1' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi fluit voor het begin van de eerste helft. AL Kahraba trapt af in Basra.
1' In de minuut 1, Buitenspelpositie voor Shafiu Mumuni (AL Kahraba) in Basra Sports City Stadium (Basra).
1' Inworp op de eigen helft voor AL Kahraba.
3' In de minuut 3, Een speler van Kuwait staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi teruggefloten.
4' In Basra Sports City Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
4' De bal is over de achterlijn geweest. Kuwait mag een doeltrap nemen.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi kent AL Kahraba een inworp toe op de helft van Kuwait.
5' De uitploeg krijgt een doeltrap in Basra.
6' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Basra.
7' In de minuut 7, Inworp voor Kuwait op de helft van AL Kahraba.
7' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
7' Kopbal richting doel! Yassine Khenissi (Kuwait) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Basra.
7' In de minuut 7, De bal gaat buiten. Doeltrap voor AL Kahraba in Basra.
8' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft een inworp aan Kuwait op de eigen helft in Basra Sports City Stadium.
9' In Basra krijgt Kuwait op de eigen helft een vrije trap te nemen.
9' In de minuut 9, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Basra Sports City Stadium.
10' AL Kahraba krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi op de helft van Kuwait.
12' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi kent een vrije trap toe aan Kuwait, te nemen op de helft van AL Kahraba.
13' In de minuut 13, Buitenspelpositie Kuwait.
14' Inworp AL Kahraba. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
15' Inworp voor Kuwait ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Basra.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft AL Kahraba een vrije trap op de eigen helft.
16' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft Kuwait een doeltrap.
17' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Kuwait krijgt van scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
20' Buitenspelpositie van de uitploeg.
21' Inworp voor AL Kahraba in de buurt van het vijandige doel in Basra Sports City Stadium.
22' In de minuut 22, Inworp voor Kuwait in Basra Sports City Stadium op de eigen helft.
22' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft AL Kahraba een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kuwait.
24' In de minuut 24, Meshari Alenezi raakt geblesseerd bij Kuwait en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
25' Kuwait krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi op de helft van AL Kahraba.
25' Meshari Alenezi kan weer verder bij Kuwait.
28' In de minuut 28, Basra Sports City Stadium ziet hoe Mahmood Khaleel op doel schiet, maar niet scoort voor AL Kahraba.
28' AL Kahraba krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi in Basra.
29' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Basra Sports City Stadium.
32' In de minuut 32, Inworp AL Kahraba. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' Arbiter Qasim Matar Ali Al-Hatmi kent een vrije trap toe aan AL Kahraba op de eigen helft.
35' Inworp voor Kuwait op de helft van AL Kahraba.
35' In de minuut 35, In Basra krijgt AL Kahraba op de eigen helft een vrije trap te nemen.
36' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft Kuwait een vrije trap op de eigen helft.
36' AL Kahraba moet opletten als Kuwait van scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
37' In de minuut 37, Inworp voor Kuwait in de buurt van het vijandige doel in Basra Sports City Stadium.
37' AL Kahraba krijgt van scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Vrije trap voor AL Kahraba op de helft van Kuwait.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft een inworp aan AL Kahraba op de eigen helft in Basra Sports City Stadium.
39' AL Kahraba krijgt van scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Basra Sports City Stadium.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi kent AL Kahraba een inworp toe op de helft van Kuwait.
42' Inworp op de eigen helft voor AL Kahraba.
42' Arbiter Qasim Matar Ali Al-Hatmi kent een vrije trap toe aan Kuwait op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Qasim Matar Ali Al-Hatmi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Basra.
44' AL Kahraba verdedigt een schot van Yassine Khenissi, waardoor Kuwait niet tot scoren komt.
44' Zahir Al Medani blesseert zich bij AL Kahraba, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Basra Sports City Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, Nog 4 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Zahir Al Medani (AL Kahraba) doet weer mee in Basra Sports City Stadium.
45' + 1 Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft AL Kahraba een vrije trap op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, Buitenspel van de uitploeg.
45' + 3 In Basra krijgt Kuwait op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 3 In Basra Sports City Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 4 In de minuut 45, Doelpoging Kuwait! Het schot van Sami Al Sanea gaat niet tussen de palen.
45' + 4 Doeltrap voor AL Kahraba in Basra Sports City Stadium.
45' + 4 Inworp voor Kuwait in Basra Sports City Stadium op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi maakt een einde aan de eerste helft.
46' Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft het fluitsignaal in Basra Sports City Stadium. Kuwait mag de tweede helft aftrappen.
46' Kuwait gebruikt de eerste wissel. Mohammed Daham vervangt Ahmad Aldhefeery.
46' In de minuut 46, De uitploeg wisselt Yassine Amri voor Ahmad Zanki.
46' De eerste wissel van AL Kahraba. Amoori Faisal Mutshar Al Lami komt erin voor Dennis Tetteh in Basra Sports City Stadium.
46' Inworp AL Kahraba. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' In de minuut 46, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Basra.
47' Doelpoging Kuwait! Het schot van Mohammed Daham gaat niet tussen de palen in Basra.
47' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft AL Kahraba een doeltrap.
47' In de minuut 47, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Basra Sports City Stadium.
48' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi kent AL Kahraba een inworp toe op de helft van Kuwait.
49' De bal is over de achterlijn geweest. Kuwait mag een doeltrap nemen.
49' In de minuut 49, De scherpte ontbreekt bij Ahmad Zanki (Kuwait). Zijn poging mist doel in Basra.
49' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Basra.
50' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Inworp voor AL Kahraba op de helft van Kuwait.
51' Arbiter Qasim Matar Ali Al-Hatmi kent een vrije trap toe aan AL Kahraba op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft een inworp aan AL Kahraba op de eigen helft in Basra Sports City Stadium.
52' In de minuut 52, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Basra.
53' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft Kuwait een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AL Kahraba.
53' Kans voor Kuwait in Basra Sports City Stadium! De kopbal van Yassine Khenissi mist het doel.
53' In de minuut 53, Doeltrap voor AL Kahraba in Basra Sports City Stadium.
54' Daouda Dieme neemt de door scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi gegeven hoekschop voor AL Kahraba in Basra.
54' Een schot van Shafiu Mumuni (AL Kahraba) wordt geblokkeerd door een verdediger van Kuwait.
54' In de minuut 54, In Basra Sports City Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
55' AL Kahraba in buitenspelpositie.
56' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kuwait in Basra.
57' In de minuut 57, Eerste gele kaart voor Redha Hani (Kuwait) in Basra.
57' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft AL Kahraba een vrije trap op de eigen helft.
58' Vergeefse doelpoging Daouda Dieme (AL Kahraba) in Basra Sports City Stadium.
59' In de minuut 59, Vanaf rechts mag Daouda Dieme een hoekschop nemen voor AL Kahraba in Basra Sports City Stadium.
59' AL Kahraba mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Kuwait in Basra.
59' Vergeefse doelpoging Daouda Dieme (AL Kahraba).
60' In de minuut 60, Inworp voor AL Kahraba in Basra Sports City Stadium op de eigen helft.
60' Inworp op de eigen helft voor Kuwait.
61' Kuwait krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi op de helft van AL Kahraba.
61' In de minuut 61, Kuwait krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi op de helft van AL Kahraba.
62' Vrije trap in Basra Sports City Stadium. Op de helft van AL Kahraba mag Kuwait een vrije trap nemen.
63' Inworp voor Kuwait op de helft van AL Kahraba.
63' In de minuut 63, De uitploeg vervangt Mohamed Jasim Marhoon door Faisal Zaid Al Harbi.
64' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Basra Sports City Stadium.
64' Polo Nartey (AL Kahraba) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
65' In de minuut 65, De scherpte ontbreekt bij Ahmad Zanki (Kuwait). Zijn poging mist doel.
65' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft AL Kahraba een doeltrap.
65' In Basra krijgt Kuwait op de eigen helft een vrije trap te nemen.
65' In de minuut 65, Kuwait krijgt van scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66' Shafiu Mumuni (AL Kahraba) krijgt geel van scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi in Basra Sports City Stadium en moet oppassen.
66' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67' In de minuut 67, De uitploeg krijgt een doeltrap in Basra.
68' Trainer Luay Salah gebruikt zijn tweede wissel. Mahmood Khaleel wordt door Almuntaserbelh Fouad vervangen bij de thuisploeg.
69' Een doelpoging van Daouda Dieme (AL Kahraba) in Basra mist scherpte.
69' In de minuut 69, Doeltrap voor Kuwait in Basra Sports City Stadium.
70' Meshari Alenezi mist het doel en scoort niet voor Kuwait in Basra Sports City Stadium.
70' De bal is over de achterlijn geweest. AL Kahraba mag een doeltrap nemen.
72' In de minuut 72, Almuntaserbelh Fouad schiet op doel maar scoort niet voor AL Kahraba in Basra.
75' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft een inworp aan AL Kahraba op de eigen helft in Basra Sports City Stadium.
77' Bij Kuwait komt Talal Al Fadhel er in. Hij vervangt Meshari Alenezi.
77' In de minuut 77, Wissel in Basra: Mohammad Freih Aaidh Al Rashedi vervangt Sami Al Sanea bij Kuwait.
77' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Basra.
78' AL Kahraba mag een hoekschop nemen vanaf links via Amoori Faisal Mutshar Al Lami in Basra Sports City Stadium.
80' In de minuut 80, De verdediging van Kuwait blokkeert een schot van Daouda Dieme (AL Kahraba) in Basra Sports City Stadium.
80' In Basra Sports City Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81' In Basra krijgt Kuwait op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81' In de minuut 81, AL Kahraba heeft Shafiu Mumuni gewisseld. Anael Barga Ngoba neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luay Salah.
82' Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi kent AL Kahraba een inworp toe op de helft van Kuwait.
83' In Basra Sports City Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84' In de minuut 84, De poging van Anael Barga Ngoba (AL Kahraba) mist doel.
84' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kuwait in Basra.
85' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Qasim Matar Ali Al-Hatmi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Basra.
86' In de minuut 86, Scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi geeft AL Kahraba een doeltrap.
87' Vrije trap in Basra Sports City Stadium. Op de helft van AL Kahraba mag Kuwait een vrije trap nemen.
88' Gele kaart in Basra: Najm Shwan Al-Quraishi (AL Kahraba) gaat op de bon bij scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi.
89' In de minuut 89, Kuwait krijgt een schietkans via Ahmad Zanki, maar scoort niet.
89' AL Kahraba moet opletten als Kuwait van scheidsrechter Qasim Matar Ali Al-Hatmi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
89' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90' Inworp voor Kuwait ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Basra.
90' Het spel ligt even stil in Basra. Mohammed Salam Al-Hraishawi (AL Kahraba) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
90' + 1 In Basra worden nog 5 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 AL Kahraba brengt Mustafa Al Ameen Ali Abdulaima in de plaats van Daouda Dieme.
90' + 2 De vijfde wissel van coach Luay Salah (AL Kahraba) is een noodgedwongen wijziging. Evan Khalid vervangt de aangeslagen Mohammed Salam Al-Hraishawi.
90' + 3 De bal is over de achterlijn geweest. AL Kahraba mag een doeltrap nemen.
90' + 4 De bal gaat buiten. Doeltrap voor AL Kahraba in Basra.
90' De wedstrijd is gedaan en eindigt in 0-0.