1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Al Ittihad Ahli of Aleppo mag de aftrap nemen.
4' In de minuut 4, Arbiter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Kuwait SC op de eigen helft.
6' De bal is over de achterlijn geweest. Kuwait SC mag een doeltrap nemen.
7' In de minuut 7, Doeltrap voor Kuwait SC in King Abdulazizstadion.
11' Kuwait SC krijgt van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
13' In de minuut 13, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Aboubacar Leo Camara (Al Ittihad Ahli of Aleppo).
13' Suod Alhoushan (Kuwait SC) raakt geblesseerd in Mekka. Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh legt de wedstrijd even stil.
16' Suod Alhoushan (Kuwait SC) doet weer mee in King Abdulazizstadion.
16' In de minuut 16, Al Ittihad Ahli of Aleppo is weer compleet nu Aboubacar Leo Camara weer terug het veld van King Abdulazizstadion in mag.
16' De scherpte ontbreekt bij Mahmoud Nayef (Al Ittihad Ahli of Aleppo). Zijn poging mist doel.
16' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Kuwait SC een doeltrap.
17' In de minuut 17, Inworp voor Kuwait SC op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
19' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh legt de wedstrijd even stil om Mahmoud Nayef (Al Ittihad Ahli of Aleppo) aan een blessure te laten behandelen in Mekka.
19' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh legt de wedstrijd even stil om Mohammad Amjad Hasan Alfayad (Al Ittihad Ahli of Aleppo) aan een blessure te laten behandelen in Mekka.
21' In King Abdulazizstadion ziet het publiek dat Mahmoud Nayef (Al Ittihad Ahli of Aleppo) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
21' In King Abdulazizstadion ziet het publiek dat Mohammad Amjad Hasan Alfayad (Al Ittihad Ahli of Aleppo) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
21' In de minuut 21, Al Ittihad Ahli of Aleppo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh in Mekka.
21' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft een inworp aan Kuwait SC op de eigen helft in King Abdulazizstadion.
22' Treffer in King Abdulazizstadion! Al Ittihad Ahli of Aleppo maakt er 1-0 van. Mahmoud Nayef is de doelpuntenmaker.
24' In de minuut 24, In Mekka krijgt Al Ittihad Ahli of Aleppo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
25' Vergeefse doelpoging Mahmoud Nayef (Al Ittihad Ahli of Aleppo) in King Abdulazizstadion.
26' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Kuwait SC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
29' In de minuut 29, Vrije trap voor Al Ittihad Ahli of Aleppo op de helft van Kuwait SC.
30' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kuwait SC in Mekka.
30' Vrije trap in King Abdulazizstadion. Op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo mag Kuwait SC een vrije trap nemen.
31' In de minuut 31, Inworp op de eigen helft voor Al Ittihad Ahli of Aleppo.
33' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Kuwait SC in de buurt van het doel van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
34' De bal is over de achterlijn geweest. Al Ittihad Ahli of Aleppo mag een doeltrap nemen.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent Al Ittihad Ahli of Aleppo een inworp toe op de helft van Kuwait SC.
37' Inworp voor Kuwait SC in King Abdulazizstadion op de eigen helft.
38' Kuwait SC krijgt van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' In de minuut 38, Inworp voor Kuwait SC in de buurt van het vijandige doel in King Abdulazizstadion.
39' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Al Ittihad Ahli of Aleppo een doeltrap.
39' Al Ittihad Ahli of Aleppo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Kuwait SC.
40' In de minuut 40, Inworp voor Al Ittihad Ahli of Aleppo in King Abdulazizstadion op de eigen helft.
40' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ittihad Ahli of Aleppo in Mekka.
42' Doeltrap voor Al Ittihad Ahli of Aleppo in King Abdulazizstadion.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Al Ittihad Ahli of Aleppo, te nemen op de helft van Kuwait SC.
44' Doeltrap voor Kuwait SC in King Abdulazizstadion.
45' In Mekka krijgt Al Ittihad Ahli of Aleppo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Al Ittihad Ahli of Aleppo op een gevaarlijke plek voor Kuwait SC.
45' We krijgen 3 minuten extra tijd.
45' + 1 Kuwait SC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh in Mekka.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Al Ittihad Ahli of Aleppo ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mekka.
45' + 2 Kuwait SC moet opletten als Al Ittihad Ahli of Aleppo van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, Kuwait SC mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh fluit en we zijn begonnen.
46' Trainer Mohammad Abdullah Mohammad Ali (Kuwait SC) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Redha Hani door Mohamed Jasim Marhoon.
46' In de minuut 46, De voorzet kwam van Yassine Amri.
48' Vrije trap in King Abdulazizstadion. Op de helft van Kuwait SC mag Al Ittihad Ahli of Aleppo een vrije trap nemen.
48' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent Al Ittihad Ahli of Aleppo een inworp toe op de helft van Kuwait SC.
49' In de minuut 49, Kuwait SC moet opletten als Al Ittihad Ahli of Aleppo van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
50' Inworp op de eigen helft voor Al Ittihad Ahli of Aleppo.
51' De bal is over de achterlijn geweest. Al Ittihad Ahli of Aleppo mag een doeltrap nemen.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft een inworp aan Al Ittihad Ahli of Aleppo op de eigen helft in King Abdulazizstadion.
52' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ittihad Ahli of Aleppo in Mekka.
53' Hoekschop voor Kuwait SC in King Abdulazizstadion. Mohammed Daham neemt deze vanaf links.
53' In de minuut 53, Inworp voor Kuwait SC op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
55' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent Al Ittihad Ahli of Aleppo een inworp toe op de helft van Kuwait SC.
55' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Kuwait SC een doeltrap.
56' In de minuut 56, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kuwait SC in Mekka.
56' Inworp voor Al Ittihad Ahli of Aleppo op de helft van Kuwait SC.
57' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Kuwait SC een vrije trap op de eigen helft.
58' In de minuut 58, Arbiter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Al Ittihad Ahli of Aleppo op de eigen helft.
60' Doeltrap voor Kuwait SC in King Abdulazizstadion.
61' Inworp voor Kuwait SC in King Abdulazizstadion op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Al Ittihad Ahli of Aleppo een vrije trap op de eigen helft.
62' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Al Ittihad Ahli of Aleppo, te nemen op de helft van Kuwait SC.
63' Mohammed Rihanieh neemt de door scheidsrechter Gamini Nivon Robesh gegeven hoekschop voor Al Ittihad Ahli of Aleppo in Mekka.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft een inworp aan Kuwait SC op de eigen helft in King Abdulazizstadion.
63' Bij Kuwait SC komt Talal Al Fadhel er in. Hij vervangt Faisal Zaid Al Harbi.
64' Kuwait SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Kuwait SC een doeltrap.
66' Al Ittihad Ahli of Aleppo heeft Zakaria Azzeza gewisseld. Abdullah Najjar neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Maan Alrashad.
66' Wissel in Mekka: Amer Alfayad vervangt Sonnen Sam Sonnen Sam Abata bij Al Ittihad Ahli of Aleppo.
68' In de minuut 68, Het spel ligt even stil: Shaher Alshaker (Al Ittihad Ahli of Aleppo) is geblesseerd.
69' Shaher Alshaker (Al Ittihad Ahli of Aleppo) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Mekka.
70' Vrije trap voor Kuwait SC op de helft van Al Ittihad Ahli of Aleppo.
72' In de minuut 72, De bal is over de achterlijn geweest. Kuwait SC mag een doeltrap nemen.
74' De 3 wissel van Al Ittihad Ahli of Aleppo. Hasan Dahhan komt erin voor Anas Dahan in King Abdulazizstadion.
74' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent Al Ittihad Ahli of Aleppo een inworp toe op de helft van Kuwait SC.
78' In de minuut 78, Vanaf rechts mag Hasan Dahhan een hoekschop nemen voor Al Ittihad Ahli of Aleppo in King Abdulazizstadion.
81' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kuwait SC in Mekka.
81' Al Ittihad Ahli of Aleppo brengt Ahmad Hamo in de plaats van Mohammad Amjad Hasan Alfayad.
81' In de minuut 81, Kuwait SC gebruikt de 3 wissel. Mohammad Freih Aaidh Al Rashedi vervangt Sami Al Sanea.
82' Al Ittihad Ahli of Aleppo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh in Mekka.
83' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Al Ittihad Ahli of Aleppo, te nemen op de helft van Kuwait SC.
83' In de minuut 83, Al Ittihad Ahli of Aleppo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Kuwait SC.