1' De eerste helft is begonnen. Ukraine trapt af.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Erik Lambrechts geeft Spain een doeltrap.
3' De verdediging van Spain blokkeert een schot van Mykhailo Mudryk (Ukraine).
4' Ukraine krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Erik Lambrechts.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Erik Lambrechts kent Spain een inworp toe op de helft van Ukraine.
8' Oihan Sancet Tirapu schiet op doel maar scoort niet voor Spain.
9' Alex Baena neemt de door scheidsrechter Erik Lambrechts gegeven hoekschop voor Spain.
10' De bal is over de achterlijn geweest. Ukraine mag een doeltrap nemen.
10' In de minuut 10, Spain krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Erik Lambrechts op de helft van Ukraine.
12' De poging van Alex Baena (Spain) mist doel.
13' Mykhailo Mudryk met de assist.
14' Inworp voor Ukraine op de helft van Spain.
15' In de minuut 15, Inworp op de eigen helft voor Ukraine.
17' Victor Gomez deed het voorbereidende werk.
18' In de minuut 18, Ukraine krijgt van scheidsrechter Erik Lambrechts op eigen helft een vrije trap toegewezen.
19' Vrije trap voor Ukraine op de helft van Spain.
24' In de minuut 24, De voorzet kwam van Alex Baena.
28' Scheidsrechter Erik Lambrechts kent Ukraine een inworp toe op de helft van Spain.
35' Scheidsrechter Erik Lambrechts geeft Spain een vrije trap op de eigen helft.
35' Scheidsrechter Erik Lambrechts geeft Ukraine een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Spain.
29' Een schot van Rodri (Spain) wordt geblokkeerd door een verdediger van Ukraine.
36' In de minuut 36, Spain krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Erik Lambrechts op de helft van Ukraine.
37' Antonio Blanco (Spain) krijgt geel.
38' In de minuut 38, Inworp voor Ukraine op de helft van Spain.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Erik Lambrechts kent een vrije trap toe aan Ukraine, te nemen op de helft van Spain.
40' Ukraine moet opletten als Spain van scheidsrechter Erik Lambrechts een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
41' Vergeefse doelpoging Danylo Sikan (Ukraine).
41' In de minuut 41, Ukraine krijgt een schietkans via Oleksandr Evgeniyovych Nazarenko, maar scoort niet.
37' Arbiter Erik Lambrechts kent een vrije trap toe aan Ukraine op de eigen helft.
45' + 1 Alex Baena (Spain) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Ukraine.
45' + 1 Schot op doel van Alex Baena. Maar zonder doelpunt voor Spain als gevolg.
44' Inworp voor Spain op de helft van Ukraine.
44' Spain mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
44' In de minuut 44, Oleksiy Sych (Ukraine) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Spain.
46' In de minuut 46, Ukraine gebruikt de eerste wissel. Oleksii Kashchuk vervangt Oleksandr Evgeniyovych Nazarenko.
46' Artem Bondarenko mist het doel en scoort niet voor Ukraine.
46' De bal is over de achterlijn geweest. Spain mag een doeltrap nemen.
52' Inworp op de eigen helft voor Ukraine.
48' In de minuut 48, Arbiter Erik Lambrechts kent een vrije trap toe aan Spain op de eigen helft.
48' Spain krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Erik Lambrechts op de helft van Ukraine.
49' Scheidsrechter Erik Lambrechts kent Spain een inworp toe op de helft van Ukraine.
50' In de minuut 50, Hoekschop voor Spain. Alex Baena neemt deze vanaf links.
51' Vanaf links mag Alex Baena een hoekschop nemen voor Spain.
54' In de minuut 54, Doelpunt! Spain breidt de voorsprong tot 3-1 uit via Antonio Blanco.
57' Ukraine schiet tussen de palen, maar Artem Bondarenko ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
58' Ukraine mag een hoekschop nemen vanaf links via Mykhailo Mudryk.
58' In de minuut 58, Spain krijgt van scheidsrechter Erik Lambrechts op eigen helft een vrije trap toegewezen.
59' Bij Spain komt Aimar Oroz er in. Hij vervangt Oihan Sancet Tirapu.
59' Spain brengt Ander Barrenetxea in de plaats van Rodri.
60' In de minuut 60, Vrije trap voor Spain op de helft van Ukraine.
61' Ukraine brengt Vladyslav Andriyovych Vanat in de plaats van Danylo Sikan.
61' Bij Ukraine komt Maksym Bragaru er in. Hij vervangt Kostiantyn Vivcharenko.
61' In de minuut 61, Ukraine gebruikt de vierde wissel. Ivan Zhelizko vervangt Volodymyr Brazhko.
61' Abel Ruiz raakt geblesseerd bij Spain en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
62' Inworp op de eigen helft voor Ukraine.
62' In de minuut 62, Spain is weer compleet nu Abel Ruiz weer terug het veld in mag.
64' Scheidsrechter Erik Lambrechts kent Spain een inworp toe op de helft van Ukraine.
65' Scheidsrechter Erik Lambrechts geeft Spain een doeltrap.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Erik Lambrechts kent een vrije trap toe aan Ukraine, te nemen op de helft van Spain.
66' Doelpoging Ukraine! Het schot van Maksym Bragaru gaat niet tussen de palen.
68' In de minuut 68, Het voorbereidende werk werd verricht door Ander Barrenetxea.
69' Scheidsrechter Erik Lambrechts geeft Spain een vrije trap op de eigen helft.
75' De scherpte ontbreekt bij Juan Miranda (Spain). Zijn poging mist doel.
75' In de minuut 75, De bal is over de achterlijn geweest. Ukraine mag een doeltrap nemen.
75' Bij Spain komt Adrian Bernabe er in. Hij vervangt Antonio Blanco.
76' Spain brengt Gabriel Veiga in de plaats van Alex Baena.
76' In de minuut 76, Ukraine gebruikt de vijfde wissel. Oleh Ocheretko vervangt Artem Bondarenko.
76' Inworp voor Spain op de helft van Ukraine.
78' In de minuut 78, De voorzet kwam van Abel Ruiz.
79' Spain krijgt van scheidsrechter Erik Lambrechts op eigen helft een vrije trap toegewezen.
80' Bij Spain komt Rodrigo Riquelme er in. Hij vervangt Sergio Gomez.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Erik Lambrechts geeft Ukraine een vrije trap op de eigen helft.
83' Hoekschop voor Ukraine. Oleksii Kashchuk neemt deze vanaf rechts.
83' Vanaf rechts mag Oleksii Kashchuk een hoekschop nemen voor Ukraine.
83' In de minuut 83, Spain verdedigt een schot van Oleh Ocheretko, waardoor Ukraine niet tot scoren komt.
85' Ander Barrenetxea (Spain) treft de paal!
85' Arbiter Erik Lambrechts kent een vrije trap toe aan Spain op de eigen helft.
88' In de minuut 88, Een doelpoging van Rodrigo Riquelme (Spain) mist scherpte.
88' Scheidsrechter Erik Lambrechts geeft Ukraine een doeltrap.
89' Ukraine in buitenspelpositie.
90' + 1 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Ukraine krijgt een schietkans via Oleksii Kashchuk, maar scoort niet.
90' + 1 Scheidsrechter Erik Lambrechts geeft Spain een vrije trap op de eigen helft.
90' + 2 Spain krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Erik Lambrechts op de helft van Ukraine.
90' + 3 Een schot van Rodrigo Riquelme (Spain) smoort in de verdediging van Ukraine.
90' De wedstrijd eindigt in 5-1.
90' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Ukraine mag een doeltrap nemen.