1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Al-Quwa mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Inworp voor Sepahan op de helft van Al-Quwa.
1' Inworp Al-Quwa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
2' Inworp voor Sepahan in Franso Hariri Stadium op de eigen helft.
2' In de minuut 2, In Franso Hariri Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
4' Scheidsrechter Ning Ma geeft Sepahan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al-Quwa.
5' In Erbil krijgt Sepahan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Ning Ma kent Al-Quwa een inworp toe op de helft van Sepahan.
7' Al-Quwa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ning Ma op de helft van Sepahan.
7' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
8' In de minuut 8, Al-Quwa krijgt een schietkans via Ali Jasim Elaibi, maar scoort niet in Franso Hariri Stadium.
8' Al-Quwa mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Humam Tareq in Franso Hariri Stadium.
8' De poging van Ali Jasim Elaibi (Al-Quwa) mist doel in Franso Hariri Stadium.
8' In de minuut 8, De uitploeg krijgt een doeltrap in Erbil.
10' Scheidsrechter Ning Ma kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' Arbiter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Sepahan op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Een doelpoging van Saad Abdul Ameer (Al-Quwa) mist scherpte.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Sepahan mag een doeltrap nemen.
12' Vrije trap voor Al-Quwa op de helft van Sepahan.
13' In de minuut 13, Inworp op de eigen helft voor Sepahan.
14' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Erbil.
15' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Franso Hariri Stadium.
16' In de minuut 16, Al-Quwa krijgt van scheidsrechter Ning Ma op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' Scheidsrechter Ning Ma geeft Sepahan een vrije trap op de eigen helft.
16' Doeltrap voor Al-Quwa in Franso Hariri Stadium.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Ning Ma geeft Sepahan een doeltrap.
19' Scheidsrechter Ning Ma geeft een inworp aan Sepahan op de eigen helft in Franso Hariri Stadium.
19' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Erbil.
20' In de minuut 20, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sepahan in Erbil.
21' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Franso Hariri Stadium.
22' Inworp voor Sepahan in de buurt van het vijandige doel in Franso Hariri Stadium.
22' In de minuut 22, Arbiter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Sepahan op de eigen helft.
23' Scheidsrechter Ning Ma kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Ning Ma een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Erbil.
24' In de minuut 24, Nilson Barbosa Nascimento Junior schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Al-Quwa in Franso Hariri Stadium.
24' Al-Quwa schiet tussen de palen, maar Sampson Eduku ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
26' In de minuut 26, Koffi Franco Atchou met de assist.
28' Al-Quwa moet opletten als Sepahan van scheidsrechter Ning Ma een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
29' Scheidsrechter Ning Ma kent Sepahan een inworp toe op de helft van Al-Quwa.
30' Het voorbereidende werk werd verricht door Nilson Barbosa Nascimento Junior.
34' Franso Hariri Stadium ziet de poging van Mohammadjavad Hosseinnezhad smoren in de verdediging van Al-Quwa.
34' In de minuut 34, In Franso Hariri Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
35' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Shahriar Moghanloo (Sepahan).
36' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Franso Hariri Stadium.
36' In de minuut 36, Sepahan is weer compleet nu Shahriar Moghanloo weer terug het veld in mag.
37' Ibrahim Bayesh (Al-Quwa) krijgt een eerste gele kaart.
37' Sepahan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ning Ma op de helft van Al-Quwa.
38' In de minuut 38, In Erbil krijgt Al-Quwa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' Al-Quwa mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
40' Inworp voor Sepahan op de helft van Al-Quwa.
41' In de minuut 41, Een doelpoging van Reza Asadi (Sepahan) in Erbil mist scherpte.
41' De bal is over de achterlijn geweest. Al-Quwa mag een doeltrap nemen.
42' De poging van Reza Asadi (Sepahan) mist doel.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Ning Ma geeft Al-Quwa een doeltrap.
43' Inworp Sepahan. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' Inworp voor Al-Quwa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Erbil.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Scheidsrechter Ning Ma geeft een inworp aan Al-Quwa op de eigen helft in Franso Hariri Stadium.
45' + 1 Sepahan krijgt van scheidsrechter Ning Ma op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 2 In de minuut 45, Sepahan schiet tussen de palen, maar Reza Asadi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Erbil.
45' + 2 Vergeefse doelpoging Mohammad Daneshgar (Sepahan).
45' + 2 In Franso Hariri Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Franso Hariri Stadium zit erop.
46' Scheidsrechter Ning Ma fluit en Sepahan trapt af. De tweede helft in Erbil is van start gegaan.
46' Inworp op de eigen helft voor Al-Quwa.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Ning Ma kent Sepahan een inworp toe op de helft van Al-Quwa.
47' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Ruslan Hanoon (Al-Quwa).