1' We zijn begonnen. Tsjechië heeft afgetrapt.
14' Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Vitalie Damascan plaats maken voor Maxim Cojocaru.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Daniel Schlager maakt een einde aan de eerste helft.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Moldavie trapt af.
48' Gele kaart. Vladimir Coufal (Tsjechië) gaat op de bon.
59' In de minuut 59, Zimbru ziet hoe Serghei Clescenco de geblesseerde Nichita Mospan vervangt door Virgiliu Postolachi bij de thuisploeg.
73' Wissel in Chisinau: Petr Sevcik vervangt Antonin Barak bij Tsjechië.
73' Tsjechië gebruikt de tweede wissel. Mojmir Chytil vervangt Jan Kuchta.
82' In de minuut 82, Tsjechië heeft Adam Hlozek gewisseld. Ondrej Lingr neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jaroslav Silhavy.
82' De thuisploeg vervangt Ion Nicolaescu door Victor Stina.
83' Coach Serghei Clescenco voert noodgedwongen zijn vierde wissel door. Ioan-Calin Revenco moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Sergiu Platica.
88' In de minuut 88, Gele kaart in Chisinau: Petr Sevcik (Tsjechië) gaat op de bon bij scheidsrechter Daniel Schlager.
90' + 5 Scheidsrechter Daniel Schlager geeft een gele kaart aan Mihail Caimacov (Moldavie).
90' Scheidsrechter Daniel Schlager fluit de wedstrijd af in Chisinau. De eindstand is 0-0.