1' Scheidsrechter Oshane Nation fluit voor het begin van de eerste helft. Ecuador trapt af in Santiago del Estero.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Korea Republic op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
2' Vrije trap in Estadio Unico Madre De Ciudades. Op de helft van Korea Republic mag Ecuador een vrije trap nemen.
2' Inworp voor Ecuador op de helft van Korea Republic.
4' In de minuut 4, Inworp voor Korea Republic in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
5' Inworp op de eigen helft voor Ecuador.
6' Inworp voor Korea Republic in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Korea Republic krijgt van scheidsrechter Oshane Nation op eigen helft een vrije trap toegewezen.
9' Inworp op de eigen helft voor Ecuador.
10' Scheidsrechter Oshane Nation kent Korea Republic een inworp toe op de helft van Ecuador.
11' Het voorbereidende werk werd verricht door Bae Joon-ho.
11' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Korea Republic een doeltrap.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Oshane Nation geeft Ecuador een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Korea Republic.
14' Doelpoging Korea Republic! Het schot van Kim Yonghak gaat niet tussen de palen.
14' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Korea Republic een vrije trap op de eigen helft.
14' In de minuut 14, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ecuador in Santiago del Estero.
16' Vanaf rechts mag Kim Yonghak een hoekschop nemen voor Korea Republic in Estadio Unico Madre De Ciudades.
16' Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Ecuador op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
16' In de minuut 16, Inworp voor Ecuador in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
17' De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
17' Arbiter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Ecuador op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Korea Republic krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Ecuador.
19' Chang-woo Park met de assist.
21' In de minuut 21, Inworp op de eigen helft voor Ecuador.
21' Korea Republic krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Ecuador.
22' Hoekschop voor Korea Republic in Estadio Unico Madre De Ciudades. Kim Yonghak neemt deze vanaf links.
23' In de minuut 23, In Santiago del Estero krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' Nilson Angulo mist het doel en scoort niet voor Ecuador.
24' Doeltrap voor Korea Republic in Estadio Unico Madre De Ciudades.
25' Kim Yonghak mist het doel en scoort niet voor Korea Republic in Estadio Unico Madre De Ciudades.
25' In de minuut 25, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ecuador in Santiago del Estero.
25' In de minuut 25, Kim Yonghak mist het doel en scoort niet voor Korea Republic in Estadio Unico Madre De Ciudades.
25' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ecuador in Santiago del Estero.
26' Scheidsrechter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Ecuador, te nemen op de helft van Korea Republic.
26' In de minuut 26, In Santiago del Estero krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
26' Arbiter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Ecuador op de eigen helft.
27' Ecuador mag een hoekschop nemen vanaf links via Jose Klinger in Estadio Unico Madre De Ciudades.
28' In de minuut 28, Een doelpoging van Lee Youngjun (Korea Republic) mist scherpte.
28' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Ecuador een doeltrap.
31' Vrije trap voor Korea Republic op de helft van Ecuador.
32' In de minuut 32, Strafschop voor Ecuador!
36' Justin Cuero scoort vanaf 11 meter in Santiago del Estero! Ecuador verkleint de achterstand tot 1-2.
40' Ecuador krijgt van scheidsrechter Oshane Nation op eigen helft een vrije trap toegewezen.
42' In de minuut 42, Ecuador krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation in Santiago del Estero.
42' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Korea Republic een vrije trap op de eigen helft.
42' Scheidsrechter Oshane Nation kent Ecuador een inworp toe op de helft van Korea Republic.
43' In de minuut 43, Vrije trap voor Ecuador op de helft van Korea Republic.
43' Ecuador mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
44' De poging van Jose Klinger (Ecuador) mist doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
44' In de minuut 44, Doeltrap voor Korea Republic in Estadio Unico Madre De Ciudades.
45' Buitenspel Korea Republic. Lee Youngjun wordt teruggefloten door scheidsrechter Oshane Nation.
45' Jose Klinger lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Ecuador.
45' + 1 In de minuut 45, 8 minuten extra tijd.
45' + 2 Jose Klinger neemt de door scheidsrechter Oshane Nation gegeven hoekschop voor Ecuador in Santiago del Estero.
45' + 2 In Santiago del Estero krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp voor Korea Republic op de helft van Ecuador.
45' + 4 Arbiter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Korea Republic op de eigen helft.
45' + 6 Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Ecuador op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
45' + 7 In de minuut 45, Bij Korea Republic bevindt Kim Yonghak zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Oshane Nation.
45' + 7 Korea Republic krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Ecuador.
45' + 8 De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Jose Klinger (Ecuador).
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Korea Republic.
46' Ecuador heeft Stalin Valencia gewisseld. Christian Garcia neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Miguel Bravo.
46' In de minuut 46, Trainer Miguel Bravo (Ecuador) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Nilson Angulo door Alan Minda.
46' Scheidsrechter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Korea Republic, te nemen op de helft van Ecuador.
47' Inworp voor Korea Republic in de buurt van het vijandige doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
48' In de minuut 48, Hoekschop voor Korea Republic in Estadio Unico Madre De Ciudades. Seung-won Lee neemt deze vanaf links.
48' De voorzet kwam van Seung-won Lee.
49' In de minuut 49, Inworp op de eigen helft voor Ecuador.
49' Vrije trap in Estadio Unico Madre De Ciudades. Op de helft van Korea Republic mag Ecuador een vrije trap nemen.
50' Korea Republic verdedigt een schot van Ray Paez, waardoor Ecuador niet tot scoren komt.
51' In de minuut 51, Lee Youngjun van Korea Republic is geblesseerd en het spel ligt even stil.
52' Inworp voor Ecuador op de helft van Korea Republic.
53' In Estadio Unico Madre De Ciudades ziet het publiek dat Lee Youngjun (Korea Republic) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
53' In de minuut 53, Inworp voor Ecuador ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago del Estero.
53' De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
54' Inworp voor Ecuador in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
55' In de minuut 55, De poging van Jose Klinger (Ecuador) mist doel.
55' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Korea Republic in Santiago del Estero.
55' De derde wissel van Ecuador. Cristhoper Douglas Zambrano Mendez komt erin voor Daniel De la Cruz in Estadio Unico Madre De Ciudades.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Korea Republic, te nemen op de helft van Ecuador.
57' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Korea Republic een doeltrap.
58' Scheidsrechter Oshane Nation kent Ecuador een inworp toe op de helft van Korea Republic.
60' In de minuut 60, Inworp voor Korea Republic op de helft van Ecuador.
61' Bij Korea Republic komt In-taek Hwang er in. Hij vervangt Seung-won Lee.
61' Wissel in Santiago del Estero: Seong-jin Kang vervangt Kim Yonghak bij Korea Republic.
61' In de minuut 61, De bal is over de achterlijn geweest. Ecuador mag een doeltrap nemen.
63' Scheidsrechter Oshane Nation kent Ecuador een inworp toe op de helft van Korea Republic.
64' Kopbal richting doel! Alan Minda (Ecuador) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Santiago del Estero.
64' In de minuut 64, Doeltrap voor Korea Republic in Estadio Unico Madre De Ciudades.
65' Ecuador krijgt een schietkans via Ray Paez, maar scoort niet.
66' Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Ecuador op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
68' In de minuut 68, Ecuador gebruikt de vierde wissel. Tommy Chamba vervangt Jose Klinger.
68' De verdediging van Korea Republic blokkeert een schot van Tommy Chamba (Ecuador).
68' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Korea Republic een doeltrap.
69' In de minuut 69, Korea Republic brengt Lee Chan-wook in de plaats van Hyeon-bin Park.
70' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Korea Republic een vrije trap op de eigen helft.
71' Vrije trap in Estadio Unico Madre De Ciudades. Op de helft van Korea Republic mag Ecuador een vrije trap nemen.
71' In de minuut 71, Korea Republic moet opletten als Ecuador van scheidsrechter Oshane Nation een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
72' Een schot van Sebastian Gonzalez (Ecuador) smoort in de verdediging van Korea Republic.
72' Poging met het hoofd van Alan Minda (Ecuador), maar hij mist het doel.
72' In de minuut 72, Doeltrap voor Korea Republic in Estadio Unico Madre De Ciudades.
73' Korea Republic moet opletten als Ecuador van scheidsrechter Oshane Nation een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Ecuador een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Korea Republic.
75' In de minuut 75, Korea Republic krijgt van scheidsrechter Oshane Nation op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76' Korea Republic krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Ecuador.
77' Ray Paez (Ecuador) krijgt geel.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Oshane Nation geeft Korea Republic een vrije trap op de eigen helft.
77' Ecuador heeft Maiky De La Cruz gewisseld. Ariel Mina neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Miguel Bravo.
78' Inworp voor Ecuador op de helft van Korea Republic.
79' In de minuut 79, Ray Paez neemt de door scheidsrechter Oshane Nation gegeven hoekschop voor Ecuador in Santiago del Estero.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Korea Republic in Santiago del Estero.
81' Vrije trap voor Ecuador op de helft van Korea Republic.
81' In de minuut 81, Ecuador mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Korea Republic in Santiago del Estero.
81' Korea Republic krijgt van scheidsrechter Oshane Nation op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82' De vierde wissel van Korea Republic. Cho Young-kwang komt erin voor Bae Joon-ho in Estadio Unico Madre De Ciudades.
82' In de minuut 82, Korea Republic brengt Bae Seo-joon in de plaats van Ye-hoon Choi.
83' De bal is over de achterlijn geweest. Ecuador mag een doeltrap nemen.
83' In Santiago del Estero krijgt Ecuador op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84' In de minuut 84, Vanaf links mag Ray Paez een hoekschop nemen voor Ecuador in Estadio Unico Madre De Ciudades.
84' Doelpunt! Sebastian Gonzalez verkleint de achterstand tot 2-3.
86' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Korea Republic in Santiago del Estero.
87' In de minuut 87, Ecuador krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Korea Republic.
87' Ecuador schiet tussen de palen, maar Ray Paez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
88' Vrije trap voor Korea Republic op de helft van Ecuador.
88' In de minuut 88, Lee Youngjun (Korea Republic) ziet zijn kopbal niet in het doel van Ecuador belanden.
89' Korea Republic mag een hoekschop nemen vanaf links via Seong-jin Kang in Estadio Unico Madre De Ciudades.
89' Arbiter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Ecuador op de eigen helft.
90' In Santiago del Estero kopt Ariel Mina (Ecuador) de bal, maar mist doel.
90' Doeltrap voor Korea Republic in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90' + 1 Scheidsrechter Oshane Nation laat nog 6 minuten doorspelen in Santiago del Estero.
90' + 1 In Santiago del Estero krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 2 Korea Republic krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation in Santiago del Estero.
90' + 3 Kans voor Korea Republic in Estadio Unico Madre De Ciudades! De kopbal van Lee Youngjun mist het doel.
90' + 3 De bal is over de achterlijn geweest. Ecuador mag een doeltrap nemen.
90' + 6 Scheidsrechter Oshane Nation geeft Korea Republic een vrije trap op de eigen helft.
90' + 6 Vrije trap in Estadio Unico Madre De Ciudades. Op de helft van Ecuador mag Korea Republic een vrije trap nemen.
90' De tweede helft is voorbij. 2-3 is de eindscore.