1' Scheidsrechter Domenico Castellone fluit voor het begin van de eerste helft. Vis Pesaro trapt af in Pesaro.
3' In de minuut 3, Stadio Tonino Benelli ziet hoe Vis Pesaro op voorsprong komt door een kopbal van Ottar Magnus Karlsson. 1-0!
22' Marco Bertini gaat in het boekje van de scheidsrechter.
36' Gele kaart. Lorenzo Da Pozzo (Vis Pesaro) gaat op de bon.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Scheidsrechter Domenico Castellone fluit en SPAL trapt af. De tweede helft in Pesaro is van start gegaan.
46' Gianmarco Neri vervangt Lorenzo Da Pozzo bij de thuisploeg.
63' In de minuut 63, Wissel in Pesaro: Mirco Antenucci vervangt Marco Bertini bij SPAL.
63' De 2 wissel van SPAL. Simone Edera komt erin voor Emanuele Rao in Stadio Tonino Benelli.
63' Trainer Leonardo Colucci (SPAL) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Alessandro Tripaldelli door Raffaele Celia.
65' In de minuut 65, De thuisploeg wisselt Denis Tonucci voor Afonso Bento Martins Jesus Peixoto.
65' De thuisploeg vervangt Blue Mamona door Manuel Pucciarelli.
72' Vis Pesaro brengt Mirko Valdifiori in de plaats van Antonio Pio Lervolino.
74' In de minuut 74, Gele kaart in Pesaro. Matteo Rossetti is er volgende wedstrijd niet bij voor Vis Pesaro.
77' Fabio Maistro (SPAL) krijgt geel van scheidsrechter Domenico Castellone in Stadio Tonino Benelli en moet oppassen.
78' Scheidsrechter Domenico Castellone toont Manuel Di Paola (Vis Pesaro) de gele kaart.
82' In de minuut 82, De thuisploeg incasseert geel op naam van Filippo Neri.
84' Mirko Valdifiori (Vis Pesaro) krijgt een eerste gele kaart.
87' SPAL heeft Nicolo Contiliano gewisseld. Filippo Puletto neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Leonardo Colucci.