1' Sportivo Luqueno trapt af wanneer scheidsrechter Derlis Lopez in Estadio Jose Tomas Silva voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
23' In de minuut 23, Het staat 0-1, Pablo Aguilar (Sportivo Luqueno) scoort met het hoofd.
39' Penalty! Scheidsrechter Derlis Lopez geeft Sportivo Ameliano een strafschop in Asuncion.
40' In de minuut 40, Doelpunt! Een benutte strafschop van Leonardo Villagra betekent de 1-1 gelijkmaker voor Sportivo Ameliano! Het kan in Asuncion nog alle kanten op.
45' De eerste helft zit erop in Estadio Jose Tomas Silva.
46' Begin van de tweede helft. Sportivo Ameliano verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, De 1 wissel van Sportivo Ameliano. Alejandro Samudio komt erin voor Alex Servian in Estadio Jose Tomas Silva.
46' De thuisploeg incasseert geel op naam van Luis Martinez.
53' Doelpunt! Jorge Daniel Benitez Guillen bezorgt Sportivo Luqueno een 1-2 voorsprong.
53' In de minuut 53, Het voorbereidende werk werd verricht door Rodrigo Rojas.
57' Sportivo Ameliano gebruikt de 2 wissel. Roland Escobar vervangt Sergio Bareiro.
59' Francisco Baez (Sportivo Ameliano) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.