1' Stadio Mario Rigamonti ziet toe hoe Sampdoria de aftrap verricht als scheidsrechter Manuel Volpi fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Mario Rigamonti.
3' In de minuut 3, Bij Sampdoria bevindt Manuel de Luca zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Manuel Volpi.
3' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Mario Rigamonti.
4' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Brescia.
5' In de minuut 5, Inworp Sampdoria. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' Brescia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Volpi op de helft van Sampdoria.
5' In Stadio Mario Rigamonti mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' In de minuut 6, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
6' Inworp op de eigen helft voor Sampdoria.
8' Vrije trap voor Sampdoria op de helft van Brescia.
9' In de minuut 9, Doelpoging Sampdoria! Het schot van Valerio Verre gaat niet tussen de palen in Brescia.
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brescia in Brescia.
10' Arbiter Manuel Volpi kent een vrije trap toe aan Brescia op de eigen helft.
10' Nicolas Galazzi deed het voorbereidende werk.
11' Sampdoria krijgt van scheidsrechter Manuel Volpi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Manuel Volpi kent een vrije trap toe aan Sampdoria, te nemen op de helft van Brescia.
12' Een doelpoging van Facundo Gonzalez Molino (Sampdoria) mist scherpte.
12' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Brescia.
13' In de minuut 13, In Brescia krijgt Brescia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
14' Vrije trap in Stadio Mario Rigamonti. Op de helft van Sampdoria mag Brescia een vrije trap nemen.
15' Gerard Yepes (Sampdoria) krijgt geel van scheidsrechter Manuel Volpi in Stadio Mario Rigamonti en moet oppassen.
15' In de minuut 15, Davide Adorni (Brescia) krijgt een eerste gele kaart.
17' Scheidsrechter Manuel Volpi kent Brescia een inworp toe op de helft van Sampdoria.
18' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Brescia een vrije trap op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Manuel Volpi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Brescia.
19' Inworp voor Brescia op de helft van Sampdoria.
19' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Brescia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sampdoria.
20' In de minuut 20, Hoekschop voor Brescia in Stadio Mario Rigamonti. Nicolas Galazzi neemt deze vanaf links.
20' Andrea Cistana mist het doel en scoort niet voor Brescia.
20' Doeltrap voor Sampdoria in Stadio Mario Rigamonti.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Manuel Volpi geeft een inworp aan Sampdoria op de eigen helft in Stadio Mario Rigamonti.
21' Scheidsrechter Manuel Volpi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Brescia.
22' In de minuut 22, Inworp voor Sampdoria in Stadio Mario Rigamonti op de eigen helft.
24' In Brescia krijgt Sampdoria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' Scheidsrechter Manuel Volpi toont Pajtim Kasami (Sampdoria) de gele kaart.
25' In de minuut 25, Sampdoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Volpi op de helft van Brescia.
25' Inworp voor Sampdoria op de helft van Brescia.
27' Valerio Verre neemt de door scheidsrechter Manuel Volpi gegeven hoekschop voor Sampdoria in Brescia.
27' In de minuut 27, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Mario Rigamonti.
28' Scheidsrechter Manuel Volpi kent Brescia een inworp toe op de helft van Sampdoria.
29' Ronaldo Vieira (Sampdoria) raakt geblesseerd in Brescia. Scheidsrechter Manuel Volpi legt de wedstrijd even stil.
29' In de minuut 29, De wedstrijd is weer hervat.
30' Coach Andrea Pirlo voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Ronaldo Vieira moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Kristoffer Askildsen.
31' Sampdoria krijgt van scheidsrechter Manuel Volpi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' In de minuut 32, De kopbal van Kristoffer Askildsen belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Sampdoria.
32' De bal is over de achterlijn geweest. Brescia mag een doeltrap nemen.
32' Inworp voor Brescia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Brescia.
33' In de minuut 33, Valerio Verre schiet op doel maar scoort niet voor Sampdoria in Brescia.
34' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft een inworp aan Brescia op de eigen helft in Stadio Mario Rigamonti.
34' Door een doelpunt van Gennaro Borrelli loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 2-0 in Brescia.
36' In de minuut 36, De bal is over de achterlijn geweest. Brescia mag een doeltrap nemen.
36' In Stadio Mario Rigamonti mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' Inworp voor Sampdoria op de helft van Brescia.
37' In de minuut 37, Doelpoging Brescia! Het schot van Alexander Jallow gaat niet tussen de palen.
37' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Sampdoria een doeltrap.
' Brescia verwelkomt vandaag 6346 in het Stadio Mario Rigamonti.
41' Het voorbereidende werk werd verricht door Nicolas Galazzi.
43' Vrije trap voor Sampdoria op de helft van Brescia.
43' In de minuut 43, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Manuel Volpi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Brescia.
44' Scheidsrechter Manuel Volpi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' Gennaro Borrelli staat buitenspel. Brescia krijgt een vrije trap tegen.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Brescia een vrije trap op de eigen helft.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 Vrije trap in Stadio Mario Rigamonti. Op de helft van Sampdoria mag Brescia een vrije trap nemen.
45' + 2 In de minuut 45, Doeltrap voor Sampdoria in Stadio Mario Rigamonti.
45' + 3 Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Mario Rigamonti.
45' + 4 Sebastiano Esposito (Sampdoria) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Brescia.
45' + 4 In de minuut 45, Sampdoria mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Valerio Verre in Stadio Mario Rigamonti.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Manuel Volpi aan dat we gaan rusten in Brescia's Stadio Mario Rigamonti.
46' Brescia trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' In de minuut 46, Trainer Rolando Maran (Brescia) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Davide Adorni door Andrea Papetti.
46' Scheidsrechter Manuel Volpi kent een vrije trap toe aan Sampdoria, te nemen op de helft van Brescia.
47' Buitenspel Brescia. Birkir Bjarnason wordt teruggefloten door scheidsrechter Manuel Volpi.
48' In de minuut 48, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Brescia.
51' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brescia in Brescia.
52' Arbiter Manuel Volpi kent een vrije trap toe aan Sampdoria op de eigen helft.
53' In de minuut 53, Vanaf links mag Valerio Verre een hoekschop nemen voor Sampdoria in Stadio Mario Rigamonti.
53' Inworp Sampdoria. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' Een schot van Nicolas Galazzi (Brescia) wordt geblokkeerd door een verdediger van Sampdoria.
55' In de minuut 55, De poging van Birkir Bjarnason (Brescia) mist doel.
55' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sampdoria in Brescia.
56' In Stadio Mario Rigamonti mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
56' In de minuut 56, In Brescia krijgt Sampdoria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
58' Brescia krijgt van scheidsrechter Manuel Volpi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
59' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Mario Rigamonti.
59' In de minuut 59, Alexander Jallow (Brescia) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
59' Scheidsrechter Manuel Volpi kent een vrije trap toe aan Brescia, te nemen op de helft van Sampdoria.
61' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Sampdoria een vrije trap op de eigen helft.
63' In de minuut 63, Brescia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Manuel Volpi in Brescia.
63' De scherpte ontbreekt bij Nicolas Galazzi (Brescia). Zijn poging mist doel.
63' De uitploeg krijgt een doeltrap in Brescia.
65' In de minuut 65, Vanaf rechts mag Valerio Verre een hoekschop nemen voor Sampdoria in Stadio Mario Rigamonti.
65' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Brescia.
67' Arbiter Manuel Volpi kent een vrije trap toe aan Brescia op de eigen helft.
67' In de minuut 67, Gele kaart in Brescia. Fabio Depaoli is er volgende wedstrijd niet bij voor Sampdoria.
68' Scheidsrechter Manuel Volpi kent Sampdoria een inworp toe op de helft van Brescia.
68' Sampdoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Volpi op de helft van Brescia.
68' In de minuut 68, Inworp voor Brescia in Stadio Mario Rigamonti op de eigen helft.
69' Inworp op de eigen helft voor Brescia.
70' Inworp Sampdoria. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70' In de minuut 70, Brescia heeft Alexander Jallow gewisseld. Matthieu Huard neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rolando Maran.
70' Flavio Junior Bianchi vervangt Birkir Bjarnason bij de thuisploeg.
71' Wissel in Brescia: Mateo Ricci vervangt Gerard Yepes bij Sampdoria.
71' In de minuut 71, Sampdoria gebruikt de 3 wissel. Marco Delle Monache vervangt Valerio Verre.
71' De uitploeg wisselt Pajtim Kasami voor Petar Stojanovic.
72' Een schot van Nicolas Galazzi (Brescia) smoort in de verdediging van Sampdoria.
73' In de minuut 73, Brescia mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Nicolas Galazzi in Stadio Mario Rigamonti.
73' Tommie van de Looi raakt namens Brescia de lat!
74' Nicolas Galazzi neemt de door scheidsrechter Manuel Volpi gegeven hoekschop voor Brescia in Brescia.
74' In de minuut 74, Doelpoging Brescia! Het schot van Massimiliano Mangraviti gaat niet tussen de palen.
74' Doeltrap voor Sampdoria in Stadio Mario Rigamonti.
75' Inworp voor Sampdoria in Stadio Mario Rigamonti op de eigen helft.
75' In de minuut 75, Trainer Rolando Maran gebruikt zijn 4 wissel. Gennaro Borrelli wordt door Gabriele Moncini vervangen bij de thuisploeg.
75' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft een inworp aan Brescia op de eigen helft in Stadio Mario Rigamonti.
77' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Sampdoria in de buurt van het doel van Brescia.
77' In de minuut 77, Gele kaart in Brescia: Andrea Cistana (Brescia) gaat op de bon bij scheidsrechter Manuel Volpi.
78' Een schot van Simone Giordano (Sampdoria) wordt tegengehouden door de verdediging van Brescia in Brescia.
79' Stadio Mario Rigamonti ziet hoe Petar Stojanovic op doel schiet, maar niet scoort voor Sampdoria.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Manuel Volpi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80' Scheidsrechter Manuel Volpi kent Brescia een inworp toe op de helft van Sampdoria.
81' De 5 wissel van Brescia. Riccardo Fogliata komt erin voor Nicolas Galazzi in Stadio Mario Rigamonti.
81' In de minuut 81, Inworp op de eigen helft voor Sampdoria.
82' Bij Sampdoria komt Antonio La Gumina er in. Hij vervangt Sebastiano Esposito.
82' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Mario Rigamonti.
83' In de minuut 83, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Manuel Volpi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Brescia.
83' Vrije trap in Stadio Mario Rigamonti. Op de helft van Sampdoria mag Brescia een vrije trap nemen.
84' Flavio Junior Bianchi mist het doel en scoort niet voor Brescia.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Sampdoria een doeltrap.
85' Sampdoria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Manuel Volpi in Brescia.
86' Vergeefse doelpoging Manuel de Luca (Sampdoria) in Stadio Mario Rigamonti.
86' In de minuut 86, Vanaf rechts mag Mateo Ricci een hoekschop nemen voor Sampdoria in Stadio Mario Rigamonti.
86' Goal! Sampdoria komt dichterbij door een doelpunt van Simone Giordano, die er 3-1 van maakt in Brescia.
88' Vrije trap voor Brescia op de helft van Sampdoria.
89' In de minuut 89, De scherpte ontbreekt bij Riccardo Fogliata (Brescia). Zijn poging mist doel.
89' De bal is over de achterlijn geweest. Sampdoria mag een doeltrap nemen.
90' Arbiter Manuel Volpi kent een vrije trap toe aan Sampdoria op de eigen helft.
90' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft een gele kaart aan Matthieu Huard (Brescia).
90' + 1 We spelen 5 minuten extra in Stadio Mario Rigamonti.
90' + 1 Brescia krijgt van scheidsrechter Manuel Volpi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 2 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Mario Rigamonti.
90' + 2 Inworp voor Sampdoria op de helft van Brescia.
90' + 2 Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Brescia een vrije trap op de eigen helft.
90' + 3 Inworp voor Brescia in Stadio Mario Rigamonti op de eigen helft.
90' + 4 Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Brescia een doeltrap.
90' + 5 Doeltrap voor Brescia in Stadio Mario Rigamonti.