1' De wedstrijd gaat van start. Israel heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Israel een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Brazil.
1' Inworp op de eigen helft voor Brazil.
1' Inworp voor Brazil in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft een inworp aan Brazil op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
2' Vrije trap voor Brazil op de helft van Israel.
2' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Israel een doeltrap.
3' In de minuut 3, Inworp voor Brazil op de helft van Israel.
3' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Israel een vrije trap op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Vanaf links mag Guilherme Biro een hoekschop nemen voor Brazil in Estadio San Juan del Bicentenario.
6' Inworp voor Brazil in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
6' Schot op doel van Marcos Leonardo. Maar zonder doelpunt voor Brazil als gevolg.
6' In de minuut 6, Brazil mag een hoekschop nemen vanaf links via Guilherme Biro in Estadio San Juan del Bicentenario.
7' Israel blokkeert de kopbal van Douglas Mendes (Brazil) in San Juan.
7' Het spel ligt even stil: Douglas Mendes (Brazil) is geblesseerd.
10' In de minuut 10, Israel krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez in San Juan.
10' Douglas Mendes (Brazil) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in San Juan.
11' Ariel Lugassi (Israel) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Brazil.
11' In de minuut 11, De bal is over de achterlijn geweest. Brazil mag een doeltrap nemen.
12' Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Israel mag Brazil een vrije trap nemen.
13' Doeltrap voor Israel in Estadio San Juan del Bicentenario.
15' In de minuut 15, Inworp op de eigen helft voor Brazil.
15' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez kent Brazil een inworp toe op de helft van Israel.
16' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft een inworp aan Brazil op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
18' In de minuut 18, Brazil krijgt van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
20' In San Juan krijgt Brazil op de eigen helft een vrije trap te nemen.
21' Hoekschop voor Israel in Estadio San Juan del Bicentenario. Tay Abed neemt deze vanaf rechts.
21' In de minuut 21, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brazil in San Juan.
24' Brazil moet uitkijken als Israel een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio San Juan del Bicentenario.
25' Ariel Lugassi neemt de door scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez gegeven hoekschop voor Israel in San Juan.
25' In de minuut 25, De bal is over de achterlijn geweest. Brazil mag een doeltrap nemen.
27' Arbiter Juan Gabriel Calderon Perez kent een vrije trap toe aan Israel op de eigen helft.
28' In San Juan krijgt Brazil op de eigen helft een vrije trap te nemen.
29' In de minuut 29, Arbiter Juan Gabriel Calderon Perez kent een vrije trap toe aan Israel op de eigen helft.
30' Inworp voor Brazil in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
31' Inworp op de eigen helft voor Brazil.
31' In de minuut 31, Inworp voor Brazil in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
33' Vergeefse doelpoging Marquinhos (Brazil) in Estadio San Juan del Bicentenario.
33' Guilherme Biro neemt de door scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez gegeven hoekschop voor Brazil in San Juan.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Israel een vrije trap op de eigen helft.
35' Dor David Turgeman schiet op doel maar scoort niet voor Israel.
36' Vanaf links mag Ariel Lugassi een hoekschop nemen voor Israel in Estadio San Juan del Bicentenario.
36' In de minuut 36, Brazil krijgt van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Ariel Lugassi blesseert zich bij Israel, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio San Juan del Bicentenario.
39' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Israel een doeltrap.
39' In de minuut 39, Israel is weer compleet nu Ariel Lugassi weer terug het veld van Estadio San Juan del Bicentenario in mag.
40' Brazil moet opletten als Israel van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
41' Een speler van Israel staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez teruggefloten.
41' In de minuut 41, Een doelpoging van Marcos Leonardo (Brazil) in San Juan mist scherpte.
41' Doeltrap voor Israel in Estadio San Juan del Bicentenario.
42' Israel krijgt van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' In de minuut 45, Brazil krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez in San Juan.
45' + 1 5 minuten extra tijd.
45' + 1 Arbiter Juan Gabriel Calderon Perez kent een vrije trap toe aan Israel op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Brazil.
45' + 2 Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez kent een vrije trap toe aan Israel, te nemen op de helft van Brazil.
45' + 2 Guilherme Biro (Brazil) krijgt een eerste gele kaart.
45' + 4 In de minuut 45, Tay Abed (Israel) raakt geblesseerd in San Juan. Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez legt de wedstrijd even stil.
45' + 4 In Estadio San Juan del Bicentenario ziet het publiek dat Tay Abed (Israel) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
45' + 5 Een schot van Dor David Turgeman (Israel) wordt tegengehouden door de verdediging van Brazil in San Juan.
45' + 6 In de minuut 45, In San Juan krijgt Israel op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 7 Israel mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, Brazil trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Brazil heeft Guilherme Biro gewisseld. Ronald Cardoso Falkoski neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ramon Menezes.
46' Bij Israel komt Ariel Shibli er in. Hij vervangt Ariel Lugassi.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft een inworp aan Brazil op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
47' Israel krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez op de helft van Brazil.
48' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Brazil in de buurt van het doel van Israel.
50' In de minuut 50, Buitenspelpositie Israel.
52' Inworp op de eigen helft voor Israel.
52' Inworp voor Israel op de helft van Brazil.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Brazil een vrije trap op de eigen helft.
53' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez kent Israel een inworp toe op de helft van Brazil.
54' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Brazil een vrije trap op de eigen helft.
54' In de minuut 54, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in San Juan.
55' Inworp voor Brazil in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
56' In de minuut 56, Matheus Martins met de assist.
58' In San Juan krijgt Brazil op de eigen helft een vrije trap te nemen.
60' In de minuut 60, El Yam Kancepolsky deed het voorbereidende werk.
61' Brazil krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez op de helft van Israel.
61' Vrije trap voor Brazil op de helft van Israel.
63' In de minuut 63, Inworp voor Brazil op de helft van Israel.
63' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
64' Savio schiet op doel maar scoort niet voor Brazil in San Juan.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez kent een vrije trap toe aan Israel, te nemen op de helft van Brazil.
66' Brazil krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez op de helft van Israel.
67' Inworp op de eigen helft voor Brazil.
68' In de minuut 68, Estadio San Juan del Bicentenario ziet de poging van Tay Abed smoren in de verdediging van Brazil.
69' Ariel Shibli mist het doel en scoort niet voor Israel.
69' De bal is over de achterlijn geweest. Brazil mag een doeltrap nemen.
70' In de minuut 70, De poging van El Yam Kancepolsky (Israel) mist doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
70' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brazil in San Juan.
73' Wissel in San Juan: Giovani vervangt Matheus Martins bij Brazil.
73' In de minuut 73, Trainer Ramon Menezes (Brazil) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Savio door Giovane.
74' Hoekschop voor Israel in Estadio San Juan del Bicentenario. Tay Abed neemt deze vanaf links.
74' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez kent een vrije trap toe aan Brazil op een gevaarlijke plek voor Israel.
75' In de minuut 75, Gele kaart. Ariel Shibli (Israel) gaat op de bon.
76' Brazil schiet tussen de palen, maar Ronald Cardoso Falkoski ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in San Juan.
76' Brazil mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Marquinhos in Estadio San Juan del Bicentenario.
76' In de minuut 76, Doelpoging Brazil! Het schot van Marlon Gomes Claudino gaat niet tussen de palen in San Juan.
76' Doeltrap voor Israel in Estadio San Juan del Bicentenario.
77' De tweede wissel van Israel. Omer Senior komt erin voor Anan Khalaili in Estadio San Juan del Bicentenario.
77' In de minuut 77, Brazil gebruikt de vierde wissel. Matheus Nascimento vervangt Marcos Leonardo.
78' Hoekschop voor Brazil in Estadio San Juan del Bicentenario. Marlon Gomes Claudino neemt deze vanaf links.
78' Israel krijgt van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
80' Israel krijgt een schietkans via Dor David Turgeman, maar scoort niet in Estadio San Juan del Bicentenario.
80' Tay Abed neemt de door scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez gegeven hoekschop voor Israel in San Juan.
81' In de minuut 81, Israel mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tay Abed in Estadio San Juan del Bicentenario.
81' Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Brazil een doeltrap.
81' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in San Juan.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Brazil een doeltrap.
83' De scherpte ontbreekt bij Giovane (Brazil). Zijn poging mist doel.
83' De bal is over de achterlijn geweest. Israel mag een doeltrap nemen.
85' In de minuut 85, De derde wissel van Israel. Aharon Roy Nawi komt erin voor El Yam Kancepolsky in Estadio San Juan del Bicentenario.
85' Wissel in San Juan: Ahmad Ibrahim vervangt Tay Abed bij Israel.
85' Estadio San Juan del Bicentenario ziet hoe Andre Dhominique Queiroz Santiago da Silva op doel schiet, maar niet scoort voor Brazil.
87' In de minuut 87, Doeltrap voor Brazil in Estadio San Juan del Bicentenario.
89' Vanaf rechts mag Marquinhos een hoekschop nemen voor Brazil in Estadio San Juan del Bicentenario.
89' De scherpte ontbreekt bij Giovani (Brazil). Zijn poging mist doel in San Juan.
89' In de minuut 89, De bal is over de achterlijn geweest. Israel mag een doeltrap nemen.
90' Inworp voor Israel in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
90' + 1 De vierde official geeft 5 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in San Juan.
90' + 2 De poging van Ronald Cardoso Falkoski (Brazil) mist doel.
90' + 2 Scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez geeft Israel een doeltrap.
90' + 3 Arbiter Juan Gabriel Calderon Perez kent een vrije trap toe aan Israel op de eigen helft.
90' + 6 Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Israel mag Brazil een vrije trap nemen.
90' + 6 Jean Henrique Carneiro Pedroso (Brazil) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Israel in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 6 Israel krijgt van scheidsrechter Juan Gabriel Calderon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 6 Inworp voor Israel in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
90' Na afloop van de reguliere speeltijd staat het 1-1!