1' We zijn begonnen. Bali United heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Bali United krijgt van scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed op eigen helft een vrije trap toegewezen.
1' Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed geeft een inworp aan Bali United op de eigen helft in Binan Football Stadium.
2' Inworp Stallion FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' In de minuut 3, Buitenspel Bali United. Irfan Jaya wordt teruggefloten door scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed.
4' Buitenspel van de uitploeg.
5' Inworp op de eigen helft voor Bali United.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' Inworp voor Stallion FC in Binan Football Stadium op de eigen helft.
7' Ilija Spasojevic (Bali United) staat buitenspel in Binan, gezien door scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed.
8' In de minuut 8, Stallion FC schiet tussen de palen, maar Junior Ngong Sam ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
8' Binan Football Stadium ziet hoe Miguel Mendoza op doel schiet, maar niet scoort voor Stallion FC.
10' Inworp voor Stallion FC in Binan Football Stadium op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Inworp voor Stallion FC op de helft van Bali United.
11' Buitenspel Bali United. Ilija Spasojevic wordt teruggefloten.
11' Inworp Bali United. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' In de minuut 12, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Made Tito (Bali United).
13' Made Tito (Bali United) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Binan.
14' Hoekschop voor Bali United in Binan Football Stadium. Eber Bessa neemt deze vanaf links.
15' In de minuut 15, Inworp op de eigen helft voor Bali United.
16' Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed geeft Bali United een doeltrap.
16' Het spel ligt even stil in Binan. Made Tito (Bali United) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
18' In de minuut 18, Blessure voor Made Tito (Bali United). Mohammed Rashid komt voor hem het veld in.
19' Doeltrap voor Bali United in Binan Football Stadium.
19' Vrije trap in Binan Football Stadium. Op de helft van Stallion FC mag Bali United een vrije trap nemen.
20' In de minuut 20, Bali United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed op de helft van Stallion FC.
20' Inworp voor Bali United ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Binan.
21' Bali United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed in Binan.
21' In de minuut 21, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Binan.
22' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Zaid Thamer Mohammed een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Binan.
24' De poging van Eber Bessa (Bali United) mist doel in Binan Football Stadium.
24' In de minuut 24, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Stallion FC in Binan.
24' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Bali United in de buurt van het doel van Stallion FC.
26' Bali United krijgt een schietkans via Eber Bessa, maar scoort niet in Binan Football Stadium.
26' In de minuut 26, Bali United mag een hoekschop nemen vanaf links via Eber Bessa in Binan Football Stadium.
26' Mohammed Rashid (Bali United) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Stallion FC mag een doeltrap nemen.
27' De voorzet kwam van Irfan Jaya.
28' Stallion FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
30' Juan Trujillo met de assist.
33' In de minuut 33, De assist kwam van Eber Bessa.
35' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
35' De poging van Cristian Ivanovsky (Stallion FC) mist doel.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed geeft Bali United een doeltrap.
35' Arbiter Zaid Thamer Mohammed kent een vrije trap toe aan Bali United op de eigen helft.
36' Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed kent een vrije trap toe aan Bali United, te nemen op de helft van Stallion FC.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed geeft een gele kaart aan Juan Trujillo (Stallion FC).
37' Hoekschop voor Bali United in Binan Football Stadium. Eber Bessa neemt deze vanaf links.
37' Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
38' In de minuut 38, In Binan Football Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
38' In Binan krijgt Stallion FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed geeft Bali United een vrije trap op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Bali United mag het vanaf elf meter proberen.
42' De door scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed gegeven strafschop weet Ilija Spasojevic niet te benutten voor Bali United.
42' Inworp voor Bali United in de buurt van het vijandige doel in Binan Football Stadium.
43' In de minuut 43, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Binan Football Stadium.
45' In de minuut 45, Stallion FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed in Binan.
43' Elias Dolah (Bali United) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' Penalty toegekend aan Stallion FC.
45' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bali United in Binan.
45' + 1 We spelen 3 minuten extra in Binan Football Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed kent Stallion FC een inworp toe op de helft van Bali United.
45' + 1 Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed geeft een inworp aan Bali United op de eigen helft in Binan Football Stadium.
45' + 2 Inworp op de eigen helft voor Bali United.
45' + 3 In de minuut 45, Junior Ngong Sam (Stallion FC) staat buitenspel.
45' + 4 Inworp voor Stallion FC in Binan Football Stadium op de eigen helft.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' In de minuut 46, Stallion FC mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed fluit en we zijn begonnen.
46' Stallion FC brengt Kouichi Belgira in de plaats van Jordan Jarvis.
46' De uitploeg krijgt een doeltrap in Binan.
47' In de minuut 47, Bali United krijgt van scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed op eigen helft een vrije trap toegewezen.
48' Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed geeft een inworp aan Bali United op de eigen helft in Binan Football Stadium.
48' De bal is over de achterlijn geweest. Bali United mag een doeltrap nemen.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
50' Eber Bessa neemt de door scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed gegeven hoekschop voor Bali United in Binan.
50' Inworp Bali United. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
50' In de minuut 50, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Binan.
51' Arbiter Zaid Thamer Mohammed kent een vrije trap toe aan Stallion FC op de eigen helft.
51' Ilija Spasojevic (Bali United) bevindt zich in buitenspelpositie.
53' Doeltrap voor Bali United in Binan Football Stadium.
52' In de minuut 52, Vrije trap voor Stallion FC op de helft van Bali United.
53' In de minuut 53, Het voorbereidende werk werd verricht door Jean Befolo Mbaga Marie Privat.
55' Inworp voor Bali United op de helft van Stallion FC.
55' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Binan Football Stadium.
56' In de minuut 56, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Binan Football Stadium.
57' In Binan krijgt Bali United op de eigen helft een vrije trap te nemen.
57' Trainer Ernest Nierras gebruikt zijn tweede wissel. Cristian Ivanovsky wordt door Yuta Nomura vervangen bij de thuisploeg.
58' In de minuut 58, Vrije trap in Binan Football Stadium. Op de helft van Bali United mag Stallion FC een vrije trap nemen.
59' Buitenspelpositie Junior Ngong Sam (Stallion FC).
59' Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed geeft Stallion FC een vrije trap op de eigen helft.
60' In de minuut 60, In Binan Football Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
60' De kopbal van Yuta Nomura belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Stallion FC.
60' Doeltrap voor Bali United in Binan Football Stadium.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed kent een vrije trap toe aan Stallion FC, te nemen op de helft van Bali United.
62' Muhammad Rahmat vervangt Irfan Jaya bij de uitploeg.
63' Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Miguel Mendoza (Stallion FC) in Binan Football Stadium.
63' Bali United moet opletten als Stallion FC van scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
63' Miguel Mendoza (Stallion FC) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Mike Menzi.
63' In de minuut 63, Stallion FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed in Binan.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed geeft Stallion FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Bali United.
66' Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed kent Bali United een inworp toe op de helft van Stallion FC.
67' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Binan Football Stadium.
68' In de minuut 68, Juan Trujillo neemt de door scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed gegeven hoekschop voor Stallion FC in Binan.
68' Een doelpoging van Juan Trujillo (Stallion FC) in Binan mist scherpte.
68' De uitploeg krijgt een doeltrap in Binan.
69' Eber Bessa deed het voorbereidende werk.
71' Hoekschop voor Bali United in Binan Football Stadium. Eber Bessa neemt deze vanaf rechts.
72' De assist kwam van Mohammed Rashid.
73' Buitenspel Stallion FC. Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed fluit de thuisploeg terug in Binan Football Stadium.
73' In de minuut 73, Stallion FC heeft Nathan Rilloraza gewisseld. Shirmar Felongco neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ernest Nierras.
74' De vijfde wissel van Stallion FC. Christian Schaffner komt erin voor Kraig Bonanken in Binan Football Stadium.
75' Het spel ligt even stil: Kadek Agung (Bali United) is geblesseerd.
77' In de minuut 77, Kadek Agung (Bali United) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
79' De bal is over de achterlijn geweest. Bali United mag een doeltrap nemen.
79' De uitploeg vervangt Eber Bessa door Ramdhani Lestaluhu.
79' In de minuut 79, Binan Football Stadium ziet hoe Alessandro Stefano Cugurra Rodrigues de geblesseerde Kadek Agung vervangt door Gede Sunu bij de uitploeg.
80' Trainer Alessandro Stefano Cugurra Rodrigues (Bali United) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Jean Befolo Mbaga Marie Privat door Yabes Roni.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bali United in Binan.
80' In de minuut 80, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Binan.
81' Vanaf rechts mag Juan Trujillo een hoekschop nemen voor Stallion FC in Binan Football Stadium.
81' Poging met het hoofd van Shirmar Felongco (Stallion FC), maar hij mist het doel.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed geeft Bali United een doeltrap.
82' Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed geeft een inworp aan Stallion FC op de eigen helft in Binan Football Stadium.
82' Bali United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed op de helft van Stallion FC.
84' In de minuut 84, Een schot van Ramdhani Lestaluhu (Bali United) wordt geblokkeerd door een verdediger van Stallion FC.
85' Bali United mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Mohammed Rashid in Binan Football Stadium.
85' Vergeefse doelpoging Juan Trujillo (Stallion FC) in Binan Football Stadium.
86' In de minuut 86, Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed geeft Bali United een vrije trap op de eigen helft.
86' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Zaid Thamer Mohammed een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Binan.
87' Doelpoging Stallion FC! Het schot van Christian Schaffner gaat niet tussen de palen in Binan.
87' In de minuut 87, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bali United in Binan.
88' Juan Trujillo neemt de door scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed gegeven hoekschop voor Stallion FC in Binan.
88' In de minuut 88, De voorzet kwam van Juan Trujillo.
89' Inworp voor Stallion FC op de helft van Bali United.
90' Hoekschop voor Stallion FC in Binan Football Stadium. Juan Trujillo neemt deze vanaf rechts.
90' Achterin bij Bali United wordt de kopbal van Shirmar Felongco (Stallion FC) tegengehouden.
90' + 1 Stallion FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Juan Trujillo in Binan Football Stadium.
90' + 1 Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed laat nog 6 minuten doorspelen in Binan.
90' + 2 Scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed geeft Stallion FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Bali United.
90' + 2 Vrije trap voor Stallion FC op de helft van Bali United.
90' + 3 Stallion FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed in Binan.
90' + 3 Vanaf links mag Juan Trujillo een hoekschop nemen voor Stallion FC in Binan Football Stadium.
90' + 3 De poging met het hoofd van Abraham Placito (Stallion FC) belandt op de paal in Binan Football Stadium.
90' + 3 Doeltrap voor Bali United in Binan Football Stadium.
90' + 4 Bali United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed op de helft van Stallion FC.
90' + 5 Junior Ngong Sam mist het doel en scoort niet voor Stallion FC.
90' + 5 De uitploeg krijgt een doeltrap in Binan.
90' + 6 In Binan krijgt Stallion FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 7 Adilson Aguero dos Santos (Bali United) krijgt geel van scheidsrechter Zaid Thamer Mohammed in Binan Football Stadium en moet oppassen.
90' De tweede helft is voorbij. 2-5 is de eindscore.