1' Scheidsrechter Hasan Akrami geeft het startsein in Bali. Makassar trapt af en de wedstrijd is begonnen.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Hasan Akrami geeft een inworp aan Haiphong op de eigen helft in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
2' Inworp Makassar. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' Makassar krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hasan Akrami in Bali.
4' In de minuut 4, Haiphong mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
5' Inworp voor Haiphong ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bali.
5' Makassar moet opletten als Haiphong van scheidsrechter Hasan Akrami een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
5' In de minuut 5, Inworp op de eigen helft voor Makassar.
7' Huu Son Nguyen neemt de door scheidsrechter Hasan Akrami gegeven hoekschop voor Haiphong in Bali.
7' Scheidsrechter Hasan Akrami geeft Haiphong een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Makassar.
8' In de minuut 8, Inworp voor Makassar in Kapten I Wayan Dipta Stadium op de eigen helft.
8' Arbiter Hasan Akrami kent een vrije trap toe aan Makassar op de eigen helft.
9' Adilson Gancho Silva mist het doel en scoort niet voor Makassar.
9' In de minuut 9, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Haiphong in Bali.
12' Makassar krijgt van scheidsrechter Hasan Akrami op eigen helft een vrije trap toegewezen.
12' Biscou Bissainthe gaat in het boekje van de scheidsrechter.
14' In de minuut 14, Makassar verdedigt een schot van Lucao do Break, waardoor Haiphong niet tot scoren komt.
15' In Bali krijgt Makassar op de eigen helft een vrije trap te nemen.
16' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
18' In de minuut 18, Hoekschop voor Haiphong in Kapten I Wayan Dipta Stadium. Huu Son Nguyen neemt deze vanaf rechts.
18' Scheidsrechter Hasan Akrami kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' Inworp voor Makassar in Kapten I Wayan Dipta Stadium op de eigen helft.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Hasan Akrami geeft een inworp aan Makassar op de eigen helft in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
22' Vrije trap voor Makassar op de helft van Haiphong.
22' Inworp op de eigen helft voor Haiphong.
24' In de minuut 24, Een doelpoging van Huu Son Nguyen (Haiphong) in Bali mist scherpte.
24' De bal is over de achterlijn geweest. Makassar mag een doeltrap nemen.
25' Scheidsrechter Hasan Akrami kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Inworp Makassar. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
31' Scheidsrechter Hasan Akrami kent een vrije trap toe aan Makassar, te nemen op de helft van Haiphong.
33' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Hasan Akrami een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bali.
34' In de minuut 34, Vrije trap in Kapten I Wayan Dipta Stadium. Op de helft van Makassar mag Haiphong een vrije trap nemen.
34' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
34' Inworp voor Haiphong in Kapten I Wayan Dipta Stadium op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Lucao do Break (Haiphong) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Makassar.
36' Scheidsrechter Hasan Akrami geeft Makassar een doeltrap.
36' Scheidsrechter Hasan Akrami kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Inworp op de eigen helft voor Makassar.
39' Scheidsrechter Hasan Akrami kent een vrije trap toe aan Makassar, te nemen op de helft van Haiphong.
42' Vanaf rechts mag Viet Hung Trieu een hoekschop nemen voor Haiphong in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
42' In de minuut 42, Doeltrap voor Makassar in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
42' Inworp Haiphong. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
44' Scheidsrechter Hasan Akrami geeft Makassar een vrije trap op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Hasan Akrami geeft een inworp aan Haiphong op de eigen helft in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
45' + 1 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bali.
45' Scheidsrechter Hasan Akrami maakt een einde aan de eerste helft.