1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Torino mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, De kopbal van Pietro Pellegri wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Fiorentina.
2' Inworp op de eigen helft voor Fiorentina.
4' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Federico La Penna aan de uitploeg.
6' In de minuut 6, Ivan Ilic mist het doel en scoort niet voor Torino in Stadio Artemio Franchi.
6' De bal is over de achterlijn geweest. Fiorentina mag een doeltrap nemen.
7' Scheidsrechter Federico La Penna geeft Torino een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fiorentina.
9' In de minuut 9, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Torino in Florence.
10' In Stadio Artemio Franchi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' Scheidsrechter Federico La Penna geeft een inworp aan Fiorentina op de eigen helft in Stadio Artemio Franchi.
11' In de minuut 11, Vrije trap in Stadio Artemio Franchi. Op de helft van Fiorentina mag Torino een vrije trap nemen.
12' Inworp voor Fiorentina in Stadio Artemio Franchi op de eigen helft.
13' Scheidsrechter Federico La Penna kent een vrije trap toe aan Torino, te nemen op de helft van Fiorentina.
14' In de minuut 14, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Florence.
14' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Artemio Franchi.
15' Scheidsrechter Federico La Penna kent Torino een inworp toe op de helft van Fiorentina.
15' In de minuut 15, Inworp Fiorentina. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' Scheidsrechter Federico La Penna geeft Fiorentina een vrije trap op de eigen helft.
16' In Florence krijgt Fiorentina op de eigen helft een vrije trap te nemen.
18' In de minuut 18, Vrije trap voor Fiorentina op de helft van Torino.
19' Inworp voor Fiorentina in de buurt van het vijandige doel in Stadio Artemio Franchi.
20' Inworp voor Fiorentina ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Florence.
22' In de minuut 22, Arbiter Federico La Penna kent een vrije trap toe aan Torino op de eigen helft.
23' Fiorentina krijgt van scheidsrechter Federico La Penna op eigen helft een vrije trap toegewezen.
23' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Florence.
23' In de minuut 23, Buitenspel Torino.
24' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Federico La Penna een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Florence.
24' Cristiano Biraghi (Fiorentina) krijgt geel van scheidsrechter Federico La Penna in Stadio Artemio Franchi en moet oppassen.
25' In de minuut 25, De defensie van Fiorentina voorkomt dat een kopbal van Duvan Zapata (Torino) in het doel belandt.
25' Inworp voor Torino op de helft van Fiorentina.
26' Scheidsrechter Federico La Penna geeft Fiorentina een doeltrap.
28' In de minuut 28, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
28' Scheidsrechter Federico La Penna kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Arbiter Federico La Penna kent een vrije trap toe aan Fiorentina op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Torino krijgt van scheidsrechter Federico La Penna op eigen helft een vrije trap toegewezen.
31' Hoekschop voor Fiorentina in Stadio Artemio Franchi. Cristiano Biraghi neemt deze vanaf links.
31' Doeltrap voor Torino in Stadio Artemio Franchi.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Federico La Penna geeft een inworp aan Fiorentina op de eigen helft in Stadio Artemio Franchi.
32' In Florence krijgt Fiorentina op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' Scheidsrechter Federico La Penna kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Torino moet uitkijken als Fiorentina een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadio Artemio Franchi.
36' Een doelpoging van Alfred Duncan (Fiorentina) mist scherpte.
36' De uitploeg krijgt een doeltrap in Florence.
37' In de minuut 37, Torino schiet tussen de palen, maar Valentino Lazaro ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Florence.
37' Scheidsrechter Federico La Penna geeft Fiorentina een doeltrap.
38' Fiorentina moet opletten als Torino van scheidsrechter Federico La Penna een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
39' In de minuut 39, Inworp Torino. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' Fiorentina krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Federico La Penna in Florence.
40' Inworp voor Fiorentina ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Florence.
42' In de minuut 42, De kopbal van Giacomo Bonaventura belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Fiorentina.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Torino in Florence.
43' Jonathan Ikone schiet op doel maar scoort niet voor Fiorentina in Florence.
43' In de minuut 43, Inworp voor Fiorentina in de buurt van het vijandige doel in Stadio Artemio Franchi.
44' Torino moet opletten als Fiorentina van scheidsrechter Federico La Penna een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' Torino krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Federico La Penna op de helft van Fiorentina.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp voor Fiorentina in Stadio Artemio Franchi op de eigen helft.
45' + 1 1 minuten extra tijd.
45' + 1 Scheidsrechter Federico La Penna geeft Torino een vrije trap op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Federico La Penna aan dat we gaan rusten in Florence's Stadio Artemio Franchi.
46' Na de pauze trapt Fiorentina af voor de tweede helft.
46' Inworp op de eigen helft voor Torino.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Federico La Penna geeft een inworp aan Torino op de eigen helft in Stadio Artemio Franchi.
47' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Artemio Franchi.
47' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Artemio Franchi.
47' In de minuut 47, Het spel ligt even stil in Florence. Samuele Ricci (Torino) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
48' Scheidsrechter Federico La Penna fluit de wedstrijd weer op gang in Stadio Artemio Franchi.
49' Samuele Ricci (Torino) doet weer mee in Stadio Artemio Franchi.
49' In de minuut 49, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Florence.
50' Scheidsrechter Federico La Penna fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Florence.
50' Scheidsrechter Federico La Penna kent Fiorentina een inworp toe op de helft van Torino.
50' In de minuut 50, Inworp op de eigen helft voor Torino.
52' Valentino Lazaro neemt de door scheidsrechter Federico La Penna gegeven hoekschop voor Torino in Florence.
53' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Federico La Penna.
53' In de minuut 53, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
55' De uitploeg incasseert geel op naam van Samuele Ricci.
56' Christian Kouame mist het doel en scoort niet voor Fiorentina.
56' In de minuut 56, De bal is over de achterlijn geweest. Torino mag een doeltrap nemen.
57' Vrije trap in Stadio Artemio Franchi. Op de helft van Torino mag Fiorentina een vrije trap nemen.
60' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Federico La Penna een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Florence.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Federico La Penna geeft Fiorentina een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Torino.
62' Samuele Ricci (Torino) kan niet meer verder. Karol Linetty vervangt hem bij de uitploeg.
62' De uitploeg vervangt Pietro Pellegri door Antonio Sanabria.
62' In de minuut 62, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
63' In Stadio Artemio Franchi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
63' Scheidsrechter Federico La Penna kent een vrije trap toe aan Fiorentina op een gevaarlijke plek voor Torino.
64' In de minuut 64, Doeltrap voor Torino in Stadio Artemio Franchi.
64' Fiorentina heeft Arthur Melo gewisseld. Rolando Mandragora neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vincenzo Italiano.
64' De thuisploeg wisselt Lucas Beltran voor M'bala Nzola.
65' In de minuut 65, Inworp voor Fiorentina op de helft van Torino.
66' Inworp voor Torino in Stadio Artemio Franchi op de eigen helft.
67' Inworp voor Fiorentina ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Florence.
68' In de minuut 68, Gele kaart in Florence: Michael Kayode (Fiorentina) gaat op de bon bij scheidsrechter Federico La Penna.
69' Inworp Fiorentina. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70' Torino krijgt van scheidsrechter Federico La Penna op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' In de minuut 72, Fiorentina krijgt een schietkans via Cristiano Biraghi, maar scoort niet in Stadio Artemio Franchi.
73' Arbiter Federico La Penna kent een vrije trap toe aan Torino op de eigen helft.
73' Scheidsrechter Federico La Penna geeft Torino een vrije trap op de eigen helft.
75' In de minuut 75, Torino mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
75' Luca Ranieri (Fiorentina) krijgt een eerste gele kaart.
77' Nikola Vlasic (Torino) raakt geblesseerd in Florence. Scheidsrechter Federico La Penna legt de wedstrijd even stil.
77' In de minuut 77, Wissel in Florence: Fabiano Parisi vervangt Cristiano Biraghi bij Fiorentina.
78' Bij Torino komt Koffi Djidji er in. Hij vervangt Nikola Vlasic.
79' De 4 wissel van Torino. Mergim Vojvoda komt erin voor Raoul Bellanova in Stadio Artemio Franchi.
79' In de minuut 79, Stadio Artemio Franchi ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Florence.
79' Nikola Vlasic lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Torino.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiorentina in Florence.
81' In de minuut 81, Vanaf rechts mag Valentino Lazaro een hoekschop nemen voor Torino in Stadio Artemio Franchi.
82' Fiorentina mag een hoekschop nemen vanaf links via Alfred Duncan in Stadio Artemio Franchi.
83' Alfred Duncan neemt de door scheidsrechter Federico La Penna gegeven hoekschop voor Fiorentina in Florence.
83' In de minuut 83, Luca Ranieri zet Fiorentina op voorsprong met een kopbal. 1-0!
87' Fiorentina krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Federico La Penna op de helft van Torino.
87' Torino gebruikt de 5 wissel. Demba Seck vervangt Adrien Tameze.