1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Italië mag de aftrap nemen.
1' Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Korea Republic een inworp toe op de helft van Italië.
2' Arbiter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Italië op de eigen helft.
3' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Italië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Korea Republic.
4' In de minuut 4, Italië krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez in La Plata.
4' Korea Republic krijgt van scheidsrechter Yael Falcon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
6' Inworp voor Italië op de helft van Korea Republic.
6' In de minuut 6, Korea Republic moet opletten als Italië van scheidsrechter Yael Falcon Perez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
8' Kopbal richting doel! Giuseppe Ambrosino (Italië) krijgt de bal echter niet achter de doelman in La Plata.
8' In de minuut 8, Doeltrap voor Korea Republic in Estadio Ciudad de La Plata.
9' Vergeefse doelpoging Tommaso Baldanzi (Italië) in Estadio Ciudad de La Plata.
9' Inworp voor Korea Republic ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Korea Republic een vrije trap op de eigen helft.
11' In La Plata krijgt Italië op de eigen helft een vrije trap te nemen.
12' Korea Republic krijgt van scheidsrechter Yael Falcon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Italië een doeltrap.
14' Treffer in Estadio Ciudad de La Plata! Italië maakt er 1-0 van. Cesare Casadei is de doelpuntenmaker.
14' Riccardo Turricchia deed het voorbereidende werk.
16' In de minuut 16, Vergeefse doelpoging Giuseppe Ambrosino (Italië).
16' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
17' Inworp voor Korea Republic in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Korea Republic, te nemen op de helft van Italië.
18' Inworp voor Korea Republic in de buurt van het vijandige doel in Estadio Ciudad de La Plata.
21' Penalty toegekend aan Korea Republic.
23' In de minuut 23, De 1-1 gelijkmaker wordt gescoord door Seung-won Lee, die een penalty verzilvert in Estadio Ciudad de La Plata.
24' De verdediging van Korea Republic blokkeert een schot van Samuel Giovane (Italië).
25' Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Italië een inworp toe op de helft van Korea Republic.
25' In de minuut 25, Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Italië mag Korea Republic een vrije trap nemen.
27' Italië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Korea Republic.
27' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
29' In de minuut 29, In La Plata krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
30' Inworp op de eigen helft voor Italië.
30' Arbiter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Italië op de eigen helft.
31' In de minuut 31, Een doelpoging van Giuseppe Ambrosino (Italië) in La Plata mist scherpte.
31' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Korea Republic in La Plata.
33' Doelpoging Italië! Het schot van Samuel Giovane gaat niet tussen de palen.
33' In de minuut 33, De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
35' Vrije trap voor Korea Republic op de helft van Italië.
35' In de minuut 35, Vrije trap voor Korea Republic op de helft van Italië.
36' Inworp voor Korea Republic op de helft van Italië.
36' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Korea Republic een vrije trap op de eigen helft.
38' In de minuut 38, In La Plata krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' Inworp voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
40' Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
40' In de minuut 40, Korea Republic moet opletten als Italië van scheidsrechter Yael Falcon Perez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
41' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Korea Republic een vrije trap op de eigen helft.
41' Arbiter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Italië op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Korea Republic mag Italië een vrije trap nemen.
42' Korea Republic krijgt van scheidsrechter Yael Falcon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' Eerste gele kaart voor Giuseppe Ambrosino (Italië) in La Plata.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
45' + 1 De scherpte ontbreekt bij Kim Yonghak (Korea Republic). Zijn poging mist doel in La Plata.
45' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Italië in La Plata.
45' + 1 In de minuut 45, 7 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Inworp voor Korea Republic in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
45' + 2 Estadio Ciudad de La Plata ziet de poging van Matteo Prati smoren in de verdediging van Korea Republic.
45' + 3 In de minuut 45, Poging met het hoofd van Francesco Pio Esposito (Italië), maar hij mist het doel.
45' + 3 Doeltrap voor Korea Republic in Estadio Ciudad de La Plata.
45' + 4 Arbiter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Korea Republic op de eigen helft.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Yael Falcon Perez toont Mattia Zanotti (Italië) de gele kaart.
45' + 5 Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Korea Republic, te nemen op de helft van Italië.
45' + 7 Kim Yonghak (Korea Republic) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Italië.
45' + 7 In de minuut 45, Een schot van Giuseppe Ambrosino (Italië) wordt geblokkeerd door een verdediger van Korea Republic.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Yael Falcon Perez geeft het fluitsignaal in Estadio Ciudad de La Plata. Korea Republic mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Korea Republic schiet tussen de palen, maar Lee Youngjun ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
47' Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Korea Republic een inworp toe op de helft van Italië.
48' Inworp voor Italië op de helft van Korea Republic.
48' In de minuut 48, Inworp op de eigen helft voor Italië.
49' Italië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Korea Republic.
49' Doelpoging Italië! Het schot van Tommaso Baldanzi gaat niet tussen de palen in La Plata.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Korea Republic een doeltrap.
50' Italië schiet tussen de palen, maar Cesare Casadei ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in La Plata.
51' In de minuut 51, In La Plata krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
51' Inworp voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Korea Republic op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
53' In de minuut 53, Italië krijgt een schietkans via Samuel Giovane, maar scoort niet in Estadio Ciudad de La Plata.
53' Inworp voor Korea Republic op de helft van Italië.
54' Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Korea Republic, te nemen op de helft van Italië.
55' In de minuut 55, Een doelpoging van Sang-yoon Kang (Korea Republic) mist scherpte.
55' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Italië in La Plata.
55' Italië krijgt een schietkans via Tommaso Baldanzi, maar scoort niet.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Korea Republic een doeltrap.
58' Italië mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tommaso Baldanzi in Estadio Ciudad de La Plata.
58' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Korea Republic op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
60' In de minuut 60, Inworp op de eigen helft voor Italië.
61' Italië krijgt van scheidsrechter Yael Falcon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
62' Korea Republic brengt Ji-han Lee in de plaats van Kim Yonghak.
62' In de minuut 62, Vanaf rechts mag Tommaso Baldanzi een hoekschop nemen voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata.
63' Schot op doel van Seung-won Lee. Maar zonder doelpunt voor Korea Republic als gevolg.
63' Seung-won Lee neemt de door scheidsrechter Yael Falcon Perez gegeven hoekschop voor Korea Republic in La Plata.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Italië een inworp toe op de helft van Korea Republic.
65' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Korea Republic een vrije trap op de eigen helft.
65' Korea Republic krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Italië.
66' In de minuut 66, Inworp voor Korea Republic in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
66' Vrije trap voor Korea Republic op de helft van Italië.
67' Italië gebruikt de eerste wissel. Giacomo Faticanti vervangt Mattia Zanotti.
67' In de minuut 67, Een speler van Korea Republic staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Yael Falcon Perez teruggefloten.
68' Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Italië op een gevaarlijke plek voor Korea Republic.
68' Gele kaart. Ji-soo Kim (Korea Republic) gaat op de bon.
70' In de minuut 70, Hoekschop voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata. Tommaso Baldanzi neemt deze vanaf rechts.
70' De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
71' De poging van Francesco Pio Esposito (Italië) mist doel.
71' In de minuut 71, Doeltrap voor Korea Republic in Estadio Ciudad de La Plata.
72' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Italië op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
73' Inworp voor Italië in de buurt van het vijandige doel in Estadio Ciudad de La Plata.
73' In de minuut 73, Buitenspelpositie Italië.
74' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Italië een doeltrap.
75' Korea Republic krijgt van scheidsrechter Yael Falcon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75' In de minuut 75, Inworp voor Korea Republic ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
76' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Korea Republic een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Italië.
77' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Italië een vrije trap op de eigen helft.
78' In de minuut 78, Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Korea Republic mag Italië een vrije trap nemen.
79' Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
80' In La Plata krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81' In de minuut 81, Inworp voor Korea Republic op de helft van Italië.
81' Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Korea Republic een inworp toe op de helft van Italië.
82' Bij Italië komt Alessandro Fontanarosa er in. Hij vervangt Samuel Giovane.
82' In de minuut 82, De derde wissel van Italië. Daniele Montevago komt erin voor Francesco Pio Esposito in Estadio Ciudad de La Plata.
82' Wissel in La Plata: Simone Pafundi vervangt Tommaso Baldanzi bij Italië.
83' Vrije trap voor Korea Republic op de helft van Italië.
84' In de minuut 84, Lee Youngjun mist het doel en scoort niet voor Korea Republic.
84' De bal is over de achterlijn geweest. Italië mag een doeltrap nemen.
85' Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een gele kaart aan Hyeon-bin Park (Korea Republic).
86' In de minuut 86, Italië neemt een 2-1 voorsprong dankzij Simone Pafundi.
88' Korea Republic krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Italië.
88' Scheidsrechter Yael Falcon Perez legt de wedstrijd even stil om Giuseppe Ambrosino (Italië) aan een blessure te laten behandelen in La Plata.
89' In de minuut 89, Korea Republic gebruikt de tweede wissel. Bae Seo-joon vervangt Hyeon-bin Park.
89' Deze wissel was niet voorzien. Carmine Nunziata moet de aangeslagen Giuseppe Ambrosino vervangen. Filippo Fiumano komt voor hem in de plaats. Dit is de vijfde wissel voor Italië.
90' Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Korea Republic, te nemen op de helft van Italië.
90' Inworp voor Korea Republic ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
90' + 1 6 minuten extra tijd.
90' + 1 Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Korea Republic mag Italië een vrije trap nemen.
90' + 2 Korea Republic heeft Ye-hoon Choi gewisseld. In-taek Hwang neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Kim Eun-Jung.
90' + 2 Inworp voor Korea Republic in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
90' + 2 Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Korea Republic op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
90' + 3 Arbiter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Korea Republic op de eigen helft.
90' + 3 Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
90' + 4 Hoekschop voor Korea Republic in Estadio Ciudad de La Plata. Seung-won Lee neemt deze vanaf rechts.
90' + 4 Inworp voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
90' + 5 Italië krijgt van scheidsrechter Yael Falcon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 5 In La Plata krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 6 Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Korea Republic, te nemen op de helft van Italië.
90' + 6 Giacomo Faticanti (Italië) krijgt geel van scheidsrechter Yael Falcon Perez in Estadio Ciudad de La Plata en moet oppassen.
90' + 7 Doeltrap voor Italië in Estadio Ciudad de La Plata.
90' De wedstrijd is beëindigd door scheidsrechter Yael Falcon Perez in Estadio Ciudad de La Plata. De einduitslag is 2-1.