korea Republic mag Honduras een vrije trap nemen.
6' In Mendoza krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Abongile Tom geeft een inworp aan Honduras op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
7' Inworp voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
8' Scheidsrechter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan Honduras, te nemen op de helft van Korea Republic.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Abongile Tom geeft Honduras een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Korea Republic.
8' Buitenspel Honduras.
9' Scheidsrechter Abongile Tom geeft een inworp aan Honduras op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
9' In de minuut 9, Vrije trap voor Honduras op de helft van Korea Republic.
10' David Ochoa met de kopkans! Geen doelpunt voor Honduras in Estadio Malvinas Argentinas.
10' Scheidsrechter Abongile Tom geeft Korea Republic een doeltrap.
13' In de minuut 13, Honduras krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom op de helft van Korea Republic.
13' De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
13' Inworp voor Honduras in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Doeltrap voor Honduras in Estadio Malvinas Argentinas.
14' Scheidsrechter Abongile Tom kent Korea Republic een inworp toe op de helft van Honduras.
15' Vanaf links mag Bae Joon-ho een hoekschop nemen voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas.
16' In de minuut 16, Korea Republic mag een hoekschop nemen vanaf links via Seung-won Lee in Estadio Malvinas Argentinas.
16' Inworp op de eigen helft voor Honduras.
17' Marco Aceituno raakt geblesseerd bij Honduras en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
18' In de minuut 18, Voor Marco Aceituno is de wedstrijd voorbij. Daniel Carter vervangt de aangeslagen speler bij Honduras.
19' Scheidsrechter Abongile Tom geeft een inworp aan Korea Republic op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
21' Penalty toegekend aan Honduras.
22' In de minuut 22, David Ochoa zet de strafschop om in een doelpunt en bezorgt Honduras een 0-1 voorsprong.
25' Scheidsrechter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan Korea Republic, te nemen op de helft van Honduras.
26' Scheidsrechter Abongile Tom geeft een gele kaart aan David Ochoa (Honduras).
27' Rood! David Ochoa (Honduras) moet het veld van Estadio Malvinas Argentinas verlaten.
28' In de minuut 28, Inworp voor Korea Republic op de helft van Honduras.
29' Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Honduras mag Korea Republic een vrije trap nemen.
30' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Honduras in Mendoza.
31' In de minuut 31, Honduras krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom op de helft van Korea Republic.
31' De verdediging van Korea Republic blokkeert een schot van Tomas Sorto (Honduras).
33' Inworp voor Korea Republic in de buurt van het vijandige doel in Estadio Malvinas Argentinas.
34' In de minuut 34, Doeltrap voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas.
34' Inworp voor Honduras in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
35' Scheidsrechter Abongile Tom geeft Honduras een vrije trap op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Abongile Tom kent Korea Republic een inworp toe op de helft van Honduras.
36' Honduras moet opletten als Korea Republic van scheidsrechter Abongile Tom een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
36' Inworp op de eigen helft voor Honduras.
38' In de minuut 38, Inworp voor Honduras ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mendoza.
38' Bae Joon-ho (Korea Republic) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Honduras in Estadio Malvinas Argentinas.
38' Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
39' In de minuut 39, Arbiter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan Korea Republic op de eigen helft.
40' De bal is over de achterlijn geweest. Honduras mag een doeltrap nemen.
41' In Mendoza krijgt Honduras op de eigen helft een vrije trap te nemen.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Abongile Tom toont Chang-woo Park (Korea Republic) de gele kaart.
42' Inworp voor Honduras op de helft van Korea Republic.
43' Kim Yonghak schiet op doel maar scoort niet voor Korea Republic in Mendoza.
43' In de minuut 43, Seung-won Lee neemt de door scheidsrechter Abongile Tom gegeven hoekschop voor Korea Republic in Mendoza.
45' Scheidsrechter Abongile Tom kent Korea Republic een inworp toe op de helft van Honduras.
45' Korea Republic schiet tussen de palen, maar Seung-won Lee ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
45' + 1 In de minuut 45, Nog 6 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Scheidsrechter Abongile Tom geeft Honduras een vrije trap op de eigen helft.
45' + 2 Honduras krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom op de helft van Korea Republic.
45' + 3 In de minuut 45, Korea Republic krijgt van scheidsrechter Abongile Tom op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 3 Gele kaart in Mendoza: Tomas Sorto (Honduras) gaat op de bon bij scheidsrechter Abongile Tom.
45' + 4 Inworp voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Abongile Tom geeft een inworp aan Korea Republic op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
45' + 5 De scherpte ontbreekt bij Kim Yonghak (Korea Republic). Zijn poging mist doel in Mendoza.
45' + 5 Scheidsrechter Abongile Tom geeft Honduras een doeltrap.
45' + 5 In de minuut 45, Vrije trap voor Honduras op de helft van Korea Republic.
45' + 7 Scheidsrechter Abongile Tom fluit voor buitenspel van Honduras.
45' Scheidsrechter Abongile Tom maakt een einde aan de eerste helft.
46' In de minuut 46, Abongile Tom geeft het fluitsignaal in Estadio Malvinas Argentinas. Korea Republic mag de tweede helft aftrappen.
46' Bij Korea Republic komt Ye-hoon Choi er in. Hij vervangt Bae Seo-joon.
46' Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Honduras mag Korea Republic een vrije trap nemen.
47' In de minuut 47, Een speler van Korea Republic staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Abongile Tom teruggefloten.
48' Korea Republic krijgt een schietkans via Seong-jin Kang, maar scoort niet in Estadio Malvinas Argentinas.
48' Scheidsrechter Abongile Tom geeft een inworp aan Korea Republic op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
49' In de minuut 49, Schot op doel van Sang-yoon Kang. Maar zonder doelpunt voor Korea Republic als gevolg.
49' De scherpte ontbreekt bij Kim Yonghak (Korea Republic). Zijn poging mist doel.
49' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Honduras in Mendoza.
51' Daniel Carter deed het voorbereidende werk.
52' Het spel ligt even stil: Felix Garcia (Honduras) is geblesseerd.
53' In de minuut 53, Korea Republic brengt Park Seung-ho in de plaats van Bae Joon-ho.
53' Korea Republic heeft Chang-woo Park gewisseld. Cho Young-kwang neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Kim Eun-Jung.
54' In Mendoza wordt een kopbal van Park Seung-ho tegengehouden door de verdediging van Honduras.
55' In de minuut 55, Felix Garcia (Honduras) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
57' Korea Republic mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Honduras in Mendoza.
58' In de minuut 58, De voorzet kwam van Lee Youngjun.
59' Wissel in Mendoza: Jose Martinez vervangt Exon Arzu bij Honduras.
60' Scheidsrechter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan Honduras, te nemen op de helft van Korea Republic.
60' In de minuut 60, Gele kaart. Cho Young-kwang (Korea Republic) gaat op de bon.
62' Hoekschop voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas. Seung-won Lee neemt deze vanaf links.
62' In de minuut 62, Het voorbereidende werk werd verricht door Seung-won Lee.
64' Park Seung-ho van Korea Republic is geblesseerd en het spel ligt even stil.
66' Blessure voor Park Seung-ho (Korea Republic). Lee Seung-joon komt voor hem het veld in.
66' In de minuut 66, Honduras krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom in Mendoza.
68' Doeltrap voor Honduras in Estadio Malvinas Argentinas.
69' Hoekschop voor Honduras in Estadio Malvinas Argentinas. Tomas Sorto neemt deze vanaf rechts.
70' In de minuut 70, Poging met het hoofd van Jose Martinez (Honduras), maar hij mist het doel.
70' De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
71' Estadio Malvinas Argentinas ziet de poging van Kim Yonghak smoren in de verdediging van Honduras.
71' In de minuut 71, Vanaf rechts mag Seong-jin Kang een hoekschop nemen voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas.
72' Honduras krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom op de helft van Korea Republic.
72' Arbiter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan Korea Republic op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Korea Republic moet opletten als Honduras van scheidsrechter Abongile Tom een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74' Honduras krijgt van scheidsrechter Abongile Tom op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74' Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
75' In de minuut 75, Estadio Malvinas Argentinas ziet hoe Seong-jin Kang op doel schiet, maar niet scoort voor Korea Republic.
76' Seong-jin Kang neemt de door scheidsrechter Abongile Tom gegeven hoekschop voor Korea Republic in Mendoza.
77' Scheidsrechter Abongile Tom geeft Honduras een doeltrap.
78' In de minuut 78, In Mendoza krijgt Honduras op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79' Inworp voor Korea Republic op de helft van Honduras.
79' Inworp voor Korea Republic in de buurt van het vijandige doel in Estadio Malvinas Argentinas.
80' In de minuut 80, Eerste gele kaart voor Choi Seok-Hyun (Korea Republic) in Mendoza.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Honduras in Mendoza.
80' Korea Republic gebruikt de vijfde wissel. In-taek Hwang vervangt Seung-won Lee.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan Honduras, te nemen op de helft van Korea Republic.
82' Een doelpoging van Isaac Castillo (Honduras) mist scherpte.
82' De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
82' In de minuut 82, De poging van Lee Youngjun (Korea Republic) mist doel.
82' Doeltrap voor Honduras in Estadio Malvinas Argentinas.
83' Inworp voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
84' In de minuut 84, Inworp voor Korea Republic ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mendoza.
84' Scheidsrechter Abongile Tom kent Korea Republic een inworp toe op de helft van Honduras.
85' Scheidsrechter Abongile Tom geeft Honduras een doeltrap.
85' In de minuut 85, Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Korea Republic mag Honduras een vrije trap nemen.
86' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Korea Republic in Mendoza.
86' Korea Republic schiet tussen de palen, maar Cho Young-kwang ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Mendoza.
86' In de minuut 86, Vrije trap voor Honduras op de helft van Korea Republic.
87' Korea Republic krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom op de helft van Honduras.
87' Scheidsrechter Abongile Tom geeft Honduras een vrije trap op de eigen helft.
88' In de minuut 88, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Jefryn Macias (Honduras).
89' Coach Luis Edgardo Alvarado Amador voert noodgedwongen zijn derde wissel door. Jefryn Macias moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Darlin Mencia.
90' + 1 Honduras krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abongile Tom in Mendoza.
90' + 1 8 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 Korea Republic mag een hoekschop nemen vanaf links via Ye-hoon Choi in Estadio Malvinas Argentinas.
90' + 3 De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
90' + 3 Scheidsrechter Abongile Tom geeft Korea Republic een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Honduras.
90' + 4 Doeltrap voor Honduras in Estadio Malvinas Argentinas.
90' + 4 Korea Republic mag een hoekschop nemen vanaf links via Sang-yoon Kang in Estadio Malvinas Argentinas.
90' + 4 In-taek Hwang (Korea Republic) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
90' + 5 Inworp voor Honduras op de helft van Korea Republic.
90' + 5 Honduras krijgt een schietkans via Tomas Sorto, maar scoort niet.
90' + 6 Tomas Sorto neemt de door scheidsrechter Abongile Tom gegeven hoekschop voor Honduras in Mendoza.
90' + 6 Isaac Castillo mist het doel en scoort niet voor Honduras.
90' + 6 Scheidsrechter Abongile Tom geeft Korea Republic een doeltrap.
90' + 7 Gele kaart in Mendoza. Kim Joon hong is er volgende wedstrijd niet bij voor Korea Republic.
90' + 7 Scheidsrechter Abongile Tom kent een vrije trap toe aan Honduras, te nemen op de helft van Korea Republic.
90' + 7 Scheidsrechter Abongile Tom stuurt Choi Seok-Hyun (Korea Republic) van het veld in Mendoza na een tweede gele kaart.
90' + 8 Daniel Carter (Honduras) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas.
90' + 8 Daniel Carter mist het doel en scoort niet voor Honduras in Estadio Malvinas Argentinas.
90' + 8 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Korea Republic in Mendoza.
90' + 8 Scheidsrechter Abongile Tom geeft een inworp aan Honduras op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
90' + 9 Scheidsrechter Abongile Tom geeft Honduras een doeltrap.
90' + 9 Juergen Garcia (Honduras) krijgt geel van scheidsrechter Abongile Tom in Estadio Malvinas Argentinas en moet oppassen.
90' + 9 Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Korea Republic mag Honduras een vrije trap nemen.
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 2-2.