1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Brescia mag de aftrap nemen.
1' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft een inworp aan Brescia op de eigen helft in Stadio Mario Rigamonti.
2' In de minuut 2, Inworp Brescia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
2' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Giovanni Ayroldi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Brescia.
3' Inworp voor Parma Calcio op de helft van Brescia.
4' In de minuut 4, Inworp voor Parma Calcio in Stadio Mario Rigamonti op de eigen helft.
4' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent Parma Calcio een inworp toe op de helft van Brescia.
5' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Brescia.
5' In de minuut 5, De bal is over de achterlijn geweest. Parma Calcio mag een doeltrap nemen.
7' Inworp voor Parma Calcio ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Brescia.
7' Vrije trap in Stadio Mario Rigamonti. Op de helft van Parma Calcio mag Brescia een vrije trap nemen.
9' In de minuut 9, Stadio Mario Rigamonti ziet hoe Brescia een vrije trap tegen krijgt omdat Gabriele Moncini buitenspel staat.
10' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' Hoekschop voor Brescia in Stadio Mario Rigamonti. Giacomo Olzer neemt deze vanaf rechts.
11' In de minuut 11, In Stadio Mario Rigamonti mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' In Brescia krijgt Parma Calcio op de eigen helft een vrije trap te nemen.
13' Doelpoging Parma Calcio! Het schot van Hernani gaat niet tussen de palen.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft Brescia een doeltrap.
15' Brescia mag een hoekschop nemen vanaf links via Massimo Bertagnoli in Stadio Mario Rigamonti.
16' Antonio Colak (Parma Calcio) raakt geblesseerd in Brescia. Scheidsrechter Giovanni Ayroldi legt de wedstrijd even stil.
17' In de minuut 17, Coach Fabio Pecchia (Parma Calcio) moet ingrijpen en brengt Adrian Benedyczak voor de geblesseerde Antonio Colak.
17' Er wordt weer gevoetbald!
17' Inworp op de eigen helft voor Brescia.
18' In de minuut 18, Parma Calcio krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Giovanni Ayroldi in Brescia.
18' Het voorbereidende werk werd verricht door Dennis Man.
22' In de minuut 22, Brescia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Giovanni Ayroldi op de helft van Parma Calcio.
23' Doeltrap voor Brescia in Stadio Mario Rigamonti.
24' Doelpunt! Parma Calcio breidt de voorsprong tot 0-2 uit via Dennis Man.
25' In de minuut 25, Inworp voor Parma Calcio in Stadio Mario Rigamonti op de eigen helft.
26' Inworp Parma Calcio. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' De scherpte ontbreekt bij Flavio Junior Bianchi (Brescia). Zijn poging mist doel.
26' In de minuut 26, De uitploeg krijgt een doeltrap in Brescia.
26' Vergeefse doelpoging Giacomo Olzer (Brescia).
27' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Mario Rigamonti.
28' In de minuut 28, Inworp op de eigen helft voor Brescia.
28' Arbiter Giovanni Ayroldi kent een vrije trap toe aan Brescia op de eigen helft.
28' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft een inworp aan Parma Calcio op de eigen helft in Stadio Mario Rigamonti.
29' In Stadio Mario Rigamonti mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
30' Inworp voor Brescia op de helft van Parma Calcio.
31' In de minuut 31, Een speler van Brescia staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Giovanni Ayroldi teruggefloten.
31' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent een vrije trap toe aan Parma Calcio, te nemen op de helft van Brescia.
32' Andrea Cistana (Brescia) krijgt een eerste gele kaart.
32' In de minuut 32, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brescia in Brescia.
34' Een doelpoging van Fabrizio Paghera (Brescia) mist scherpte.
34' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft Parma Calcio een doeltrap.
34' In de minuut 34, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Hernani (Parma Calcio).
35' Stadio Mario Rigamonti ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Brescia.
35' Inworp voor Brescia in Stadio Mario Rigamonti op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Hernani (Parma Calcio) doet weer mee in Stadio Mario Rigamonti.
38' Buitenspelpositie voor Giacomo Olzer (Brescia) in Stadio Mario Rigamonti (Brescia).
38' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent Parma Calcio een inworp toe op de helft van Brescia.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft Parma Calcio een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Brescia.
40' Inworp Brescia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
40' In de minuut 40, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Parma Calcio in Brescia.
41' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft Brescia een vrije trap op de eigen helft.
42' Adrian Bernabe schiet op doel maar scoort niet voor Parma Calcio in Brescia.
43' In de minuut 43, Parma Calcio moet opletten als Brescia van scheidsrechter Giovanni Ayroldi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Brescia.
45' + 1 Schot op doel van Valentin Mihaila. Maar zonder doelpunt voor Parma Calcio als gevolg.
45' + 1 In de minuut 45, Dennis Man neemt de door scheidsrechter Giovanni Ayroldi gegeven hoekschop voor Parma Calcio in Brescia.
45' + 1 Scheidsrechter Giovanni Ayroldi laat nog 3 minuten doorspelen in Brescia.
45' + 1 Een doelpoging van Hernani (Parma Calcio) in Brescia mist scherpte.
45' + 1 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Brescia.
45' + 2 Parma Calcio krijgt van scheidsrechter Giovanni Ayroldi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 2 Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Mario Rigamonti.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in Stadio Mario Rigamonti.
46' De tweede helft gaat van start in Brescia. Parma Calcio mag aftrappen als scheidsrechter Giovanni Ayroldi fluit.
46' Brescia gebruikt de 1 wissel. Nicolas Galazzi vervangt Matthieu Huard.
46' In de minuut 46, Bij Brescia komt Birkir Bjarnason er in. Hij vervangt Giacomo Olzer.
47' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft een inworp aan Brescia op de eigen helft in Stadio Mario Rigamonti.
49' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft Parma Calcio een vrije trap op de eigen helft.
50' In de minuut 50, De bal is over de achterlijn geweest. Brescia mag een doeltrap nemen.
52' Een schot van Flavio Junior Bianchi (Brescia) wordt geblokkeerd door een verdediger van Parma Calcio.
52' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Brescia.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
55' Vrije trap voor Parma Calcio op de helft van Brescia.
56' De verdediging van Brescia blokkeert een schot van Valentin Mihaila (Parma Calcio) in Stadio Mario Rigamonti.
56' In de minuut 56, Parma Calcio schiet tussen de palen, maar Wylan Cyprien ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Brescia.
57' Parma Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Giovanni Ayroldi op de helft van Brescia.
57' Vanaf rechts mag Dennis Man een hoekschop nemen voor Parma Calcio in Stadio Mario Rigamonti.
58' In de minuut 58, Alessandro Circati (Parma Calcio) ziet zijn kopbal niet in het doel van Brescia belanden.
58' Parma Calcio krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Giovanni Ayroldi in Brescia.
58' In Brescia krijgt Brescia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' In de minuut 59, Parma Calcio krijgt van scheidsrechter Giovanni Ayroldi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
60' De thuisploeg incasseert geel op naam van Flavio Junior Bianchi.
62' Buitenspelpositie Valentin Mihaila (Parma Calcio).
62' In de minuut 62, Brescia brengt Gennaro Borrelli in de plaats van Gabriele Moncini.
62' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent Brescia een inworp toe op de helft van Parma Calcio.
63' Inworp op de eigen helft voor Parma Calcio.
63' In de minuut 63, Brescia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Giovanni Ayroldi op de helft van Parma Calcio.
65' Nicolas Galazzi gaat in het boekje van de scheidsrechter.
65' Brescia in buitenspelpositie.
66' In de minuut 66, Parma Calcio mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Brescia in Brescia.
67' Gele kaart. Valentin Mihaila (Parma Calcio) gaat op de bon.
67' Hoekschop voor Parma Calcio in Stadio Mario Rigamonti. Valentin Mihaila neemt deze vanaf links.
67' In de minuut 67, De kopbal van Adrian Benedyczak belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Parma Calcio.
67' Doeltrap voor Brescia in Stadio Mario Rigamonti.
69' Gabriel Charpentier vervangt Dennis Man bij de uitploeg.
69' In de minuut 69, Parma Calcio heeft Valentin Mihaila gewisseld. Drissa Camara neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Fabio Pecchia.
69' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft een inworp aan Parma Calcio op de eigen helft in Stadio Mario Rigamonti.
70' Birkir Bjarnason (Brescia) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Parma Calcio in Stadio Mario Rigamonti.
70' In de minuut 70, Inworp voor Brescia in Stadio Mario Rigamonti op de eigen helft.
71' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Mario Rigamonti.
71' Fabrizio Paghera (Brescia) krijgt geel.
72' In de minuut 72, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Brescia.
74' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75' Wissel in Brescia: Matteo Ferro vervangt Flavio Junior Bianchi bij Brescia.
75' In de minuut 75, Inworp voor Parma Calcio in de buurt van het vijandige doel in Stadio Mario Rigamonti.
75' Arbiter Giovanni Ayroldi kent een vrije trap toe aan Brescia op de eigen helft.
76' Doeltrap voor Parma Calcio in Stadio Mario Rigamonti.
77' In de minuut 77, Matteo Ferro mist het doel en scoort niet voor Brescia.
77' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Parma Calcio in Brescia.
77' Gele kaart in Brescia: Alessandro Circati (Parma Calcio) gaat op de bon bij scheidsrechter Giovanni Ayroldi.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft Brescia een vrije trap op de eigen helft.
78' De poging van Fabrizio Paghera (Brescia) mist doel in Stadio Mario Rigamonti.
78' De bal is over de achterlijn geweest. Parma Calcio mag een doeltrap nemen.
79' In de minuut 79, In Stadio Mario Rigamonti mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79' Inworp voor Parma Calcio op de helft van Brescia.
79' Brescia krijgt van scheidsrechter Giovanni Ayroldi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81' In de minuut 81, In Brescia krijgt Parma Calcio op de eigen helft een vrije trap te nemen.