1' De wedstrijd gaat van start. Modena heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, De scherpte ontbreekt bij Ettore Gliozzi (Modena). Zijn poging mist doel.
1' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Parma Calcio in Modena.
2' Inworp voor Parma Calcio op de helft van Modena.
3' In de minuut 3, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Rosario Abisso een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Modena.
3' Parma Calcio krijgt een schietkans via Adrian Bernabe, maar scoort niet in Alberto Braglia.
5' Scheidsrechter Rosario Abisso kent Parma Calcio een inworp toe op de helft van Modena.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Rosario Abisso geeft Parma Calcio een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Modena.
7' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
7' Modena verdedigt een schot van Nahuel Estevez, waardoor Parma Calcio niet tot scoren komt.
9' In de minuut 9, Vrije trap in Alberto Braglia. Op de helft van Modena mag Parma Calcio een vrije trap nemen.
10' De bal is over de achterlijn geweest. Modena mag een doeltrap nemen.
11' Arbiter Rosario Abisso kent een vrije trap toe aan Modena op de eigen helft.
12' In de minuut 12, De uitploeg krijgt een doeltrap in Modena.
13' Parma Calcio krijgt van scheidsrechter Rosario Abisso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
14' Inworp op de eigen helft voor Modena.
16' Fabio Gerli met de assist.
17' Inworp voor Parma Calcio in Alberto Braglia op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Rosario Abisso geeft Modena een vrije trap op de eigen helft.
20' Scheidsrechter Rosario Abisso kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
21' Inworp Parma Calcio. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' In de minuut 21, Nahuel Estevez schiet op doel maar scoort niet voor Parma Calcio in Modena.
22' De verdediging van Modena blokkeert een schot van Dennis Man (Parma Calcio).
22' Vanaf links mag Valentin Mihaila een hoekschop nemen voor Parma Calcio in Alberto Braglia.
23' Fabio Ponsi deed het voorbereidende werk.
25' Hoekschop voor Parma Calcio in Alberto Braglia. Dennis Man neemt deze vanaf rechts.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Rosario Abisso geeft een inworp aan Modena op de eigen helft in Alberto Braglia.
28' Scheidsrechter Rosario Abisso geeft Modena een doeltrap.
29' Scheidsrechter Rosario Abisso kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
30' In de minuut 30, Doeltrap voor Modena in Alberto Braglia.
31' In Modena krijgt Parma Calcio op de eigen helft een vrije trap te nemen.
32' Parma Calcio mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Modena in Modena.
32' In de minuut 32, Een schot van Adrian Bernabe (Parma Calcio) smoort in de verdediging van Modena.
32' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Alberto Braglia.
33' De poging van Valentin Mihaila (Parma Calcio) mist doel.
33' In de minuut 33, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Modena in Modena.
35' Doelpoging Parma Calcio! Het schot van Adrian Bernabe gaat niet tussen de palen in Modena.
35' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Modena.
36' In de minuut 36, Valentin Mihaila neemt de door scheidsrechter Rosario Abisso gegeven hoekschop voor Parma Calcio in Modena.
36' Doeltrap voor Modena in Alberto Braglia.
37' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Alberto Braglia.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Rosario Abisso geeft een gele kaart aan Alessandro Riccio (Modena).
39' Inworp voor Modena in de buurt van het vijandige doel in Alberto Braglia.
39' In Alberto Braglia mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
40' In de minuut 40, Nahuel Estevez (Parma Calcio) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Modena.
40' Ange Bonny (Parma Calcio) bevindt zich in buitenspelpositie.
41' Inworp voor Modena in Alberto Braglia op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Rosario Abisso kent een vrije trap toe aan Modena, te nemen op de helft van Parma Calcio.
44' Parma Calcio krijgt van scheidsrechter Rosario Abisso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' Vergeefse doelpoging Ange Bonny (Parma Calcio) in Alberto Braglia.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Rosario Abisso geeft een inworp aan Parma Calcio op de eigen helft in Alberto Braglia.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 Arbiter Rosario Abisso kent een vrije trap toe aan Modena op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' Parma Calcio trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' De uitploeg vervangt Simon Sohm door Hernani.
46' In de minuut 46, Parma Calcio brengt Anthony Partipilo in de plaats van Valentin Mihaila.
47' Buitenspel Parma Calcio. Dennis Man wordt teruggefloten door scheidsrechter Rosario Abisso.
47' In de minuut 47, Het voorbereidende werk werd verricht door Thomas Battistella.
49' Inworp voor Parma Calcio ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Modena.
49' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Alberto Braglia.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Rosario Abisso geeft Modena een vrije trap op de eigen helft.
51' Scheidsrechter Rosario Abisso geeft Modena een doeltrap.