1' Arena Garibaldi ziet toe hoe Pisa de aftrap verricht als scheidsrechter Niccolo Baroni fluit voor het begin van de wedstrijd.
2' In de minuut 2, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Arena Garibaldi.
4' Facundo Gonzalez Molino (Sampdoria) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
4' Scheidsrechter Niccolo Baroni kent een vrije trap toe aan Pisa, te nemen op de helft van Sampdoria.
5' In de minuut 5, Vanaf rechts mag Miguel Veloso een hoekschop nemen voor Pisa in Arena Garibaldi.
6' In Pisa krijgt Sampdoria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
7' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sampdoria in Pisa.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Niccolo Baroni geeft een inworp aan Pisa op de eigen helft in Arena Garibaldi.
9' Hjortur Hermannsson (Pisa) krijgt een eerste gele kaart.
9' Vrije trap voor Sampdoria op de helft van Pisa.
10' In de minuut 10, Sampdoria krijgt van scheidsrechter Niccolo Baroni op eigen helft een vrije trap toegewezen.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Pisa mag een doeltrap nemen.
12' Sampdoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Niccolo Baroni op de helft van Pisa.
12' In de minuut 12, In Arena Garibaldi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' Buitenspel Sampdoria. Sebastiano Esposito wordt teruggefloten door scheidsrechter Niccolo Baroni.
13' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
14' In de minuut 14, Vrije trap in Arena Garibaldi. Op de helft van Sampdoria mag Pisa een vrije trap nemen.
15' Pisa mag een hoekschop nemen vanaf links via Tomas Esteves in Arena Garibaldi.
15' Doeltrap voor Sampdoria in Arena Garibaldi.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Niccolo Baroni kent Pisa een inworp toe op de helft van Sampdoria.
22' Inworp voor Sampdoria op de helft van Pisa.
22' Arbiter Niccolo Baroni kent een vrije trap toe aan Sampdoria op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Inworp voor Pisa op de helft van Sampdoria.
23' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
23' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Arena Garibaldi.
24' In de minuut 24, Mateo Ricci (Sampdoria) krijgt geel.
24' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Niccolo Baroni een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pisa.
25' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pisa.
26' In de minuut 26, Inworp voor Pisa in Arena Garibaldi op de eigen helft.
27' In Arena Garibaldi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
27' Scheidsrechter Niccolo Baroni kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Inworp op de eigen helft voor Sampdoria.
28' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Niccolo Baroni een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pisa.
28' Sebastiano Esposito staat buitenspel. Sampdoria krijgt een vrije trap tegen.
30' In de minuut 30, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Arena Garibaldi.
31' De verdediging van Pisa blokkeert een schot van Sebastiano Esposito (Sampdoria) in Arena Garibaldi.
31' Inworp Pisa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
31' In de minuut 31, Pisa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Niccolo Baroni op de helft van Sampdoria.
31' Scheidsrechter Niccolo Baroni geeft Pisa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sampdoria.
31' Inworp voor Pisa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pisa.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Niccolo Baroni geeft Sampdoria een doeltrap.
33' Scheidsrechter Niccolo Baroni geeft Pisa een vrije trap op de eigen helft.
34' Inworp Sampdoria. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
34' In de minuut 34, Vrije trap in Arena Garibaldi. Op de helft van Pisa mag Sampdoria een vrije trap nemen.
35' Fabio Depaoli met de kopkans! Geen doelpunt voor Sampdoria in Arena Garibaldi.
35' Scheidsrechter Niccolo Baroni geeft Pisa een doeltrap.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Niccolo Baroni kent Pisa een inworp toe op de helft van Sampdoria.
36' Pisa krijgt van scheidsrechter Niccolo Baroni op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' Scheidsrechter Niccolo Baroni kent een vrije trap toe aan Sampdoria, te nemen op de helft van Pisa.
38' In de minuut 38, Bij Sampdoria bevindt Sebastiano Esposito zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Niccolo Baroni.
38' In Pisa krijgt Pisa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' Gele kaart in Pisa: Simone Canestrelli (Pisa) gaat op de bon bij scheidsrechter Niccolo Baroni.
39' In de minuut 39, Vrije trap voor Sampdoria op de helft van Pisa.
39' De bal is over de achterlijn geweest. Pisa mag een doeltrap nemen.
40' Scheidsrechter Niccolo Baroni geeft Pisa een vrije trap op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Een doelpoging van Marius Marin (Pisa) in Pisa mist scherpte.
40' Doeltrap voor Sampdoria in Arena Garibaldi.
42' De uitploeg incasseert geel op naam van Simone Giordano.
42' In de minuut 42, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Arena Garibaldi.
43' Arbiter Niccolo Baroni kent een vrije trap toe aan Sampdoria op de eigen helft.
45' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Pisa in de buurt van het doel van Sampdoria.
45' + 1 In de minuut 45, Tweede geel voor Sampdoria speler Simone Giordano. Scheidsrechter Niccolo Baroni stuurt hem vroegtijdig van het veld.
45' + 1 Nog 4 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 De poging van Miguel Veloso (Pisa) mist doel.
45' + 2 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sampdoria in Pisa.
45' + 3 Vrije trap voor Pisa op de helft van Sampdoria.
45' + 4 Scheidsrechter Niccolo Baroni legt de wedstrijd even stil om Ernesto Torregrossa (Pisa) aan een blessure te laten behandelen in Pisa.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Niccolo Baroni fluit de wedstrijd weer op gang in Arena Garibaldi.
45' + 4 Ernesto Torregrossa kan weer verder bij Pisa.
45' + 4 Inworp voor Pisa op de helft van Sampdoria.
45' + 4 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 4 De vierde official geeft 5 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 6 Scheidsrechter Niccolo Baroni geeft een inworp aan Sampdoria op de eigen helft in Arena Garibaldi.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Niccolo Baroni aan dat we gaan rusten in Pisa's Arena Garibaldi.
46' Scheidsrechter Niccolo Baroni geeft het startsein voor de tweede helft in Pisa. Sampdoria trapt af.
46' Bij Sampdoria komt Antonio Barreca er in. Hij vervangt Mateo Ricci.
46' In de minuut 46, Pisa brengt Nicholas Bonfanti in de plaats van Hjortur Hermannsson.
46' Arbiter Niccolo Baroni kent een vrije trap toe aan Pisa op de eigen helft.
47' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pisa.
48' In de minuut 48, Inworp voor Pisa in Arena Garibaldi op de eigen helft.
49' Pisa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Niccolo Baroni op de helft van Sampdoria.
51' Kristoffer Askildsen neemt de door scheidsrechter Niccolo Baroni gegeven hoekschop voor Sampdoria in Pisa.
52' In de minuut 52, De bal is over de achterlijn geweest. Pisa mag een doeltrap nemen.
54' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Arena Garibaldi.
55' Inworp op de eigen helft voor Pisa.
56' In de minuut 56, Sampdoria krijgt van scheidsrechter Niccolo Baroni op eigen helft een vrije trap toegewezen.
57' Scheidsrechter Niccolo Baroni geeft Pisa een vrije trap op de eigen helft.
58' In de minuut 58, De voorzet kwam van Marius Marin.
62' Scheidsrechter Niccolo Baroni kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63' Nicholas Bonfanti schiet op doel maar scoort niet voor Pisa.
63' In de minuut 63, Arena Garibaldi ziet hoe Alessandro Arena op doel schiet, maar niet scoort voor Pisa.
64' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sampdoria in Pisa.
65' Doeltrap voor Sampdoria in Arena Garibaldi.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Niccolo Baroni geeft een inworp aan Sampdoria op de eigen helft in Arena Garibaldi.
65' Wissel in Pisa: Manuel de Luca vervangt Sebastiano Esposito bij Sampdoria.
66' Sampdoria heeft Kristoffer Askildsen gewisseld. Stefano Girelli neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Andrea Pirlo.
66' In de minuut 66, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Arena Garibaldi.
67' Sampdoria schiet tussen de palen, maar Manuel de Luca ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Pisa.
67' Sampdoria mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Pisa in Pisa.
67' In de minuut 67, Inworp voor Sampdoria in de buurt van het vijandige doel in Arena Garibaldi.
67' Doelpoging Sampdoria! Het schot van Manuel de Luca gaat niet tussen de palen in Pisa.
67' Scheidsrechter Niccolo Baroni geeft Pisa een doeltrap.
69' In de minuut 69, Een doelpoging van Miguel Veloso (Pisa) mist scherpte.
69' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pisa.
70' In Arena Garibaldi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70' Het voorbereidende werk werd verricht door Idrissa Toure.
72' Gele kaart. Marius Marin (Pisa) gaat op de bon.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Niccolo Baroni kent een vrije trap toe aan Sampdoria, te nemen op de helft van Pisa.
73' Trainer Alberto Aquilani gebruikt zijn 2 wissel. Alessandro Arena wordt door Maxime Leverbe vervangen bij de thuisploeg.
73' De thuisploeg vervangt Ernesto Torregrossa door Stefano Moreo.
74' In de minuut 74, Sampdoria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Niccolo Baroni in Pisa.
78' Scheidsrechter Niccolo Baroni kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78' Scheidsrechter Niccolo Baroni kent Pisa een inworp toe op de helft van Sampdoria.
79' In de minuut 79, Inworp voor Sampdoria in Arena Garibaldi op de eigen helft.
79' Het spel ligt even stil: Ebrima Darboe (Sampdoria) is geblesseerd.
80' Deze wissel was niet voorzien. Andrea Pirlo moet de aangeslagen Ebrima Darboe vervangen. Francesco Conti komt voor hem in de plaats. Dit is de 4 wissel voor Sampdoria.
80' In de minuut 80, Arena Garibaldi ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Pisa.
81' Vrije trap in Arena Garibaldi. Op de helft van Pisa mag Sampdoria een vrije trap nemen.
82' Inworp op de eigen helft voor Sampdoria.
83' In de minuut 83, In Pisa krijgt Pisa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Niccolo Baroni een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pisa.
89' Gabriele Piccinini vervangt Miguel Veloso bij de thuisploeg.
89' In de minuut 89, Sampdoria gebruikt de 5 wissel. Gabriele Alesi vervangt Fabio Depaoli.
90' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
90' + 1 5 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 Sampdoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Niccolo Baroni op de helft van Pisa.
90' + 2 Pisa moet opletten als Sampdoria van scheidsrechter Niccolo Baroni een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 2 De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90' + 3 Inworp Pisa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 3 Schot op doel van Manuel de Luca. Maar zonder doelpunt voor Sampdoria als gevolg.
90' + 4 Hoekschop voor Sampdoria in Arena Garibaldi. Antonio Barreca neemt deze vanaf links.