1' We zijn begonnen. Sharjah heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Amman International Stadium.
1' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Amman.
3' Mohamed Ben Larbi neemt de door scheidsrechter Hanna Hattab gegeven hoekschop voor Sharjah in Amman.
3' In de minuut 3, Sharjah krijgt een schietkans via Moussa Marega, maar scoort niet.
3' Een schot van Moussa Marega (Sharjah) smoort in de verdediging van AL Faisaly.
3' Hoekschop voor Sharjah in Amman International Stadium. Mohamed Ben Larbi neemt deze vanaf rechts.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Hanna Hattab geeft Sharjah een vrije trap op de eigen helft.
5' AL Faisaly verdedigt een schot van Moussa Marega, waardoor Sharjah niet tot scoren komt.
5' Sharjah krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hanna Hattab in Amman.
5' In de minuut 5, Luanzinho (Sharjah) ziet zijn kopbal niet in het doel van AL Faisaly belanden.
6' Vanaf links mag Mohamed Ben Larbi een hoekschop nemen voor Sharjah in Amman International Stadium.
6' Inworp AL Faisaly. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
7' In de minuut 7, De bal is over de achterlijn geweest. AL Faisaly mag een doeltrap nemen.
8' Sharjah krijgt van scheidsrechter Hanna Hattab op eigen helft een vrije trap toegewezen.
9' Een schot van Caio (Sharjah) wordt geblokkeerd door een verdediger van AL Faisaly.
9' In de minuut 9, Arbiter Hanna Hattab kent een vrije trap toe aan AL Faisaly op de eigen helft.
9' Aref Haitham mist het doel en scoort niet voor AL Faisaly in Amman International Stadium.
9' Scheidsrechter Hanna Hattab geeft Sharjah een doeltrap.
10' In de minuut 10, De verdediging van Sharjah blokkeert een schot van Obieda Al Samrieh (AL Faisaly).
12' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Amman International Stadium.
12' Eerste gele kaart voor Nizar Mahmoud Al-Rashdan (AL Faisaly) in Amman.
14' Amman International Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Amman.
13' In de minuut 13, Moussa Marega raakt geblesseerd bij Sharjah en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
14' Scheidsrechter Hanna Hattab geeft Sharjah een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AL Faisaly.
14' In de minuut 14, In Amman International Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
15' AL Faisaly moet opletten als Sharjah van scheidsrechter Hanna Hattab een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
15' Moussa Marega (Sharjah) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Hanna Hattab geeft een inworp aan AL Faisaly op de eigen helft in Amman International Stadium.
17' Inworp voor AL Faisaly in Amman International Stadium op de eigen helft.
17' Scheidsrechter Hanna Hattab kent AL Faisaly een inworp toe op de helft van Sharjah.
18' In de minuut 18, In Amman krijgt AL Faisaly op de eigen helft een vrije trap te nemen.
18' Scheidsrechter Hanna Hattab fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Amman.
19' De bal gaat buiten. Doeltrap voor AL Faisaly in Amman.
20' In de minuut 20, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Hanna Hattab.
22' Sharjah krijgt van scheidsrechter Hanna Hattab op eigen helft een vrije trap toegewezen.
23' De uitploeg krijgt een doeltrap in Amman.
24' In de minuut 24, Vrije trap in Amman International Stadium. Op de helft van AL Faisaly mag Sharjah een vrije trap nemen.
25' Doeltrap voor AL Faisaly in Amman International Stadium.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Hanna Hattab kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' Poging met het hoofd van Caio (Sharjah), maar hij mist het doel.
27' Scheidsrechter Hanna Hattab geeft AL Faisaly een vrije trap op de eigen helft.
28' Inworp op de eigen helft voor Sharjah.
31' In de minuut 31, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Amman International Stadium.
32' Scheidsrechter Hanna Hattab kent een vrije trap toe aan AL Faisaly, te nemen op de helft van Sharjah.
33' Doelpoging AL Faisaly! Het schot van Nizar Mahmoud Al-Rashdan gaat niet tussen de palen in Amman.
33' In de minuut 33, De uitploeg krijgt een doeltrap in Amman.
34' Doelpunt! Mohamed Ben Larbi bezorgt Sharjah een 0-1 voorsprong.
37' Inworp op de eigen helft voor Sharjah.
34' Caio met de assist.
36' In de minuut 36, AL Faisaly in buitenspelpositie.
39' Inworp voor Sharjah in Amman International Stadium op de eigen helft.
39' In de minuut 39, In Amman krijgt AL Faisaly op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' Gele kaart in Amman: Majed Hassan (Sharjah) gaat op de bon bij scheidsrechter Hanna Hattab.
41' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
43' In de minuut 43, Arbiter Hanna Hattab kent een vrije trap toe aan AL Faisaly op de eigen helft.
45' Caio van Sharjah is geblesseerd en het spel ligt even stil.
45' Scheidsrechter Hanna Hattab fluit de wedstrijd weer op gang in Amman International Stadium.
45' In de minuut 45, Inworp voor AL Faisaly op de helft van Sharjah.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 In Amman International Stadium ziet het publiek dat Caio (Sharjah) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
45' + 3 In de minuut 45, AL Faisaly krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hanna Hattab op de helft van Sharjah.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.