1' De eerste helft is begonnen. Torino trapt af.
1' Scheidsrechter Luca Massimi geeft Torino een vrije trap op de eigen helft.
2' In de minuut 2, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Frosinone.
3' Hoekschop voor Torino in Stadio Benito Stirpe. Mergim Vojvoda neemt deze vanaf links.
4' De kopbal van Duvan Zapata (Torino) mist het doel van de tegenstander.
4' In de minuut 4, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Frosinone.
6' In Frosinone krijgt Frosinone op de eigen helft een vrije trap te nemen.
7' Torino krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luca Massimi op de helft van Frosinone.
7' In de minuut 7, Inworp Torino. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' Matias Soule neemt de door scheidsrechter Luca Massimi gegeven hoekschop voor Frosinone in Frosinone.
9' Vrije trap in Stadio Benito Stirpe. Op de helft van Frosinone mag Torino een vrije trap nemen.
9' In de minuut 9, Anthony Oyono Omva Torque (Frosinone) krijgt geel van scheidsrechter Luca Massimi in Stadio Benito Stirpe en moet oppassen.
11' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Frosinone in Frosinone.
11' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luca Massimi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Frosinone.
12' In de minuut 12, Raoul Bellanova raakt geblesseerd bij Torino en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
13' Er wordt weer gevoetbald!
14' Raoul Bellanova (Torino) is weer terug binnen de lijnen.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Luca Massimi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
15' Buitenspel Torino.
16' Kaio Jorge (Frosinone) krijgt een eerste gele kaart.
19' In de minuut 19, Arbiter Luca Massimi kent een vrije trap toe aan Torino op de eigen helft.
20' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Benito Stirpe.
21' Torino mag een hoekschop nemen vanaf links via Mergim Vojvoda in Stadio Benito Stirpe.
21' In de minuut 21, Alessandro Buongiorno (Torino) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
22' De bal is over de achterlijn geweest. Frosinone mag een doeltrap nemen.
22' Inworp op de eigen helft voor Frosinone.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Luca Massimi geeft een inworp aan Frosinone op de eigen helft in Stadio Benito Stirpe.
23' Inworp voor Frosinone in Stadio Benito Stirpe op de eigen helft.
23' Poging met het hoofd van Kaio Jorge. Maar geen doelpunt voor Frosinone.
23' In de minuut 23, Inworp voor Frosinone in de buurt van het vijandige doel in Stadio Benito Stirpe.
24' Frosinone krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luca Massimi in Frosinone.
24' Caleb Okoli met de kopkans! Geen doelpunt voor Frosinone in Stadio Benito Stirpe.
24' In de minuut 24, Doeltrap voor Torino in Stadio Benito Stirpe.
25' Scheidsrechter Luca Massimi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' Inworp voor Frosinone in Stadio Benito Stirpe op de eigen helft.
26' In de minuut 26, In Stadio Benito Stirpe mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' Inworp Torino. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' Torino krijgt van scheidsrechter Luca Massimi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
28' In de minuut 28, Een schot van Nikola Vlasic (Torino) wordt tegengehouden door de verdediging van Frosinone in Frosinone.
30' De scherpte ontbreekt bij Luca Garritano (Frosinone). Zijn poging mist doel in Frosinone.
30' Scheidsrechter Luca Massimi geeft Torino een doeltrap.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Luca Massimi geeft een inworp aan Frosinone op de eigen helft in Stadio Benito Stirpe.
33' Inworp op de eigen helft voor Frosinone.
34' Inworp op de eigen helft voor Frosinone.
35' In de minuut 35, Ilario Monterisi van Frosinone is geblesseerd en het spel ligt even stil.
35' De wedstrijd is weer hervat.
35' Ilario Monterisi kan weer verder bij Frosinone.
36' In de minuut 36, Frosinone mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
37' Torino krijgt van scheidsrechter Luca Massimi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Inworp voor Torino in Stadio Benito Stirpe op de eigen helft.
38' In de minuut 38, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Benito Stirpe.
39' Scheidsrechter Luca Massimi geeft een inworp aan Torino op de eigen helft in Stadio Benito Stirpe.
40' Scheidsrechter Luca Massimi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Inworp Frosinone. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' Inworp Frosinone. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' Scheidsrechter Luca Massimi kent een vrije trap toe aan Torino, te nemen op de helft van Frosinone.
42' In de minuut 42, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Luca Massimi aan de thuisploeg.
43' De verdediging van Torino blokkeert een schot van Matias Soule (Frosinone).
43' Een schot van Luca Garritano (Frosinone) smoort in de verdediging van Torino.
43' In de minuut 43, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
44' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Frosinone.
44' Scheidsrechter Luca Massimi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Ivan Ilic (Torino) treft de paal!
45' Vanaf links mag Mergim Vojvoda een hoekschop nemen voor Torino in Stadio Benito Stirpe.
45' Scheidsrechter Luca Massimi geeft Frosinone een vrije trap op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, 4 minuten extra tijd.
45' + 1 Inworp voor Frosinone op de helft van Torino.
45' + 2 Arbiter Luca Massimi kent een vrije trap toe aan Torino op de eigen helft.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Luca Massimi geeft een inworp aan Frosinone op de eigen helft in Stadio Benito Stirpe.
45' + 3 Vrije trap voor Frosinone op de helft van Torino.
45' + 3 Eerste gele kaart voor Ricardo Rodriguez (Torino) in Frosinone.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Luca Massimi aan dat we gaan rusten in Frosinone's Stadio Benito Stirpe.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Frosinone trapt af.
46' Scheidsrechter Luca Massimi geeft Torino een doeltrap.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Luca Massimi kent Torino een inworp toe op de helft van Frosinone.
47' Torino schiet tussen de palen, maar Duvan Zapata ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Frosinone.
48' Scheidsrechter Luca Massimi kent een vrije trap toe aan Frosinone, te nemen op de helft van Torino.
49' In de minuut 49, Doelpoging Torino! Het schot van Duvan Zapata gaat niet tussen de palen in Frosinone.
49' Doeltrap voor Frosinone in Stadio Benito Stirpe.
49' Inworp voor Frosinone in Stadio Benito Stirpe op de eigen helft.
50' In de minuut 50, In Frosinone krijgt Torino op de eigen helft een vrije trap te nemen.
51' Kaio Jorge schiet op doel maar scoort niet voor Frosinone in Frosinone.
51' Hoekschop voor Frosinone in Stadio Benito Stirpe. Arijon Ibrahimovic neemt deze vanaf links.
52' In de minuut 52, Samuele Ricci (Torino) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Frosinone in Stadio Benito Stirpe.
52' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Benito Stirpe.
53' In Stadio Benito Stirpe mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
56' In de minuut 56, Vergeefse doelpoging Luca Garritano (Frosinone).
56' Scheidsrechter Luca Massimi geeft Frosinone een vrije trap op de eigen helft.
56' Ivan Ilic gaat in het boekje van de scheidsrechter.
57' In de minuut 57, De uitploeg incasseert geel op naam van Adrien Tameze.
57' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Benito Stirpe.
57' Gele kaart. Luca Garritano (Frosinone) gaat op de bon.
58' In de minuut 58, Vrije trap in Stadio Benito Stirpe. Op de helft van Frosinone mag Torino een vrije trap nemen.
58' In Frosinone krijgt Frosinone op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' Inworp op de eigen helft voor Torino.
60' In de minuut 60, Torino moet opletten als Frosinone van scheidsrechter Luca Massimi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
61' Wissel in Frosinone: Pol Lirola vervangt Luca Garritano bij Frosinone.
61' Inworp voor Torino in Stadio Benito Stirpe op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Luca Massimi geeft een inworp aan Torino op de eigen helft in Stadio Benito Stirpe.
63' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Benito Stirpe.
64' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Luca Massimi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Frosinone.
64' In de minuut 64, Torino brengt Koffi Djidji in de plaats van Samuele Ricci.
65' Inworp voor Frosinone op de helft van Torino.
65' Torino verdedigt een schot van Arijon Ibrahimovic, waardoor Frosinone niet tot scoren komt.
67' In de minuut 67, De bal is over de achterlijn geweest. Frosinone mag een doeltrap nemen.