1' France trapt af wanneer scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono in Estadio Malvinas Argentinas voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
6' In de minuut 6, Inworp voor France in de buurt van het vijandige doel in Estadio Malvinas Argentinas.
8' Inworp voor France op de helft van Korea Republic.
9' France in buitenspelpositie.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft een inworp aan France op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
10' Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
10' Estadio Malvinas Argentinas ziet hoe Lee Youngjun op doel schiet, maar niet scoort voor Korea Republic.
13' In de minuut 13, France schiet tussen de palen, maar Jordan Semedo Varela ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Mendoza.
14' France mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Florent Da Silva in Estadio Malvinas Argentinas.
15' France moet uitkijken als Korea Republic een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Malvinas Argentinas.
17' In de minuut 17, Doeltrap voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas.
18' Arbiter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan France op de eigen helft.
20' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft France een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Korea Republic.
22' In de minuut 22, Florent Da Silva neemt de door scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono gegeven hoekschop voor France in Mendoza.
22' Hoekschop voor France in Estadio Malvinas Argentinas. Florent Da Silva neemt deze vanaf rechts.
22' In de minuut 22, Kim Yonghak met de assist.
25' Korea Republic moet opletten als France van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
27' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft France een vrije trap op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Doelpoging France! Het schot van Wilson Odobert gaat niet tussen de palen.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Korea Republic in Mendoza.
31' De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
33' In de minuut 33, Doeltrap voor France in Estadio Malvinas Argentinas.
36' France krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono in Mendoza.
36' Cheick Keita mist het doel en scoort niet voor France.
36' In de minuut 36, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Korea Republic in Mendoza.
37' De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
38' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Korea Republic in de buurt van het doel van France.
40' In de minuut 40, Inworp voor France in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
41' France krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono op de helft van Korea Republic.
42' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft een inworp aan Korea Republic op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent France een inworp toe op de helft van Korea Republic.
42' Inworp voor France ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mendoza.
43' Hoekschop voor France in Estadio Malvinas Argentinas. Florent Da Silva neemt deze vanaf rechts.
44' In de minuut 44, De scherpte ontbreekt bij Alan Virginius (France). Zijn poging mist doel in Mendoza.
44' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft Korea Republic een doeltrap.
45' + 1 We krijgen 2 minuten extra tijd.
45' + 2 In de minuut 45, Vrije trap voor Korea Republic op de helft van France.
45' + 2 Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van France mag Korea Republic een vrije trap nemen.
45' + 3 De scherpte ontbreekt bij Seong-jin Kang (Korea Republic). Zijn poging mist doel.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft France een doeltrap.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Na de pauze trapt Korea Republic af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, Korea Republic brengt Hyeon-bin Park in de plaats van Lee Chan-wook.
47' Inworp voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
47' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono fluit voor buitenspel van France.
49' In de minuut 49, France krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono in Mendoza.
50' Schot op doel van Kim Yonghak. Maar zonder doelpunt voor Korea Republic als gevolg.
51' Vanaf rechts mag Florent Da Silva een hoekschop nemen voor France in Estadio Malvinas Argentinas.
51' In de minuut 51, Inworp op de eigen helft voor France.
52' Inworp voor France ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mendoza.
52' Korea Republic moet opletten als France van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
53' In de minuut 53, Alan Virginius schiet op doel maar scoort niet voor France.
54' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft een inworp aan France op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
55' De verdediging van Korea Republic blokkeert een schot van Martin Adeline (France) in Estadio Malvinas Argentinas.
55' In de minuut 55, De poging van Wilson Odobert (France) mist doel in Estadio Malvinas Argentinas.
55' Doeltrap voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas.
56' Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
57' In de minuut 57, Een doelpoging van Wilson Odobert (France) in Mendoza mist scherpte.
57' De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
58' Korea Republic krijgt van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono op eigen helft een vrije trap toegewezen.
59' In de minuut 59, Korea Republic gebruikt de tweede wissel. In-taek Hwang vervangt Bae Seo-joon.
59' Bij Korea Republic komt Ji-han Lee er in. Hij vervangt Kim Yonghak.
60' Een schot van Florent Da Silva (France) wordt tegengehouden door de verdediging van Korea Republic in Mendoza.
60' In de minuut 60, France mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Florent Da Silva in Estadio Malvinas Argentinas.
60' Doelpoging France! Het schot van Tanguy Zoukrou gaat niet tussen de palen in Mendoza.
60' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Korea Republic in Mendoza.
61' In de minuut 61, Inworp voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
61' In Mendoza krijgt France op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62' Inworp voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
63' In de minuut 63, Inworp voor Korea Republic in de buurt van het vijandige doel in Estadio Malvinas Argentinas.
63' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Korea Republic op een gevaarlijke plek voor France.
64' In de minuut 64, Het voorbereidende werk werd verricht door Seung-won Lee.
65' De eerste wissel van France. Soungoutou Magassa komt erin voor Warren Bondo in Estadio Malvinas Argentinas.
65' Wissel in Mendoza: Malamine Efekele vervangt Antoine Joujou bij France.
65' In de minuut 65, Bij France komt Alexis Tibidi er in. Hij vervangt Martin Adeline.
66' Inworp voor France op de helft van Korea Republic.
67' Strafschop voor France!
69' In de minuut 69, Eerste gele kaart voor Kim Joon hong (Korea Republic) in Mendoza.
70' Doelpunt! Alan Virginius benut een penalty voor France en komt dichterbij tot 1-2.
72' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Kim Joon hong (Korea Republic).
73' In de minuut 73, Korea Republic is weer compleet nu Kim Joon hong weer terug het veld van Estadio Malvinas Argentinas in mag.
74' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft Korea Republic een doeltrap.
74' Korea Republic heeft Seong-jin Kang gewisseld. Ye-hoon Choi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Kim Eun-Jung.
76' In de minuut 76, Soungoutou Magassa mist het doel en scoort niet voor France in Estadio Malvinas Argentinas.
76' Doeltrap voor Korea Republic in Estadio Malvinas Argentinas.
77' De bal gaat buiten. Doeltrap voor France in Mendoza.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft Korea Republic een vrije trap op de eigen helft.
79' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft France een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Korea Republic.
80' Inworp op de eigen helft voor Korea Republic.
81' In de minuut 81, Korea Republic moet opletten als France van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
83' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan France, te nemen op de helft van Korea Republic.
83' France mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
84' In de minuut 84, Inworp voor France ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mendoza.
84' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft France een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Korea Republic.
85' France brengt Sekou Lega in de plaats van Alan Virginius.
85' In de minuut 85, De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
86' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft een inworp aan France op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
87' France schiet tussen de palen, maar Alexis Tibidi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
87' In de minuut 87, Florent Da Silva neemt de door scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono gegeven hoekschop voor France in Mendoza.
89' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft een inworp aan France op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
90' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Korea Republic mag een doeltrap nemen.
90' + 1 8 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 In Mendoza krijgt Korea Republic op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 3 Inworp op de eigen helft voor France.
90' + 5 France krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono in Mendoza.
90' + 6 De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Lee Youngjun (Korea Republic).
90' + 7 Voor Lee Youngjun is de wedstrijd voorbij. Park Seung-ho vervangt de aangeslagen speler bij Korea Republic.
90' + 9 Hoekschop voor France in Estadio Malvinas Argentinas. Florent Da Silva neemt deze vanaf rechts.
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 1-2.