1' Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium is klaar voor de wedsrijd.
6' In de minuut 6, Al-Taawoun moet uitkijken als Abha een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
7' Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi geeft Al-Taawoun een doeltrap.
9' In Khamis Mushait krijgt Abha op de eigen helft een vrije trap te nemen.
12' In de minuut 12, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Taawoun in Khamis Mushait.
13' Abha krijgt van scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
13' De uitploeg krijgt een doeltrap in Khamis Mushait.
14' In de minuut 14, Inworp voor Al-Taawoun in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium op de eigen helft.
14' Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi kent een vrije trap toe aan Al-Taawoun, te nemen op de helft van Abha.
15' De bal is over de achterlijn geweest. Abha mag een doeltrap nemen.
16' In de minuut 16, Inworp op de eigen helft voor Al-Taawoun.
17' Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
18' Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi kent Al-Taawoun een inworp toe op de helft van Abha.
20' In de minuut 20, Vanaf rechts mag Cristian Guanca een hoekschop nemen voor Al-Taawoun in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
20' Arbiter Faisal Suleiman Al-Balawi kent een vrije trap toe aan Abha op de eigen helft.
22' Al-Taawoun krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi in Khamis Mushait.
22' In de minuut 22, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
23' Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi geeft Abha een vrije trap op de eigen helft.
28' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
29' In de minuut 29, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.
30' Al-Taawoun krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi op de helft van Abha.
30' Inworp voor Al-Taawoun op de helft van Abha.
31' In de minuut 31, In Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
31' Al-Taawoun krijgt van scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi geeft Abha een vrije trap op de eigen helft.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi geeft een inworp aan Abha op de eigen helft in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
33' In Khamis Mushait krijgt Al-Taawoun op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.
37' In de minuut 37, Er wordt weer gevoetbald!
37' Inworp Al-Taawoun. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
37' Inworp op de eigen helft voor Abha.
40' In de minuut 40, Hoekschop voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium. Saad Bguir neemt deze vanaf links.
40' Arbiter Faisal Suleiman Al-Balawi kent een vrije trap toe aan Al-Taawoun op de eigen helft.
41' Inworp voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Faisal Suleiman Al-Balawi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.
42' Doeltrap voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
42' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
43' In de minuut 43, Inworp voor Al-Taawoun in de buurt van het vijandige doel in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
43' In Khamis Mushait krijgt Abha op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' Inworp voor Al-Taawoun ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Khamis Mushait.
45' In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Abha in Khamis Mushait.
45' + 1 Abha moet opletten als Al-Taawoun van scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 1 We krijgen 7 minuten extra tijd.
45' + 2 In de minuut 45, Doeltrap voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
45' + 3 Arbiter Faisal Suleiman Al-Balawi kent een vrije trap toe aan Al-Taawoun op de eigen helft.
45' + 3 Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi geeft Abha een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al-Taawoun.
45' + 5 In de minuut 45, Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi geeft Abha een vrije trap op de eigen helft.
45' + 5 Inworp voor Al-Taawoun op de helft van Abha.
45' + 6 Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi geeft een gele kaart aan Fahad Bin Jumayah (Abha).
45' + 6 In de minuut 45, Vrije trap voor Al-Taawoun op de helft van Abha.
45' De eerste helft op Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium zit erop.
46' De tweede helft is begonnen in Khamis Mushait en staat onder leiding van scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi geeft een inworp aan Abha op de eigen helft in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
46' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
47' Vrije trap in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium. Op de helft van Al-Taawoun mag Abha een vrije trap nemen.
47' In de minuut 47, Flavio (Al-Taawoun) krijgt geel van scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium en moet oppassen.
50' Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
53' In de minuut 53, Abha krijgt van scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
51' In Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
54' Eerste gele kaart voor Hassan Hashim Al Ali (Abha) in Khamis Mushait.
54' In de minuut 54, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
55' Inworp Abha. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
58' Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi kent Al-Taawoun een inworp toe op de helft van Abha.
59' In de minuut 59, Inworp voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium op de eigen helft.
59' Al-Taawoun krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi op de helft van Abha.
60' De bal is over de achterlijn geweest. Abha mag een doeltrap nemen.
61' In de minuut 61, Inworp Abha. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62' Abha krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi op de helft van Al-Taawoun.
61' Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi geeft Abha een doeltrap.
63' In de minuut 63, Inworp op de eigen helft voor Al-Taawoun.
64' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Khamis Mushait.
65' De bal is over de achterlijn geweest. Abha mag een doeltrap nemen.
66' In de minuut 66, Vrije trap voor Abha op de helft van Al-Taawoun.
68' Vanaf rechts mag Saad Bguir een hoekschop nemen voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
68' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70' Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi kent een vrije trap toe aan Abha, te nemen op de helft van Al-Taawoun.
71' Abha krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi in Khamis Mushait.
71' In de minuut 71, Al-Taawoun krijgt van scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' Bij Abha komt Grzegorz Krychowiak er in. Hij vervangt Saad Bguir.
73' Inworp voor Al-Taawoun op de helft van Abha.
74' In de minuut 74, De uitploeg vervangt Cristian Guanca door Mohammed Al Kwikbi.
74' Trainer Pericles Chamusca (Al-Taawoun) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Joao Pedro Pereira dos Santos door Abdulfattah Adam.
75' Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi geeft een inworp aan Al-Taawoun op de eigen helft in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
75' In de minuut 75, Inworp voor Al-Taawoun in de buurt van het vijandige doel in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
76' Arbiter Faisal Suleiman Al-Balawi kent een vrije trap toe aan Abha op de eigen helft.
78' In de minuut 78, Vrije trap in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium. Op de helft van Abha mag Al-Taawoun een vrije trap nemen.
79' Abha gebruikt de 2 wissel. Luka Djordjevic vervangt Mohammed Al-Konaideri.
81' Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi kent een vrije trap toe aan Abha op een gevaarlijke plek voor Al-Taawoun.
82' In de minuut 82, Inworp voor Abha ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Khamis Mushait.
82' Inworp op de eigen helft voor Al-Taawoun.
83' Scheidsrechter Faisal Suleiman Al-Balawi kent Al-Taawoun een inworp toe op de helft van Abha.
84' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Faisal Suleiman Al-Balawi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.