1' Brescia trapt af wanneer scheidsrechter Daniele Rutella in Alberto Braglia voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Daniele Rutella kent Modena een inworp toe op de helft van Brescia.
4' Scheidsrechter Daniele Rutella kent een vrije trap toe aan Brescia, te nemen op de helft van Modena.
5' Vrije trap in Alberto Braglia. Op de helft van Modena mag Brescia een vrije trap nemen.
5' In de minuut 5, Inworp voor Brescia in de buurt van het vijandige doel in Alberto Braglia.
6' Giovanni Zaro maakt een ongelukkig eigen doelpunt en brengt zo de stand op 0-1.
7' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Alberto Braglia.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Daniele Rutella geeft een inworp aan Modena op de eigen helft in Alberto Braglia.
8' Inworp voor Brescia in Alberto Braglia op de eigen helft.
8' Inworp Modena. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' In de minuut 9, Arbiter Daniele Rutella kent een vrije trap toe aan Modena op de eigen helft.
10' Scheidsrechter Daniele Rutella kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' Inworp op de eigen helft voor Modena.
11' In de minuut 11, Brescia schiet tussen de palen, maar Massimo Bertagnoli ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Modena.
13' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Modena.
13' Scheidsrechter Daniele Rutella kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Inworp voor Modena in Alberto Braglia op de eigen helft.
14' Thomas Battistella mist het doel en scoort niet voor Modena.
14' De uitploeg krijgt een doeltrap in Modena.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Daniele Rutella legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Edoardo Duca (Modena) in Alberto Braglia.
17' Coach Paolo Bianco voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Edoardo Duca moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Luca Magnino.
17' Er wordt weer gevoetbald in Modena.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Daniele Rutella geeft een inworp aan Modena op de eigen helft in Alberto Braglia.
19' Luca Tremolada neemt de door scheidsrechter Daniele Rutella gegeven hoekschop voor Modena in Modena.
19' Modena krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniele Rutella op de helft van Brescia.
20' In de minuut 20, Brescia krijgt van scheidsrechter Daniele Rutella op eigen helft een vrije trap toegewezen.
20' Inworp Modena. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' Inworp voor Brescia op de helft van Modena.
21' In de minuut 21, Brescia mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Nicolas Galazzi in Alberto Braglia.
21' De bal is over de achterlijn geweest. Modena mag een doeltrap nemen.
22' Inworp op de eigen helft voor Brescia.
24' In de minuut 24, Vanaf rechts mag Luca Tremolada een hoekschop nemen voor Modena in Alberto Braglia.
24' Modena mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Brescia in Modena.
24' Een schot van Matteo Cotali (Modena) wordt geblokkeerd door een verdediger van Brescia.
24' In de minuut 24, In Modena krijgt Brescia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' Matteo Cotali (Modena) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
24' Scheidsrechter Daniele Rutella geeft Modena een vrije trap op de eigen helft.
25' In de minuut 25, In Alberto Braglia mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' Inworp voor Brescia in Alberto Braglia op de eigen helft.
26' Arbiter Daniele Rutella kent een vrije trap toe aan Brescia op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Alberto Braglia.
28' Modena krijgt van scheidsrechter Daniele Rutella op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' Scheidsrechter Daniele Rutella kent een vrije trap toe aan Brescia op een gevaarlijke plek voor Modena.
30' In de minuut 30, Nicolas Galazzi legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 0-2!
31' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Modena.
32' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Daniele Rutella een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Modena.
32' In de minuut 32, Gele kaart in Modena: Lorenzo Dickmann (Brescia) gaat op de bon bij scheidsrechter Daniele Rutella.
34' In Modena krijgt Modena op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' De kopbal van Luca Strizzolo (Modena) mist het doel van de tegenstander.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Daniele Rutella geeft Brescia een doeltrap.
35' Doelpoging Brescia! Het schot van Gabriele Moncini gaat niet tussen de palen in Modena.
35' Doeltrap voor Modena in Alberto Braglia.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Daniele Rutella geeft Brescia een vrije trap op de eigen helft.
36' De thuisploeg incasseert geel op naam van Thomas Battistella.
36' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Alberto Braglia.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Daniele Rutella kent Modena een inworp toe op de helft van Brescia.
39' Inworp voor Modena op de helft van Brescia.
40' Scheidsrechter Daniele Rutella geeft Brescia een vrije trap op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Shady Oukhadda (Modena) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Brescia in Alberto Braglia.
42' Nicolas Galazzi blesseert zich bij Brescia, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Alberto Braglia.
43' Er wordt weer gevoetbald!
43' In de minuut 43, Nicolas Galazzi (Brescia) is weer terug binnen de lijnen.
44' De poging van Lorenzo Dickmann (Brescia) mist doel in Alberto Braglia.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Modena in Modena.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Daniele Rutella legt de wedstrijd even stil om Cristian Cauz (Modena) aan een blessure te laten behandelen in Modena.
45' + 1 De onderbreking is afgelopen in Modena.
45' + 1 Nog 5 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Alberto Braglia.
45' + 1 Scheidsrechter Daniele Rutella geeft een gele kaart aan Luca Strizzolo (Modena).
45' + 2 Modena is weer compleet nu Cristian Cauz weer terug het veld in mag.
45' + 3 In de minuut 45, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Dimitri Bisoli (Brescia).
45' + 4 Scheidsrechter Daniele Rutella fluit de wedstrijd weer op gang in Alberto Braglia.
45' + 4 Brescia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniele Rutella op de helft van Modena.
45' + 4 In de minuut 45, Hoekschop voor Brescia in Alberto Braglia. Nicolas Galazzi neemt deze vanaf rechts.
45' + 4 Dimitri Bisoli (Brescia) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Modena.
45' + 5 In Alberto Braglia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 5 In de minuut 45, Inworp Modena. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 6 Scheidsrechter Daniele Rutella geeft een inworp aan Brescia op de eigen helft in Alberto Braglia.
45' + 6 Modena krijgt van scheidsrechter Daniele Rutella op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.