1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Cagliari mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Colombo geeft Torino een vrije trap op de eigen helft.
2' Scheidsrechter Colombo kent Cagliari een inworp toe op de helft van Torino.
2' Inworp op de eigen helft voor Torino.
4' In de minuut 4, Vrije trap voor Cagliari op de helft van Torino.
4' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cagliari.
5' In Unipol Domus mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' In de minuut 6, Torino krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Colombo op de helft van Cagliari.
6' Scheidsrechter Colombo legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Sulemana (Cagliari) in Unipol Domus.
7' Er wordt weer gevoetbald!
8' In de minuut 8, Sulemana (Cagliari) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
8' Torino krijgt van scheidsrechter Colombo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
9' In Cagliari krijgt Cagliari op de eigen helft een vrije trap te nemen.
10' In de minuut 10, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Sulemana (Cagliari).
11' Sulemana (Cagliari) kan niet meer verder. Matteo Prati vervangt hem bij de thuisploeg.
11' Unipol Domus ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Cagliari.
14' In de minuut 14, Torino krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Colombo in Cagliari.
14' Inworp Cagliari. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
15' Inworp voor Torino in de buurt van het vijandige doel in Unipol Domus.
15' In de minuut 15, Inworp voor Torino ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cagliari.
16' Inworp voor Torino op de helft van Cagliari.
18' Arbiter Colombo kent een vrije trap toe aan Torino op de eigen helft.
18' In de minuut 18, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
19' Bij Torino bevindt Nikola Vlasic zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Colombo.
19' Doeltrap voor Cagliari in Unipol Domus.
20' In de minuut 20, Inworp voor Torino in Unipol Domus op de eigen helft.
22' Duvan Zapata (Torino) staat buitenspel in Cagliari, gezien door scheidsrechter Colombo.
23' In de minuut 23, Het voorbereidende werk werd verricht door Raoul Bellanova.
25' De bal is over de achterlijn geweest. Torino mag een doeltrap nemen.
25' Scheidsrechter Colombo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Torino moet opletten als Cagliari van scheidsrechter Colombo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
27' In Unipol Domus mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
27' Scheidsrechter Colombo geeft Cagliari een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Torino.
27' In de minuut 27, De verdediging van Torino blokkeert een schot van Alberto Dossena (Cagliari) in Unipol Domus.
28' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Unipol Domus.
29' Achterin bij Cagliari wordt de kopbal van Antonio Sanabria (Torino) tegengehouden.
30' In de minuut 30, Torino mag een hoekschop nemen vanaf links via Valentino Lazaro in Unipol Domus.
30' De scherpte ontbreekt bij Karol Linetty (Torino). Zijn poging mist doel.
30' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Cagliari.
31' In de minuut 31, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Cagliari.
32' Torino krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Colombo op de helft van Cagliari.
32' Scheidsrechter Colombo geeft Torino een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Cagliari.
33' In de minuut 33, Cagliari krijgt van scheidsrechter Colombo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
34' Cagliari verdedigt een schot van Antonio Sanabria, waardoor Torino niet tot scoren komt.
34' Een schot van Jakub Jankto (Cagliari) smoort in de verdediging van Torino.
35' In de minuut 35, Matteo Prati (Cagliari) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Torino in Unipol Domus.
36' Jakub Jankto schiet op doel maar scoort niet voor Cagliari.
36' Doelpoging Cagliari! Het schot van Jakub Jankto gaat niet tussen de palen in Cagliari.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Colombo geeft Torino een doeltrap.
37' Scheidsrechter Colombo kent Cagliari een inworp toe op de helft van Torino.
37' Scheidsrechter Colombo geeft een inworp aan Cagliari op de eigen helft in Unipol Domus.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Colombo geeft een inworp aan Torino op de eigen helft in Unipol Domus.
39' Inworp voor Cagliari in Unipol Domus op de eigen helft.
40' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Unipol Domus.
40' In de minuut 40, Torino schiet tussen de palen, maar Duvan Zapata ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
41' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cagliari in Cagliari.
41' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Colombo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cagliari.
41' In de minuut 41, De thuisploeg incasseert geel op naam van Mateusz Wieteska.
42' Vrije trap in Unipol Domus. Op de helft van Cagliari mag Torino een vrije trap nemen.
43' Unipol Domus ziet hoe Jakub Jankto op doel schiet, maar niet scoort voor Cagliari.
43' In de minuut 43, Inworp Cagliari. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' Inworp op de eigen helft voor Torino.
44' Scheidsrechter Colombo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' In de minuut 44, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Unipol Domus.
45' Jakub Jankto neemt de door scheidsrechter Colombo gegeven hoekschop voor Cagliari in Cagliari.
45' + 1 Scheidsrechter Colombo laat nog 3 minuten doorspelen in Cagliari.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Torino op de helft van Cagliari.
45' + 3 Doelpunt! Torino breidt de voorsprong tot 0-2 uit via Samuele Ricci.
45' De eerste helft is voorbij.
46' In de minuut 46, Colombo geeft het fluitsignaal in Unipol Domus. Torino mag de tweede helft aftrappen.
46' Cagliari gebruikt de 2 wissel. Leonardo Pavoletti vervangt Jakub Jankto.
46' Trainer Claudio Ranieri gebruikt zijn 3 wissel. Pantelis Hatzidiakos wordt door Nicolas Viola vervangen bij de thuisploeg.
46' In de minuut 46, Torino krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Colombo op de helft van Cagliari.
47' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Cagliari.
48' Vergeefse doelpoging Duvan Zapata (Torino).
49' In de minuut 49, Arbiter Colombo kent een vrije trap toe aan Torino op de eigen helft.
50' Buitenspelpositie Nikola Vlasic (Torino).
50' Scheidsrechter Colombo kent een vrije trap toe aan Cagliari, te nemen op de helft van Torino.
51' In de minuut 51, Vanaf links mag Nicolas Viola een hoekschop nemen voor Cagliari in Unipol Domus.
51' Alberto Dossena (Cagliari) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Torino.
52' Hoekschop voor Cagliari in Unipol Domus. Nahitan Nandez neemt deze vanaf rechts.
52' In de minuut 52, De kopbal van Gabriele Zappa belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Cagliari.
52' Doeltrap voor Torino in Unipol Domus.
53' Een doelpoging van Raoul Bellanova (Torino) mist scherpte.
53' In de minuut 53, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cagliari in Cagliari.
53' In Unipol Domus mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
57' Torino moet opletten als Cagliari van scheidsrechter Colombo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Colombo kent een vrije trap toe aan Cagliari op een gevaarlijke plek voor Torino.
57' Scheidsrechter Colombo kent Cagliari een inworp toe op de helft van Torino.
58' Leonardo Pavoletti schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Torino in Unipol Domus.
59' In de minuut 59, Vrije trap in Unipol Domus. Op de helft van Torino mag Cagliari een vrije trap nemen.
60' Kans voor Torino in Unipol Domus! De kopbal van Antonio Sanabria mist het doel.
60' Scheidsrechter Colombo geeft Cagliari een doeltrap.
60' In de minuut 60, Het spel ligt even stil in Cagliari. Samuele Ricci (Torino) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
61' De onderbreking is afgelopen in Cagliari.
61' Een schot van Nicolas Viola (Cagliari) wordt geblokkeerd door een verdediger van Torino.
62' In de minuut 62, Coach Ivan Juric (Torino) moet ingrijpen en brengt Gvidas Gineitis voor de geblesseerde Samuele Ricci.
62' Nahitan Nandez neemt de door scheidsrechter Colombo gegeven hoekschop voor Cagliari in Cagliari.
62' Samuele Ricci gaat in het boekje van de scheidsrechter.
62' In de minuut 62, Cagliari krijgt een schietkans via Nicolas Viola, maar scoort niet.
63' In Cagliari krijgt Torino op de eigen helft een vrije trap te nemen.
63' Cagliari krijgt een schietkans via Andrea Petagna, maar scoort niet in Unipol Domus.
63' In de minuut 63, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
64' Scheidsrechter Colombo geeft Torino een vrije trap op de eigen helft.
65' Buitenspel Torino. Antonio Sanabria wordt teruggefloten.
66' In de minuut 66, Vergeefse doelpoging Valentino Lazaro (Torino) in Unipol Domus.
66' Cagliari schiet tussen de palen, maar Matteo Prati ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Cagliari.
67' Inworp Cagliari. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68' In de minuut 68, Cagliari mag een hoekschop nemen vanaf links via Nicolas Viola in Unipol Domus.
68' Poging met het hoofd van Alberto Dossena. Maar geen doelpunt voor Cagliari.
68' Vanaf rechts mag Nahitan Nandez een hoekschop nemen voor Cagliari in Unipol Domus.
69' In de minuut 69, Cagliari krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Colombo in Cagliari.
69' Leonardo Pavoletti schiet op doel maar scoort niet voor Cagliari in Cagliari.
70' Scheidsrechter Colombo geeft een inworp aan Cagliari op de eigen helft in Unipol Domus.
70' In de minuut 70, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cagliari.
70' Inworp voor Cagliari op de helft van Torino.
71' Wissel in Cagliari: Tommaso Augello vervangt Paulo Daniel Dentello Azzi bij Cagliari.
71' In de minuut 71, Trainer Claudio Ranieri (Cagliari) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Nahitan Nandez door Gianluca Lapadula.
71' Arbiter Colombo kent een vrije trap toe aan Torino op de eigen helft.
72' Scheidsrechter Colombo geeft Torino een vrije trap op de eigen helft.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Colombo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72' Vrije trap voor Torino op de helft van Cagliari.