1' Scheidsrechter David Espinosa Lopera geeft het startsein in Monteria. Pasto trapt af en de wedstrijd is begonnen.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter David Espinosa Lopera kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' Vanaf rechts mag Freddy Espinal Valverde een hoekschop nemen voor Jaguares in Estadio Jaraguay.
4' De poging met het hoofd van Carlos Andres Paez Rivera (Jaguares) belandt op de lat in Estadio Jaraguay.
4' In de minuut 4, Jaguares mag een hoekschop nemen vanaf links via Kahiser Lenis in Estadio Jaraguay.
4' Jaguares krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter David Espinosa Lopera op de helft van Pasto.
5' Buitenspelpositie Freddy Espinal Valverde (Jaguares).
6' In de minuut 6, Scheidsrechter David Espinosa Lopera kent Pasto een inworp toe op de helft van Jaguares.
6' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Jaraguay.
11' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Monteria.
11' In de minuut 11, Arbiter David Espinosa Lopera kent een vrije trap toe aan Jaguares op de eigen helft.
12' Pasto krijgt van scheidsrechter David Espinosa Lopera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
13' Johan Campana mist het doel en scoort niet voor Pasto.
13' In de minuut 13, Doeltrap voor Jaguares in Estadio Jaraguay.
14' Scheidsrechter David Espinosa Lopera geeft Pasto een doeltrap.
14' Het spel ligt even stil in Monteria. Jerson Malagon (Pasto) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
16' In de minuut 16, Jerson Malagon (Pasto) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Monteria.
17' Inworp voor Jaguares op de helft van Pasto.
17' Inworp voor Pasto in Estadio Jaraguay op de eigen helft.
19' In de minuut 19, Treffer in Estadio Jaraguay! Jaguares maakt er 1-0 van. Juan Diego Alegria Arango is de doelpuntenmaker.
21' Hoekschop voor Pasto in Estadio Jaraguay. Jose Bernal neemt deze vanaf links.
22' Pasto krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter David Espinosa Lopera in Monteria.
22' In de minuut 22, In Estadio Jaraguay mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
24' Freddy Espinal Valverde neemt de door scheidsrechter David Espinosa Lopera gegeven hoekschop voor Jaguares in Monteria.
25' Inworp op de eigen helft voor Jaguares.
26' In de minuut 26, De bal is over de achterlijn geweest. Jaguares mag een doeltrap nemen.
27' Inworp Pasto. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' Scheidsrechter David Espinosa Lopera kent Pasto een inworp toe op de helft van Jaguares.
28' In de minuut 28, In Monteria krijgt Jaguares op de eigen helft een vrije trap te nemen.
31' Scheidsrechter David Espinosa Lopera geeft een inworp aan Pasto op de eigen helft in Estadio Jaraguay.
32' Vergeefse doelpoging Darwin Lopez (Pasto).
32' In de minuut 32, Daniel Moreno neemt de door scheidsrechter David Espinosa Lopera gegeven hoekschop voor Pasto in Monteria.
33' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jaguares in Monteria.
34' Vrije trap voor Pasto op de helft van Jaguares.
35' In de minuut 35, Inworp voor Pasto op de helft van Jaguares.
36' Scheidsrechter David Espinosa Lopera geeft Pasto een vrije trap op de eigen helft.
37' De uitploeg krijgt een doeltrap in Monteria.
38' In de minuut 38, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Juan Diego Alegria Arango (Jaguares).
38' Jerson Malagon (Pasto) krijgt een eerste gele kaart.
40' Darwin Lopez (Pasto) staat buitenspel in Monteria, gezien door scheidsrechter David Espinosa Lopera.
40' In de minuut 40, Juan Diego Alegria Arango (Jaguares) doet weer mee in Estadio Jaraguay.
41' Scheidsrechter David Espinosa Lopera kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' In Estadio Jaraguay mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
42' In de minuut 42, Pasto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter David Espinosa Lopera op de helft van Jaguares.
43' De poging van Kahiser Lenis (Jaguares) mist doel in Estadio Jaraguay.
43' Doeltrap voor Pasto in Estadio Jaraguay.
44' In de minuut 44, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Johan Caicedo (Pasto).
45' Trainer Flabio Torres gebruikt zijn 1 wissel. Johan Caicedo wordt door Camilo Ayala vervangen bij de uitploeg.
45' + 1 We spelen 4 minuten extra in Estadio Jaraguay.
45' + 1 In de minuut 45, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter David Espinosa Lopera een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Monteria.
45' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Jaguares mag een doeltrap nemen.
45' + 4 Inworp voor Jaguares in de buurt van het vijandige doel in Estadio Jaraguay.
45' + 4 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 5 Vanaf rechts mag Freddy Espinal Valverde een hoekschop nemen voor Jaguares in Estadio Jaraguay.
45' + 5 Arbiter David Espinosa Lopera kent een vrije trap toe aan Pasto op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft is voorbij.