1' Georgia heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
2' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent een vrije trap toe aan Georgia, te nemen op de helft van Portugal.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Portugal een doeltrap.
3' Vrije trap voor Portugal op de helft van Georgia.
4' Vanaf links mag Pedro Neto een hoekschop nemen voor Portugal in Boris Paichadze Dinamo Arena.
4' In de minuut 4, Portugal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Espen Andreas Eskas op de helft van Georgia.
5' De bal is over de achterlijn geweest. Georgia mag een doeltrap nemen.
6' Vrije trap in Boris Paichadze Dinamo Arena. Op de helft van Georgia mag Portugal een vrije trap nemen.
6' In de minuut 6, Inworp voor Portugal ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tbilisi.
6' Inworp voor Portugal in de buurt van het vijandige doel in Boris Paichadze Dinamo Arena.
7' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Georgia in Tbilisi.
8' In de minuut 8, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Boris Paichadze Dinamo Arena.
9' Doeltrap voor Georgia in Boris Paichadze Dinamo Arena.
12' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Arbiter Espen Andreas Eskas kent een vrije trap toe aan Georgia op de eigen helft.
14' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft een inworp aan Georgia op de eigen helft in Boris Paichadze Dinamo Arena.
15' In Tbilisi krijgt Portugal op de eigen helft een vrije trap te nemen.
16' In de minuut 16, Georgia krijgt van scheidsrechter Espen Andreas Eskas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Tbilisi.
16' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een vrije trap op de eigen helft.
17' In de minuut 17, De uitploeg krijgt een doeltrap in Tbilisi.
18' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Boris Paichadze Dinamo Arena.
19' Inworp Portugal. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' In de minuut 20, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
22' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent Portugal een inworp toe op de helft van Georgia.
23' Inworp voor Portugal in Boris Paichadze Dinamo Arena op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tbilisi.
26' In Boris Paichadze Dinamo Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' Inworp op de eigen helft voor Georgia.
27' In de minuut 27, Inworp voor Portugal op de helft van Georgia.
27' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Espen Andreas Eskas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tbilisi.
28' Georgia moet opletten als Portugal van scheidsrechter Espen Andreas Eskas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
28' In de minuut 28, De verdediging van Georgia blokkeert een schot van Pedro Neto (Portugal).
29' Buitenspelpositie voor Pedro Neto (Portugal) in Boris Paichadze Dinamo Arena (Tbilisi).
30' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Georgia in Tbilisi.
32' In de minuut 32, Hoekschop voor Portugal in Boris Paichadze Dinamo Arena. Pedro Neto neemt deze vanaf links.
33' Inworp voor Georgia in Boris Paichadze Dinamo Arena op de eigen helft.
33' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Portugal een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Georgia.
34' In de minuut 34, De bal is over de achterlijn geweest. Georgia mag een doeltrap nemen.
34' Portugal mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Georgia in Tbilisi.
37' In de minuut 37, Heorhii Tsitaishvili met de assist.
39' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
39' Portugal krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Espen Andreas Eskas in Tbilisi.
40' In de minuut 40, Tiago Dantas mist het doel en scoort niet voor Portugal.
40' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een doeltrap.
41' Doeltrap voor Georgia in Boris Paichadze Dinamo Arena.
41' In de minuut 41, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Boris Paichadze Dinamo Arena.
43' Portugal krijgt een schietkans via Afonso Sousa, maar scoort niet in Boris Paichadze Dinamo Arena.
43' Vítor Carvalho mist het doel en scoort niet voor Portugal in Boris Paichadze Dinamo Arena.
43' In de minuut 43, Doeltrap voor Georgia in Boris Paichadze Dinamo Arena.
43' Vrije trap voor Portugal op de helft van Georgia.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Georgia in Tbilisi.
45' In de minuut 45, Inworp voor Georgia op de helft van Portugal.
45' + 1 Heorhii Tsitaishvili neemt de door scheidsrechter Espen Andreas Eskas gegeven hoekschop voor Georgia in Tbilisi.
45' + 1 In de minuut 45, De assist kwam van Heorhii Tsitaishvili.
45' + 1 1 minuten extra tijd in Tbilisi.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' In de minuut 46, Espen Andreas Eskas geeft het fluitsignaal in Boris Paichadze Dinamo Arena. Portugal mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Bij Portugal komt Chico Conceicao er in. Hij vervangt Afonso Sousa.
46' Bij Portugal komt Chico Conceicao er in. Hij vervangt Afonso Sousa.
46' Wissel in Tbilisi: Henrique Araujo vervangt Vítor Carvalho bij Portugal.
46' In de minuut 46, Georgia verdedigt een schot van Nuno Tavares, waardoor Portugal niet tot scoren komt.
46' Portugal mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jose Carlos Natario Ferreira in Boris Paichadze Dinamo Arena.
47' De kopbal van Henrique Araujo (Portugal) mist het doel van de tegenstander.
47' In de minuut 47, De bal is over de achterlijn geweest. Georgia mag een doeltrap nemen.
48' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een doeltrap.
49' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft een inworp aan Georgia op de eigen helft in Boris Paichadze Dinamo Arena.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' Portugal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Espen Andreas Eskas op de helft van Georgia.
50' In Tbilisi krijgt Georgia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent Georgia een inworp toe op de helft van Portugal.
50' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Portugal een vrije trap op de eigen helft.
51' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tbilisi.
51' In de minuut 51, Inworp op de eigen helft voor Georgia.
51' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Portugal in de buurt van het doel van Georgia.
52' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Tbilisi.
53' In de minuut 53, Vergeefse doelpoging Chico Conceicao (Portugal) in Boris Paichadze Dinamo Arena.
53' Doeltrap voor Georgia in Boris Paichadze Dinamo Arena.
54' De bal is over de achterlijn geweest. Georgia mag een doeltrap nemen.
55' In de minuut 55, Portugal krijgt van scheidsrechter Espen Andreas Eskas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
56' Vanaf links mag Pedro Neto een hoekschop nemen voor Portugal in Boris Paichadze Dinamo Arena.
57' Inworp voor Portugal ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tbilisi.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een doeltrap.
58' Georgia heeft Heorhii Tsitaishvili gewisseld. Irakli Azarov neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ramaz Svanadze.
58' Georgia brengt Giorgi Gocholeishvili in de plaats van Giorgi Guliashvili.
59' In de minuut 59, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Espen Andreas Eskas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tbilisi.
59' Inworp Portugal. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
60' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Georgia in Tbilisi.
61' In de minuut 61, In Boris Paichadze Dinamo Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
61' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent een vrije trap toe aan Portugal, te nemen op de helft van Georgia.
61' De thuisploeg incasseert geel op naam van Giorgi Gagua.
61' In de minuut 61, Vrije trap in Boris Paichadze Dinamo Arena. Op de helft van Georgia mag Portugal een vrije trap nemen.
62' Portugal schiet tussen de palen, maar Andre Almeida ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Tbilisi.
63' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Anzor Mekvabishvili (Georgia).
63' In de minuut 63, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tbilisi.
64' Georgia is weer compleet nu Anzor Mekvabishvili weer terug het veld in mag.
64' Inworp voor Portugal in Boris Paichadze Dinamo Arena op de eigen helft.
64' In de minuut 64, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Boris Paichadze Dinamo Arena.
66' Inworp voor Portugal op de helft van Georgia.
66' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent Portugal een inworp toe op de helft van Georgia.
66' In de minuut 66, De derde wissel van Georgia. Zurab Davitashvili komt erin voor Giorgi Moistsrapeshvili in Boris Paichadze Dinamo Arena.
67' Blessure voor Anzor Mekvabishvili (Georgia). Nodari Lominadze komt voor hem het veld in.
67' In Boris Paichadze Dinamo Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
68' In de minuut 68, Een doelpoging van Andre Almeida (Portugal) in Tbilisi mist scherpte.
68' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Tbilisi.
68' Georgia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Espen Andreas Eskas op de helft van Portugal.
70' In de minuut 70, Jose Carlos Natario Ferreira van Portugal is geblesseerd en het spel ligt even stil.
71' Inworp voor Portugal op de helft van Georgia.
71' Portugal is weer compleet nu Jose Carlos Natario Ferreira weer terug het veld van Boris Paichadze Dinamo Arena in mag.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71' Trainer Rui Jorge gebruikt zijn derde wissel. Joao Pedro Goncalves Neves wordt door Samu vervangen bij de uitploeg.
71' Deze wissel was niet voorzien. Rui Jorge moet de aangeslagen Jose Carlos Natario Ferreira vervangen. Paulo Bernardo komt voor hem in de plaats. Dit is de vierde wissel voor Portugal.
72' In de minuut 72, In Boris Paichadze Dinamo Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73' De scherpte ontbreekt bij Samu (Portugal). Zijn poging mist doel in Tbilisi.
73' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Georgia in Tbilisi.
74' In de minuut 74, Portugal krijgt een schietkans via Nuno Tavares, maar scoort niet.
76' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent een vrije trap toe aan Georgia op een gevaarlijke plek voor Portugal.
76' Tomas Araujo krijgt rood! De uitploeg moet verder met een man minder.
77' In de minuut 77, De poging van Zurab Davitashvili (Georgia) mist doel in Boris Paichadze Dinamo Arena.
77' Doeltrap voor Portugal in Boris Paichadze Dinamo Arena.
78' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een doeltrap.
79' In de minuut 79, Arbiter Espen Andreas Eskas kent een vrije trap toe aan Portugal op de eigen helft.
80' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent Portugal een inworp toe op de helft van Georgia.
80' De uitploeg krijgt een doeltrap in Tbilisi.
82' In de minuut 82, Portugal mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
82' Doelpoging Portugal! Het schot van Tiago Dantas gaat niet tussen de palen in Tbilisi.
82' De bal is over de achterlijn geweest. Georgia mag een doeltrap nemen.
83' In de minuut 83, Portugal krijgt van scheidsrechter Espen Andreas Eskas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tbilisi.
85' Het spel ligt even stil: Saba Khvadagiani (Georgia) is geblesseerd.
86' In de minuut 86, Saba Khvadagiani lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Georgia.
87' Inworp voor Portugal in de buurt van het vijandige doel in Boris Paichadze Dinamo Arena.
87' Georgia moet opletten als Portugal van scheidsrechter Espen Andreas Eskas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een vrije trap op de eigen helft.
90' Portugal krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Espen Andreas Eskas in Tbilisi.
90' Doelpoging Georgia! Het schot van Giorgi Gocholeishvili gaat niet tussen de palen.
90' De bal is over de achterlijn geweest. Portugal mag een doeltrap nemen.
90' + 1 De vierde official geeft 6 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Georgia in Tbilisi.
90' + 2 De uitploeg krijgt een doeltrap in Tbilisi.
90' + 3 Georgia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Espen Andreas Eskas op de helft van Portugal.
90' + 4 Gabriel Sigua vervangt Giorgi Gagua bij de thuisploeg.
90' + 4 Arbiter Espen Andreas Eskas kent een vrije trap toe aan Portugal op de eigen helft.
90' + 5 Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Portugal een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Georgia.
90' + 5 Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Boris Paichadze Dinamo Arena.
90' + 5 Saba Khvadagiani gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90' + 6 Een doelpoging van Nuno Tavares (Portugal) mist scherpte.
90' + 6 Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een doeltrap.
90' + 7 De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90' Einde wedstrijd! De einduitslag in Tbilisi is 2-0.