1' De eerste helft is begonnen. Pereira trapt af.
2' In de minuut 2, Inworp voor Pasto op de helft van Pereira.
2' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
3' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft Pasto een doeltrap.
5' Arbiter Edilson Ariza Moreno kent een vrije trap toe aan Pereira op de eigen helft.
6' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pereira.
9' In de minuut 9, Inworp voor Pereira in de buurt van het vijandige doel in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
9' Pereira krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Edilson Ariza Moreno in Pereira.
10' Yesus Cabrera neemt de door scheidsrechter Edilson Ariza Moreno gegeven hoekschop voor Pereira in Pereira.
10' In de minuut 10, Doeltrap voor Pasto in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
12' Pereira moet opletten als Pasto van scheidsrechter Edilson Ariza Moreno een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
12' Andres Amaya (Pasto) staat buitenspel.
13' In de minuut 13, Pereira krijgt van scheidsrechter Edilson Ariza Moreno op eigen helft een vrije trap toegewezen.
13' De uitploeg incasseert geel op naam van Diego Chavez.
14' Hoekschop voor Pereira in Estadio Hernan Ramirez Villegas. Darwin Quintero neemt deze vanaf rechts.
15' In de minuut 15, Vergeefse doelpoging Diego Chavez (Pasto) in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
16' Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft een inworp aan Pereira op de eigen helft in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
17' Inworp op de eigen helft voor Pasto.
17' In de minuut 17, Pereira krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edilson Ariza Moreno op de helft van Pasto.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Pasto mag een doeltrap nemen.
19' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
20' In de minuut 20, Inworp voor Pasto in Estadio Hernan Ramirez Villegas op de eigen helft.
20' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pasto in Pereira.
23' Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno kent Pereira een inworp toe op de helft van Pasto.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft Pereira een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pasto.
24' Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft Pasto een vrije trap op de eigen helft.
25' Doeltrap voor Pereira in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
26' In de minuut 26, De bal is over de achterlijn geweest. Pasto mag een doeltrap nemen.
28' In Pereira krijgt Pasto op de eigen helft een vrije trap te nemen.
29' Pereira mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Darwin Quintero in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft Pasto een doeltrap.
30' Een doelpoging van Yesus Cabrera (Pereira) mist scherpte.
30' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pasto in Pereira.
31' In de minuut 31, Inworp Pasto. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
32' In Estadio Hernan Ramirez Villegas mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
33' Cristian Arrieta (Pasto) raakt geblesseerd in Pereira. Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno legt de wedstrijd even stil.
34' In de minuut 34, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno laat verder spelen.
35' Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' Cristian Arrieta kan weer verder bij Pasto.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft Pereira een vrije trap op de eigen helft.
36' Pereira mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
38' Vanaf links mag Darwin Quintero een hoekschop nemen voor Pereira in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
39' In de minuut 39, In Pereira krijgt Pasto op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' Inworp Pereira. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno kent een vrije trap toe aan Pereira, te nemen op de helft van Pasto.
43' In de minuut 43, Inworp voor Pereira ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pereira.
44' Schot op doel van Andres Amaya. Maar zonder doelpunt voor Pasto als gevolg.
45' Nicolas Giraldo neemt de door scheidsrechter Edilson Ariza Moreno gegeven hoekschop voor Pereira in Pereira.
45' In de minuut 45, De uitploeg krijgt een doeltrap in Pereira.
45' + 1 4 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 3 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pereira.
45' + 4 In de minuut 45, Pereira krijgt van scheidsrechter Edilson Ariza Moreno op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 5 Inworp op de eigen helft voor Pasto.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Na de pauze trapt Pasto af voor de tweede helft.
46' Bij Pereira komt Alejo Piedrahita er in. Hij vervangt Andres Ibarguen.
46' De uitploeg wisselt Jonathan Perlaza voor David Contreras Angulo.
46' In de minuut 46, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pereira.
47' Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft Pasto een doeltrap.
48' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pasto in Pereira.
48' In de minuut 48, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Edilson Ariza Moreno een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pereira.
49' Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
50' Doeltrap voor Pasto in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft een inworp aan Pereira op de eigen helft in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
51' Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft Pasto een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pereira.
52' Vanaf links mag Israel Alba een hoekschop nemen voor Pasto in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno kent een vrije trap toe aan Pasto op een gevaarlijke plek voor Pereira.
52' Eerste gele kaart voor Carlos Garces (Pereira) in Pereira.
54' Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno kent Pasto een inworp toe op de helft van Pereira.
54' In de minuut 54, Vrije trap voor Pereira op de helft van Pasto.
54' In Estadio Hernan Ramirez Villegas mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
55' Vrije trap in Estadio Hernan Ramirez Villegas. Op de helft van Pasto mag Pereira een vrije trap nemen.
55' In de minuut 55, Gele kaart in Pereira: David Contreras Angulo (Pasto) gaat op de bon bij scheidsrechter Edilson Ariza Moreno.
57' Inworp voor Pasto op de helft van Pereira.
58' Arbiter Edilson Ariza Moreno kent een vrije trap toe aan Pasto op de eigen helft.
58' In de minuut 58, Inworp voor Pasto ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pereira.
59' Hoekschop voor Pasto in Estadio Hernan Ramirez Villegas. Israel Alba neemt deze vanaf rechts.
60' Inworp voor Pasto in Estadio Hernan Ramirez Villegas op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Trainer Leonel Alvarez (Pereira) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Jhonny Vasquez door Faber Gil.
61' Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno kent een vrije trap toe aan Pasto, te nemen op de helft van Pereira.
62' Pasto krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Edilson Ariza Moreno in Pereira.
62' In de minuut 62, De bal is over de achterlijn geweest. Pereira mag een doeltrap nemen.
63' De 2 wissel van Pasto. Jose Bernal komt erin voor Andres Amaya in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
63' Pereira mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Darwin Quintero in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
63' In de minuut 63, Poging met het hoofd van Santiago Gomez. Maar geen doelpunt voor Pereira.
65' Inworp voor Pereira in Estadio Hernan Ramirez Villegas op de eigen helft.
65' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Diego Martinez (Pasto) in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
68' Vanaf links mag Darwin Quintero een hoekschop nemen voor Pereira in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
68' Er wordt weer gevoetbald in Pereira.
68' In de minuut 68, In Estadio Hernan Ramirez Villegas ziet het publiek dat Diego Martinez (Pasto) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
69' Pasto moet opletten als Pereira van scheidsrechter Edilson Ariza Moreno een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pereira.
70' In de minuut 70, Pereira krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edilson Ariza Moreno op de helft van Pasto.
71' Darwin Quintero neemt de door scheidsrechter Edilson Ariza Moreno gegeven hoekschop voor Pereira in Pereira.
71' De bal is over de achterlijn geweest. Pasto mag een doeltrap nemen.
73' In de minuut 73, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Edilson Ariza Moreno een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pereira.
75' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
77' Trainer Leonel Alvarez gebruikt zijn 4 wissel. Santiago Gomez wordt door Alejandro Alvarez vervangen bij de thuisploeg.
77' Wissel in Pereira: Yeison Suarez vervangt Darwin Quintero bij Pereira.
77' In de minuut 77, Trainer Leonel Alvarez gebruikt zijn 4 wissel. Santiago Gomez wordt door Alejandro Alvarez vervangen bij de thuisploeg.
77' Hoekschop voor Pereira in Estadio Hernan Ramirez Villegas. Yesus Cabrera neemt deze vanaf links.