1' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft het startsein in Spiesen-Elversberg. Elversberg trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft een inworp aan Braunschweig op de eigen helft in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
1' In de minuut 1, Inworp voor Braunschweig in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde op de eigen helft.
1' In Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
3' Scheidsrechter Robert Hartmann kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Braunschweig krijgt van scheidsrechter Robert Hartmann op eigen helft een vrije trap toegewezen.
4' Inworp op de eigen helft voor Elversberg.
5' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Frederik Jakel (Elversberg).
7' In de minuut 7, Frederik Jakel lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Elversberg.
8' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Braunschweig een vrije trap op de eigen helft.
9' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Spiesen-Elversberg.
10' In de minuut 10, Braunschweig moet opletten als Elversberg van scheidsrechter Robert Hartmann een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
11' Hoekschop voor Elversberg in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde. Jannik Rochelt neemt deze vanaf rechts.
14' Elversberg mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Paul Wanner in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
15' In de minuut 15, De bal is over de achterlijn geweest. Elversberg mag een doeltrap nemen.
15' Inworp Braunschweig. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' Arbiter Robert Hartmann kent een vrije trap toe aan Braunschweig op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Elversberg een doeltrap.
19' Jannik Rochelt neemt de door scheidsrechter Robert Hartmann gegeven hoekschop voor Elversberg in Spiesen-Elversberg.
20' Een doelpoging van Paul Stock (Elversberg) mist scherpte.
20' In de minuut 20, Doeltrap voor Braunschweig in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
20' Vanaf links mag Paul Wanner een hoekschop nemen voor Elversberg in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
20' Elversberg schiet tussen de palen, maar Paul Stock ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Spiesen-Elversberg.
20' Frederik Jakel deed het voorbereidende werk.
22' In Spiesen-Elversberg krijgt Braunschweig op de eigen helft een vrije trap te nemen.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Robert Hartmann geeft een inworp aan Elversberg op de eigen helft in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
29' Scheidsrechter Robert Hartmann kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Robert Hartmann fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Spiesen-Elversberg.
30' Scheidsrechter Robert Hartmann kent een vrije trap toe aan Elversberg, te nemen op de helft van Braunschweig.
31' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
32' In de minuut 32, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
34' Vergeefse doelpoging Paul Stock (Elversberg) in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
34' Elversberg krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Robert Hartmann in Spiesen-Elversberg.
35' In de minuut 35, In Spiesen-Elversberg kopt Hugo Vandermersch (Elversberg) de bal, maar mist doel.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Braunschweig in Spiesen-Elversberg.
35' Vrije trap in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde. Op de helft van Elversberg mag Braunschweig een vrije trap nemen.
36' In de minuut 36, Kaan Caliskaner schiet op doel maar scoort niet voor Braunschweig.
36' Inworp op de eigen helft voor Braunschweig.
37' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Robert Hartmann een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Spiesen-Elversberg.
37' In de minuut 37, Braunschweig krijgt van scheidsrechter Robert Hartmann op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Scheidsrechter Robert Hartmann fluit voor buitenspel van Braunschweig.
39' Vrije trap voor Braunschweig op de helft van Elversberg.
42' In de minuut 42, Inworp Elversberg. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' Elversberg schiet tussen de palen, maar Luca Schnellbacher ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
43' In de minuut 43, De voorzet kwam van Luca Schnellbacher.
45' Inworp voor Elversberg in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde op de eigen helft.
45' + 1 De scherpte ontbreekt bij Semih Sahin (Elversberg). Zijn poging mist doel.
45' + 1 In de minuut 45, De uitploeg krijgt een doeltrap in Spiesen-Elversberg.
45' + 2 5 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 3 In Spiesen-Elversberg krijgt Elversberg op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Robert Hartmann kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 4 Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Robert Hartmann.
45' + 5 Inworp op de eigen helft voor Elversberg.
45' + 5 In de minuut 45, Scheidsrechter Robert Hartmann kent Elversberg een inworp toe op de helft van Braunschweig.
45' De eerste helft op Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde zit erop.
46' Braunschweig trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' In de minuut 46, De uitploeg vervangt Thorir Johann Helgason door Johan Arath Gomez.
46' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Spiesen-Elversberg.
46' Hasan Kurucay vervangt Robert Ivanov bij de uitploeg.
47' In de minuut 47, Inworp voor Braunschweig ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Spiesen-Elversberg.
47' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Elversberg in Spiesen-Elversberg.
48' Elversberg mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Braunschweig in Spiesen-Elversberg.
48' In de minuut 48, Arbiter Robert Hartmann kent een vrije trap toe aan Braunschweig op de eigen helft.
48' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft een inworp aan Elversberg op de eigen helft in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
49' Inworp voor Elversberg in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Inworp Elversberg. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
50' Vrije trap voor Elversberg op de helft van Braunschweig.
50' Robin Krausse (Braunschweig) krijgt geel.
51' In de minuut 51, Robin Fellhauer van Elversberg is geblesseerd en het spel ligt even stil.
52' Robin Fellhauer (Elversberg) doet weer mee in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
52' Een speler van Elversberg staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Robert Hartmann teruggefloten.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Robert Hartmann kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
53' Inworp voor Braunschweig op de helft van Elversberg.
53' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Braunschweig een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Elversberg.
54' In de minuut 54, Braunschweig krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robert Hartmann op de helft van Elversberg.
54' De bal is over de achterlijn geweest. Elversberg mag een doeltrap nemen.
55' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft een inworp aan Braunschweig op de eigen helft in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
56' In de minuut 56, Inworp voor Braunschweig in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde op de eigen helft.
57' Inworp Elversberg. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
57' Inworp op de eigen helft voor Braunschweig.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Robert Hartmann geeft een inworp aan Braunschweig op de eigen helft in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
60' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
60' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Elversberg een doeltrap.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Elversberg een vrije trap op de eigen helft.
63' Inworp op de eigen helft voor Elversberg.
63' In Spiesen-Elversberg krijgt Elversberg op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64' In de minuut 64, Braunschweig brengt Fabio Kaufmann in de plaats van Florian Kruger.
64' Wissel in Spiesen-Elversberg: Keita Endo vervangt Youssef Amyn bij Braunschweig.
64' Trainer Horst Steffen gebruikt zijn 1 wissel. Jannik Rochelt wordt door Manuel Feil vervangen bij de thuisploeg.
66' In de minuut 66, Inworp Braunschweig. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67' Scheidsrechter Robert Hartmann kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67' Scheidsrechter Robert Hartmann kent Elversberg een inworp toe op de helft van Braunschweig.
68' In de minuut 68, Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde ziet hoe Anton Donkor op doel schiet, maar niet scoort voor Braunschweig.
69' Buitenspel Braunschweig. Scheidsrechter Robert Hartmann fluit de uitploeg terug in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
69' Inworp voor Elversberg in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde op de eigen helft.
72' In de minuut 72, Inworp voor Elversberg op de helft van Braunschweig.
72' Doeltrap voor Braunschweig in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
73' De 5 wissel van Braunschweig. Luc Ihorst komt erin voor Kaan Caliskaner in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
73' In de minuut 73, Doeltrap voor Elversberg in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
73' Elversberg heeft Paul Wanner gewisseld. Joseph Boyamba neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Horst Steffen.
76' Inworp voor Elversberg in de buurt van het vijandige doel in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
76' In de minuut 76, De bal is over de achterlijn geweest. Braunschweig mag een doeltrap nemen.
78' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Elversberg een vrije trap op de eigen helft.
78' Scheidsrechter Robert Hartmann legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Nicolas Kristof (Elversberg) in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
79' In de minuut 79, Nicolas Kristof (Elversberg) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Spiesen-Elversberg.
79' Arbiter Robert Hartmann kent een vrije trap toe aan Elversberg op de eigen helft.
80' Braunschweig moet uitkijken als Elversberg een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
80' In de minuut 80, De scherpte ontbreekt bij Paul Stock (Elversberg). Zijn poging mist doel in Spiesen-Elversberg.
80' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Braunschweig een doeltrap.
81' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Braunschweig in Spiesen-Elversberg.
82' In de minuut 82, Braunschweig krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robert Hartmann op de helft van Elversberg.
82' Elversberg gebruikt de 3 wissel. Thore Jacobsen vervangt Paul Stock.
82' Bij Elversberg komt Dominik Martinovic er in. Hij vervangt Luca Schnellbacher.