1' Scheidsrechter Marco Piccinini fluit voor het begin van de eerste helft. Brescia trapt af in Catanzaro.
1' In de minuut 1, Inworp voor Catanzaro in de buurt van het vijandige doel in Stadio Nicola Ceravolo.
2' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Catanzaro een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Brescia.
2' In Catanzaro krijgt Brescia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
3' In de minuut 3, Inworp voor Brescia in Stadio Nicola Ceravolo op de eigen helft.
3' Scheidsrechter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Brescia, te nemen op de helft van Catanzaro.
4' Een schot van Gennaro Borrelli (Brescia) wordt tegengehouden door de verdediging van Catanzaro in Catanzaro.
4' In de minuut 4, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
4' Buitenspel Brescia. Scheidsrechter Marco Piccinini fluit de uitploeg terug in Stadio Nicola Ceravolo.
5' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Catanzaro.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Marco Piccinini kent Catanzaro een inworp toe op de helft van Brescia.
7' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Brescia een doeltrap.
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brescia in Catanzaro.
9' In de minuut 9, Inworp voor Catanzaro op de helft van Brescia.
10' De assist kwam van Jari Vandeputte.
12' In de minuut 12, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Nicola Ceravolo.
13' Arbiter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Catanzaro op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Tommaso Biasci deed het voorbereidende werk.
15' Brescia krijgt van scheidsrechter Marco Piccinini op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Catanzaro.
16' In de minuut 16, Doeltrap voor Brescia in Stadio Nicola Ceravolo.
18' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Brescia een vrije trap op de eigen helft.
19' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft een inworp aan Catanzaro op de eigen helft in Stadio Nicola Ceravolo.
21' In de minuut 21, Brescia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Piccinini op de helft van Catanzaro.
22' Inworp voor Brescia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Catanzaro.
23' Catanzaro krijgt van scheidsrechter Marco Piccinini op eigen helft een vrije trap toegewezen.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Marco Piccinini kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' Inworp Catanzaro. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
25' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Nicola Ceravolo.
26' In de minuut 26, De poging van Jari Vandeputte (Catanzaro) mist doel.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Brescia mag een doeltrap nemen.
27' Arbiter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Catanzaro op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Vrije trap in Stadio Nicola Ceravolo. Op de helft van Catanzaro mag Brescia een vrije trap nemen.
30' Vanaf links mag Nicolas Galazzi een hoekschop nemen voor Brescia in Stadio Nicola Ceravolo.
30' Catanzaro moet opletten als Brescia van scheidsrechter Marco Piccinini een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
31' In de minuut 31, Catanzaro mag een hoekschop nemen vanaf links via Jari Vandeputte in Stadio Nicola Ceravolo.
32' Hoekschop voor Catanzaro in Stadio Nicola Ceravolo. Jari Vandeputte neemt deze vanaf rechts.
32' Inworp op de eigen helft voor Brescia.
33' In de minuut 33, Vrije trap voor Catanzaro op de helft van Brescia.
34' Giuseppe Ambrosino (Catanzaro) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Brescia in Stadio Nicola Ceravolo.
35' Inworp op de eigen helft voor Brescia.
35' In de minuut 35, In Stadio Nicola Ceravolo mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
36' In Catanzaro krijgt Catanzaro op de eigen helft een vrije trap te nemen.
37' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Marco Piccinini een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Catanzaro.
38' In de minuut 38, Catanzaro krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Piccinini op de helft van Brescia.
39' Scheidsrechter Marco Piccinini kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' Brescia krijgt een schietkans via Gennaro Borrelli, maar scoort niet in Stadio Nicola Ceravolo.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Catanzaro een vrije trap op de eigen helft.
43' In Stadio Nicola Ceravolo mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' Inworp Catanzaro. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 1 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Stadio Nicola Ceravolo.
45' + 1 Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Brescia een doeltrap.
45' + 1 Inworp voor Brescia in Stadio Nicola Ceravolo op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Stadio Nicola Ceravolo zit erop.
46' Scheidsrechter Marco Piccinini fluit en Catanzaro trapt af. De tweede helft in Catanzaro is van start gegaan.
46' Trainer Rolando Maran gebruikt zijn 1 wissel. Massimiliano Mangraviti wordt door Fabrizio Paghera vervangen bij de uitploeg.
46' In de minuut 46, Brescia heeft Nicolas Galazzi gewisseld. Gabriele Moncini neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rolando Maran.
46' Brescia krijgt een schietkans via Birkir Bjarnason, maar scoort niet.
46' Birkir Bjarnason neemt de door scheidsrechter Marco Piccinini gegeven hoekschop voor Brescia in Catanzaro.
47' De voorzet kwam van Lorenzo Dickmann.
47' Doeltrap voor Catanzaro in Stadio Nicola Ceravolo.
49' In de minuut 49, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Nicola Ceravolo.
50' Brescia moet uitkijken als Catanzaro een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadio Nicola Ceravolo.
50' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft een gele kaart aan Lorenzo Dickmann (Brescia).
51' In de minuut 51, Stadio Nicola Ceravolo ziet de poging van Panos Katseris smoren in de verdediging van Brescia.
52' Catanzaro krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marco Piccinini in Catanzaro.
53' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft een inworp aan Catanzaro op de eigen helft in Stadio Nicola Ceravolo.
53' In de minuut 53, Catanzaro krijgt van scheidsrechter Marco Piccinini op eigen helft een vrije trap toegewezen.
54' Scheidsrechter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Catanzaro, te nemen op de helft van Brescia.
55' Giuseppe Ambrosino schiet op doel maar scoort niet voor Catanzaro in Catanzaro.
55' In de minuut 55, Catanzaro schiet tussen de palen, maar Panos Katseris ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Catanzaro.
55' Scheidsrechter Marco Piccinini kent Catanzaro een inworp toe op de helft van Brescia.
56' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Catanzaro.
56' In de minuut 56, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Catanzaro.
57' Inworp voor Brescia in Stadio Nicola Ceravolo op de eigen helft.
58' Scheidsrechter Marco Piccinini kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
58' Gennaro Borrelli met de assist.
61' Tommaso Biasci raakt geblesseerd bij Catanzaro en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
62' In de minuut 62, De wedstrijd gaat weer verder.
62' Inworp op de eigen helft voor Brescia.
62' Doelpoging Brescia! Het schot van Dimitri Bisoli gaat niet tussen de palen in Catanzaro.
62' In de minuut 62, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Catanzaro in Catanzaro.
63' Tommaso Biasci (Catanzaro) doet weer mee in Stadio Nicola Ceravolo.
63' Doelpoging Catanzaro! Het schot van Dimitrios Sounas gaat niet tussen de palen.
63' In de minuut 63, De bal is over de achterlijn geweest. Brescia mag een doeltrap nemen.
63' Wissel in Catanzaro: Enrico Brignola vervangt Dimitrios Sounas bij Catanzaro.
64' Catanzaro gebruikt de 2 wissel. Mario Situm vervangt Panos Katseris.
64' In de minuut 64, De thuisploeg wisselt Giuseppe Ambrosino voor Mateo Stoppa.
65' Buitenspel Brescia. Gabriele Moncini wordt teruggefloten.
67' Catanzaro mag een hoekschop nemen vanaf links via Jari Vandeputte in Stadio Nicola Ceravolo.
68' In de minuut 68, Inworp voor Catanzaro op de helft van Brescia.
69' Brescia moet opletten als Catanzaro van scheidsrechter Marco Piccinini een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft een inworp aan Catanzaro op de eigen helft in Stadio Nicola Ceravolo.
70' In de minuut 70, De uitploeg krijgt een doeltrap in Catanzaro.
72' Vrije trap voor Brescia op de helft van Catanzaro.
72' Mateo Stoppa (Catanzaro) krijgt geel van scheidsrechter Marco Piccinini in Stadio Nicola Ceravolo en moet oppassen.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Brescia op een gevaarlijke plek voor Catanzaro.
76' Vrije trap in Stadio Nicola Ceravolo. Op de helft van Brescia mag Catanzaro een vrije trap nemen.
77' De 4 wissel van Catanzaro. Luca D'Andrea komt erin voor Tommaso Biasci in Stadio Nicola Ceravolo.
77' In de minuut 77, Catanzaro mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
78' Vergeefse doelpoging Jari Vandeputte (Catanzaro) in Stadio Nicola Ceravolo.
79' Catanzaro krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marco Piccinini in Catanzaro.
79' In de minuut 79, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Nicola Ceravolo.
80' Inworp Catanzaro. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81' Bij Brescia komt Giacomo Olzer er in. Hij vervangt Birkir Bjarnason.
81' In de minuut 81, Inworp voor Brescia in Stadio Nicola Ceravolo op de eigen helft.
81' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Marco Piccinini een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Catanzaro.
81' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Brescia een vrije trap op de eigen helft.
83' In de minuut 83, Inworp op de eigen helft voor Brescia.
83' Inworp Catanzaro. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83' Arbiter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Catanzaro op de eigen helft.
84' In de minuut 84, In Catanzaro krijgt Catanzaro op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85' Trainer Vincenzo Vivarini (Catanzaro) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Luca Verna door Simone Pontisso.
85' Brescia heeft Gennaro Borrelli gewisseld. Flavio Junior Bianchi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rolando Maran.
85' In de minuut 85, Inworp voor Catanzaro op de helft van Brescia.
86' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft een inworp aan Catanzaro op de eigen helft in Stadio Nicola Ceravolo.
87' Scheidsrechter Marco Piccinini kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89' In de minuut 89, Arbiter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Brescia op de eigen helft.
89' Stadio Nicola Ceravolo ziet hoe Gabriele Moncini op doel schiet, maar niet scoort voor Brescia.
90' Vanaf links mag Fabrizio Paghera een hoekschop nemen voor Brescia in Stadio Nicola Ceravolo.
90' Doeltrap voor Catanzaro in Stadio Nicola Ceravolo.
90' + 1 6 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Brescia komt op een 2-3 voorsprong in Catanzaro via Flavio Junior Bianchi!
90' + 2 Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Nicola Ceravolo.