1' De wedstrijd gaat van start. Amorebieta heeft afgetrapt.
1' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft een inworp aan Amorebieta op de eigen helft in Instalaciones de Lezama.
1' In de minuut 1, Amorebieta krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia op de helft van Burgos.
3' Inworp voor Burgos in de buurt van het vijandige doel in Instalaciones de Lezama.
3' Burgos krijgt een schietkans via Curro, maar scoort niet.
4' In de minuut 4, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
4' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia.
5' Buitenspel Burgos.
5' In de minuut 5, Inworp Burgos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
7' Amorebieta moet opletten als Burgos van scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
8' Inworp voor Amorebieta in Instalaciones de Lezama op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Inworp voor Amorebieta op de helft van Burgos.
8' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Instalaciones de Lezama.
9' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lezama.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' Doelpoging Amorebieta! Het schot van Kwasi Sibo gaat niet tussen de palen in Lezama.
11' Doeltrap voor Burgos in Instalaciones de Lezama.
11' In de minuut 11, Een speler van Burgos staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia teruggefloten.
12' Inworp op de eigen helft voor Burgos.
12' In Instalaciones de Lezama mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' In de minuut 12, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lezama.
13' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Instalaciones de Lezama.
13' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Amorebieta in Lezama.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft een inworp aan Amorebieta op de eigen helft in Instalaciones de Lezama.
14' Inworp voor Amorebieta in Instalaciones de Lezama op de eigen helft.
15' Inworp Burgos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent Amorebieta een inworp toe op de helft van Burgos.
15' Inworp op de eigen helft voor Burgos.
16' Amorebieta mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jon Morcillo in Instalaciones de Lezama.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia fluit voor buitenspel van Amorebieta.
19' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent Burgos een inworp toe op de helft van Amorebieta.
20' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft Burgos een vrije trap op de eigen helft.
20' In de minuut 20, Burgos in buitenspelpositie.
21' In Lezama krijgt Burgos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
22' In Instalaciones de Lezama mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent een vrije trap toe aan Amorebieta, te nemen op de helft van Burgos.
24' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lezama.
24' Inworp voor Amorebieta ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lezama.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft Burgos een doeltrap.
29' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' De poging van Josue Dorrio (Amorebieta) mist doel.
29' In de minuut 29, De bal is over de achterlijn geweest. Burgos mag een doeltrap nemen.
30' Amorebieta krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia in Lezama.
31' Vergeefse doelpoging Borja Gonzalez Tejada (Burgos).
32' In de minuut 32, Vanaf rechts mag Miki Munoz een hoekschop nemen voor Burgos in Instalaciones de Lezama.
32' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
33' Arbiter Iosu Galech Apezteguia kent een vrije trap toe aan Amorebieta op de eigen helft.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft een inworp aan Burgos op de eigen helft in Instalaciones de Lezama.
36' Burgos krijgt van scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
36' Inworp op de eigen helft voor Amorebieta.
37' In de minuut 37, Inworp voor Burgos op de helft van Amorebieta.
37' Fer Nino mist het doel en scoort niet voor Burgos in Instalaciones de Lezama.
37' Doeltrap voor Amorebieta in Instalaciones de Lezama.
38' In de minuut 38, Burgos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia op de helft van Amorebieta.
39' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent Burgos een inworp toe op de helft van Amorebieta.
40' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lezama.
41' In de minuut 41, Inworp voor Amorebieta in Instalaciones de Lezama op de eigen helft.
42' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft Amorebieta een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Burgos.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Burgos in Lezama.
43' In de minuut 43, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Iosu Galech Apezteguia een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lezama.
43' De bal is over de achterlijn geweest. Amorebieta mag een doeltrap nemen.
44' Felix Marti Garreta scoort in eigen doel en brengt zo de score op 0-1.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp Amorebieta. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 1 In Instalaciones de Lezama mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 We krijgen 1 minuten extra tijd.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Burgos mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia fluit en we zijn begonnen.
46' Wissel in Lezama: Luis Quintero vervangt Jon Morcillo bij Amorebieta.
46' In de minuut 46, Vrije trap voor Amorebieta op de helft van Burgos.
46' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' De uitploeg krijgt een doeltrap in Lezama.
49' Inworp op de eigen helft voor Amorebieta.
50' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft Amorebieta een vrije trap op de eigen helft.
50' In de minuut 50, Een schot van Luis Quintero (Amorebieta) wordt tegengehouden door de verdediging van Burgos in Lezama.
49' In de minuut 49, Burgos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia in Lezama.
51' Vrije trap in Instalaciones de Lezama. Op de helft van Burgos mag Amorebieta een vrije trap nemen.
52' Amorebieta krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia op de helft van Burgos.
52' In de minuut 52, Inworp Burgos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.